E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Βόλος: Μητέρα έδωσε την 9χρονη κόρη της σε ίδρυμα λόγω χρεών

«Το πήγα για να το γλιτώσω»

Βόλος: Μητέρα έδωσε την 9χρονη κόρη της σε ίδρυμα λόγω χρεών
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 17/1/2022 | 10:38

Συγκίνηση προκαλεί η υπόθεση μιας 9χρονης από το Βόλο, που οδηγήθηκε σε ίδρυμα από την ίδια τη μητέρα της, η οποία δεν μπορούσε να τη μεγαλώσει λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Το κορίτσι, σύμφωνα με το Mega, το οποίο επικαλέστηκε το θέμα του gegonota.news, υποβάλλεται σε μετάγγιση αίματος (έχει δρεπανοκυτταρική αναιμία) κάθε 20 ημέρες και στο σπίτι της ζούσε χωρίς ρεύμα και νερό, ενώ πολλές φορές της έλειπε και το φαγητό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είναι μία τραγική ιστορία. Όταν μία μητέρα αφήνει το παιδί της στο ίδρυμα πρέπει να έχει πάρει μία πολύ σκληρή απόφαση», είπε η Κατερίνα Τασσοπούλου, αρχισυντάκτρια του gegonota.news στο MEGA.

Η 48χρονη μητέρα εμφανίστηκε μια ημέρα στην Πρόνοια και τους είπε «σας δίνω το παιδί μέχρι να σταθώ στα πόδια μου. Δεν μπορώ να το ζήσω». Η ασθένεια της μικρής δρομολόγησε άμεσα τις διαδικασίες και δόθηκε στο ορφανοτροφείο με εισαγγελική πα__฀_က─昀␅.

H γυναίκα έχασε τον άντρα της πριν από τρία χρόνια από πνευμονία. Η οικονομική κατάστασή τους ήταν εξαιρετικά δύσκολη, αλλά μετά τον θάνατο του υπήρξε η κατάρρευση. Ένα χρόνο πριν τον θάνατό του αρρώστησε και το παιδί. Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα θα κατέβει στο Βόλο και θα ζητήσει από την εισαγγελία να πάρει ξανά την μικρή στο σπίτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Πολλοί με έχουν χαρακτηρίσει ανεύθυνη»

Η μητέρα μίλησε χθες (16.01) στο Mega και περιέγραψε τη δύσκολη απόφαση που πήρε καθώς. «Ψυχολογικά είμαι σε τραγική κατάσταση, μου πήρε καιρό να το ξεπεράσω. Στις 15 Ιουνίου έγινε διακοπή ρεύματος, προϋπήρχε χρέος. Ο σύζυγός μου δεν ήταν σε θέση να εργαστεί λόγω προβλημάτων υγείας. Μέχρι το 2014 πλήρωνε τους λογαριασμούς ο πατέρας μου. Μετά τον θάνατο της μητέρας μου, μου το έκοψε και μου είπε “κόψτε τον λαιμό σας δε με ενδιαφέρει”. Οι γονείς μου αδιαφορούσαν, ήταν ανεύθυνοι. Ο πατέρας μου με τον άντρα μου είχε μένος», είπε.

Η γυναίκα ζει χωρίς ρεύμα από το καλοκαίρι. Περιγράφοντας τις δύσκολες καταστάσεις που περνάει είπε: «Οι καταστάσεις ήταν πολύ δύσκολες, προέκυψε και το θέμα υγείας του παιδιού και καταρρακωθήκαμε. Πολλοί με έχουν χαρακτηρίσει ανεύθυνη. Το πήγα στο ορφανοτροφείο γιατί κινδύνευε η ζωή του, ήθελα να το γλυτώσω».

Η μητέρα βλέπει την 9χρονη κόρη της κάθε 20 ημέρες. Την συνοδεύει στο νοσοκομείο για τις μεταγγίσεις, ενώ η ίδια ζει σε ένα συγγενικό σπίτι, σε κάποιο χωριό της Θεσσαλίας.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νεκρή σε τροχαίο η ηθοποιός Kianna Underwood

Σήμερα

Η αστυνομία αναφέρει ότι και οι δύο οδηγοί εγκατέλειψαν το σημείο του δυστυχήματος και δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί

«O μισθός μου ήταν 1.400 ευρώ και τώρα παίρνω πάνω από 2.800 ευρώ το μήνα ‑Δεν πρόκειται να επιστρέψω»

Σήμερα

Ο Γκιγιέρμο, ένας νεαρός ισπανός νοσηλευτής, περιγράφει τη ζωή του στη Νορβηγία στο ισπανικό Cope.es

Επίδομα θέρμανσης: Το λάθος που δεν πρέπει να κάνετε για να πάρετε τα χρήματα

Σήμερα

Τι πρέπει να προσέξουν οι δικαιούχοι στην αίτησή τους για το επίδομα θέρμανσης για να μην χάσουν την επιδότηση

Βιρτζίνια: Η αστυνομία ψάχνει ύποπτο και εκείνος απαντά κάτω από τη φωτογραφία του!

Σήμερα

Υποσχέθηκε να παραδοθεί, ζήτησε συγγνώμη για το στήσιμο και τελικά εμφανίστηκε με selfie

Τρομακτική στιγμή: Κομμάτια από το ταβάνι έπεσαν σε αθλήτρια στο Αρης – Α.Ο. Θήρας (βίντεο)

Σήμερα

Ένα ιδιαίτερα σοβαρό και τρομακτικό περιστατικό σημάδεψε την αναμέτρηση Αρης – ΑΟ Θήρας για τη 14η αγωνιστική της Volley League γυναικών

Εντοπίστηκαν συντρίμμια αεροσκάφους με 11 επιβαίνοντες που είχε χαθεί από τα ραντάρ

Σήμερα

Οι αρχές της Ινδονησίας εντόπισαν συντρίμμια αεροσκάφους με 11 επιβαίνοντες που είχε χαθεί από τα ραντάρ

Κορυφώνεται η αγωνία για την εξαφάνιση της Λόρας: Τα δύο σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές

Σήμερα

Συμπληρώθηκαν δέκα ημέρες από την τελευταία της εμφάνιση της 16χρονης

Καβγάς Έλον Μασκ με τον CEO της Ryanair: «Είσαι εντελώς ηλίθιος»

Χτες

Aναρωτήθηκε μήπως να αγοράσει την εταιρεία

Πέθανε στα 94 του ο πατριάρχης της Βιοχάλκο Νίκος Στασινόπουλος

Χτες

«Το μεγάλο του έργο άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στη σύγχρονη βιομηχανία της Ελλάδας»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.