Λίμνη Πλαστήρα: Έσπασε ο πάγος και επισκέπτες βρέθηκαν μέσα στο παγωμένο νερό

Επιχείρησαν να περπατήσουν πάνω στον πάγο, ο οποίος όμως υποχώρησε κάτω από τα πόδια
Γράφει η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΒΑΜΒΑΚΑ
Δημοσίευση 18/1/2022 | 13:20
Δεν βγήκε σε καλό σε τολμηρούς επισκέπτες της λίμνης Πλαστήρα, το παιχνίδι πάνω στην παγωμένη επιφάνεια της λίμνης, το πρωί της Κυριακής 16 Ιανουαρίου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KarditsaLive.Net επιχείρησαν να περπατήσουν πάνω στον πάγο, ο οποίος όμως υποχώρησε κάτω από τα πόδια τους και βρέθηκαν να κολυμπάνε μέσα στα νερά.
Δεν κινδύνευσε κάποιος, καθώς το σημείο που συνέβη το περιστατικό είναι ρηχό. Όπως επισημαίνει το δημοσίευμα, το περιστατικό μπορεί να εκληφθεί ως μια σαφέστατη προειδοποίηση ότι απαιτείται πολύ μεγάλη προσοχή σε ανάλογες περιπτώσεις και αποφυγή παρομοίων εγχειρημάτων.
Σημειώνεται ότι το σημείο που καταγράφηκε το περιστατικό είναι στο ξεκίνημα της λίμνης, όπως κατευθυνόμαστε από το Μορφοβούνι, προς τα Καλύβια Πεζούλας. Εκεί το καλοκαίρι είναι συνήθως στεγνά, αλλά το χειμώνα κατακλύζεται από τα νερά, αλλά δεν έχει βάθος.
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Το tip με τη βαζελίνη στις βλεφαρίδες που έγινε trend στο TikTok
Σήμερα
Ακόμα ένα τρικ που μας βάζει σε σκέψεις
Milk Nails: Το manicure της Αθηνάς Οικονομάκου που καλωσορίζει το καλοκαίρι
Σήμερα
Summer nails για #inspo
Ποια είναι τα πιο τυχερά ζώδια του Μαΐου στα ερωτικά τους;
Σήμερα
Ζουν την μεγάλη τους αγάπη και νιώθουν χαρά και ευτυχία
8 μαγαζιά για ούζο και μεζέδες στο κέντρο της Αθήνας για σένα που δε θες να πας νότια
Σήμερα
Καιρός για ούζο και μυρωδιά θάλασσας! Σε αυτά τα μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας, θα νιώσεις σαν να είσαι σε νησί.
Τα τρία πράγματα που πρέπει ένα ζευγάρι να έχει στην κρεβατοκάμαρά του
Σήμερα
Για να είναι αρμονικότερη η σχέση του
4 skincare tips που μάθαμε από τον viral δερματολόγο του TikTok
Χτες
Tips που θα σε βοηθήσουν με τη ρουτίνα σου
CNN: Αυτό είναι το ελληνικό πιάτο στη λίστα με τα καλύτερα τηγανητά φαγητά του κόσμου
Χτες