E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Ο Κοψιάλης περνάει εφιαλτικές μέρες, θα έπρεπε να ντρέπεστε»

Νέο ξέσπασμα από τη Δήμητρα Αλεξανδράκη

«Ο Κοψιάλης περνάει εφιαλτικές μέρες, θα έπρεπε να ντρέπεστε»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 23/1/2022 | 10:46

Σε ένα νέο ξέσπασμα προχώρησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, θέλοντας να δείξει την αγανάκτησή της για την επίθεση που δέχεται ο Αλέξανδρος Κοψιάλης από το κοινό και να σταθεί στο πλευρό του.

Η γνωστή influencer ανάρτησε μία σειρά από βίντεο, όπου τοποθετήθηκε σχετικά με το «κίνημα» #cancel_Kopsialis στο Twitter και δήλωσε ανοιχτά την στήριξή της τόσο στον YouTuber/influencer, όσο και στην οικογένειά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μέρες τρώγομαι για ένα παιδί και μία οικογένεια που περνάει πραγματικά εφιαλτικές ημέρες και δεν το αξίζει. Όσο με παρακολουθείτε καιρό γνωρίζετε αν έχω ενσυναίσθηση και αν λέω ψέματα. Ξέρετε πως αν κάποιος χρειάζεται βοήθεια, θα τρέξω και πέρα από την οικογένειά μου. Δεν είχα χρόνο να μιλήσω γιατί ήταν έτοιμοι να διασωληνώσουν τη γιαγιά μου. Παλέψαμε με τον θάνατο. Ακόμα κι αν δεν άντεχα, έπρεπε να βρω χρόνο να μιλήσω, γιατί νιώθω ότι σπιλώνεται το όνομα και η προσωπικότητα ενός ανθρώπου που δεν έχει κάνει τίποτα», είπε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν με νοιάζει κανένας Φιντιρίκος και δεν θέλω να έχω σχέση με καμία Coca-Cola. Αυτό που γίνεται εις βάρος του Αλέξανδρου Κοψιάλη είναι ανήθικο και κανείς δεν έψαξε από που ξεκινάει. Εξαιτίας ενός ανθρώπου που έχει αστείρευτο μίσος για τους influencers. Τον γνωρίζω από τα πρώτα του βήματα τον Αλέξανδρο. Ένα παιδί που δεν είχε τίποτα και δούλευε στο μεροκάματο και όταν απέκτησε αρκετά δεν τα κράτησε για την πάρτη του. Συντηρεί σπίτια και φροντίζει παιδιά που κανείς δεν γνωρίζει. Δεν θα έπαιρνα ποτέ θέση να καλύψω κάποιον που έχει κάνει κακό. Εγώ πρώτη θα σταυρώσω τους βιαστές. αλλά απαγορεύεται να κατηγορείτε ένα παιδί που έχει κάνει τόσα πράγματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε βίντεο, που ανάρτησε αργότερα την ίδια μέρα, με δάκρυα στα μάτια «ξέσπασε» και εκδήλωσε την αγανάκτησή της για τα σχόλια που δέχεται τόσο ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, όσο και η σύντροφός του, Σοφία Φυρού. Αφορμή ένα βίντεο που ανάρτησε ο ίδιος και έκανε γνωστές τις «κατάρες» που δέχεται από το κοινό για το παιδί του.

«Λέτε ότι δεν κάνω τίποτα στην ζωή μου κι ότι δεν έχω προβλήματα. Δείτε που είμαι. Και μου λέτε τι είναι ο Κοψιάλης και τον υποστηρίζω; Αλλά ξέρω την αλήθεια. Θα έπρεπε να ντρέπεστε με αυτό που κάνατε, αυτοί που του το κάνατε. Ο Θεός εδώ είναι και βλέπει. Ξεφτίλες! Ντροπή σας να εύχεστε για το παιδάκι του τέτοια πράγματα. Ντροπή! Και κάτι τελευταίο θα πω, γιατί με τρώει μέρες. Όλοι οι influencers κάνατε μόκο, όταν σας έκανε μάγκες, repost κάνατε, ντροπή σας!», είπε με δάκρυα στα μάτια.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αυτή ήταν η τελευταία τους φωτογραφία ως ζευγάρι, αφού χώρισαν λίγο μετά

Πριν 1 ώρα

Ο Christopher Lakkees και η Jessica Alba έχουν παρόλ`αυτά μόνο καλά λόγια να πουν ο ένας για τον άλλο

Ήταν μόλις 20 ετών: O ηθοποιός που έσβησε στον ύπνο του

Πριν 1 ώρα

Πρωταγωνίστησε στο «Descendants» της Disney

Η on‑off σχέση αυτού του ζευγαριού που απασχόλησε πολύ τα tabloids

Πριν 1 ώρα

Ένα από τα πιο cute ζευγάρια του Hollywood που χώριζαν και τα ξαναέβρισκαν συνεχώς!

Ο διάσημος gamer «Ninja» αποκάλυψε πως έχει καρκίνο

Χτες

Έχει τους περισσότερους ακόλουθους στο Twitch

Κλειδαμπάρωσε το σπίτι η Μενεγάκη ‑ «Μου λέγανε τα παιδιά μου `μαμά τι γίνεται;`»

Χτες

Η αφρικανική σκόνη έχει ενοχλήσει ήδη πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της και έχει αυτές τις μέρες της το σπίτι κλειδαμπαρωμένο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Χτες

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σeξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Χτες

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα, τόνισε σε συνέντευξή της

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.