E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Νόβακ Τζόκοβιτς: Η «περιπέτεια» συνεχίζεται – Τι αποφάσισε ο δικαστής

Η υπόθεση θα μεταφερθεί στο ομοσπονδιακό δικαστήριο

Νόβακ Τζόκοβιτς: Η «περιπέτεια» συνεχίζεται – Τι αποφάσισε ο δικαστής
@djokernole / Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 14/1/2022 | 14:36

Η απόφαση του υπουργού Μετανάστευσης να ακυρώσει ξανά τη βίζα του Νόβακ Τζόκοβιτς, έφερε νέα ακρόαση στο δικαστήριο για έφεση από την πλευρά του Σέρβου τενίστα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι δικηγόροι του κατηγόρησαν τον Άλεξ Χοκ για ενέργεια που είχε ως στόχο τους αντιεμβολιαστές στην Αυστραλία και όχι τον ίδιο τον “Νόλε” και ζήτησαν να εκδικαστεί άμεσα η υπόθεση.

Ο δικαστής Kelly άκουσε τις θέσεις τους, όπως και τον νομικό σύμβουλο της κυβέρνησης και στη συνέχεια πήρε μία σειρά από αποφάσεις. Αρχικά, απαίτησε να μην απελαθεί ο Τζόκοβιτς μέχρι να υπάρξει νέα εκδίκαση της έφεσής του. Στη συνέχεια τόνισε ότι η υπόθεση θα μεταφερθεί στο ομοσπονδιακό δικαστήριο, κάτι που δεν επιθυμούσε η πλευρά του Σέρβου τενίστα.

Από εκεί και πέρα, ο Τζόκοβιτς θα παραμείνει με τους δικηγόρους του σήμερα, ώστε αύριο να μεταφερθεί στο υπουργείο Μετανάστευσης (ή σε άλλο μέρος που θα συμφωνήσουν οι δύο πλευρές, υπό το φόβο επεισοδίων) για να καταθέσει, αλλά στη συνέχεια θα πρέπει να μπει ξανά σε επιτήρηση στο ξενοδοχείο με τους παράνομους μετανάστες. Θα βγει δε από αυτό την Κυριακή (14/01), ώστε να μεταβεί στο ομοσπονδιακό δικαστήριο για τη νέα ακροαματική διαδικασία.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Σήμερα

Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.

Τραγωδία στην Κύπρο: Τι προκάλεσε την κατάρρευση της πολυκατοικίας στη Λεμεσό ‑ Δείτε πώς εξελίσσεται η επιχείρηση διάσωσης

Σήμερα

Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για δεύτερο εγκλωβισμένο, τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο.

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Σήμερα

Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Στάθης Μαντζώρος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό 10 μήνες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Σήμερα

Ο αγαπημένος «καφετζής» του τηλεοπτικού κοινού στη σειρά «Σασμός» νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Σήμερα

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Σήμερα

Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Πέδρο Σάντσεθ: Η Ευρώπη να «κάνει μεγάλα όνειρα» και να αναλάβει ρόλο ως ηθικός ηγέτης

Σήμερα

Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο συζήτησης για το μέλλον της Ευρώπης

Ιρανικές πηγές: «Το πρόσωπο του Μοτζταμπά Χαμενεΐ έχει παραμορφωθεί, υπέστη σοβαρά τραύματα στα πόδια»

Σήμερα

Ο 56χρονος αναρρώνει και παραμένει σε πνευματική διαύγεια, ανέφεραν στο Reuters άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον στενό του κύκλο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 4
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.