E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει ότι έπεσε θύμα revenge ρorn

Το βίντεο φέρεται να διέρρευσε στο διαδίκτυο από πρώην μπασκετμπολίστα, φίλο του τότε συντρόφου της.

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει ότι έπεσε θύμα revenge ρorn
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 24/1/2022 | 15:48

Θύμα εκδικητικής πορνογραφίας (revenge ρorn), καταγγέλλει πως έπεσε πολύ γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια.

To βίντεο τραβήχτηκε το 2016 και από τότε η γυναίκα περνάει ένα δράμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε δηλώσεις της στο «Πρωινό», η γυναίκα αποκαλύπτει ότι ο πρώην σύντροφός της την ανάγκασε, παρά τη θέλησή της, να συμμετάσχει σε ένα βίντεο, για τη δική του ικανοποίηση.

Το συγκεκριμένο υλικό ωστόσο, όπως αποδείχτηκε από έρευνα που έκανε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ανέβηκε σε ιστοσελίδες ερωtικού περιεχομένου και μάλιστα σε site όπου υπάρχουν προφίλ εκδιδόμενων γυναικών.

Σημειώνεται, ότι το βίντεο φέρεται να διέρρευσε στο διαδίκτυο από πρώην μπασκετμπολίστα, φίλο του τότε συντρόφου της. Η τραγουδίστρια βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και έχει καταθέσει μηνύσεις εναντίον τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα όσα περιγράφει συγκλονίζουν

«Αυτά τα χρόνια εξαφανίστηκα γιατί δεν σταματούσε η στοχοποίηση. Είμαι πολύ φοβισμένη από όλο αυτό που έχει συμβεί. Πάρα πολύ φοβισμένη γιατί όπως είπα έχω χάσει άπειρες φορές τη δουλειά μου και από διαφορετικές εταιρίες, όχι μόνο από τη μουσική. Έχω μείνει στο περιθώριο, έχω δεχτεί ένα είδος μπούλινγκ, εκτός από την κακοποίηση.

Δεν είναι απλά η κυκλοφορία του βίντεο, είναι στοχοποίηση. Με στοχοποιούν, μου στέλνουν μηνύματα και με βρίζουν, μετά το δημοσιεύουνε. Ο πρώην καταγράφει, δεν φαίνεται πουθενά, φαίνομαι μόνο εγώ. Είναι μια πράξη που θίγει εμένα. Και η καταγραφή δεν ήταν με τη συναίνεσή μου. Το έκανε λίγο εκβιαστικά. Ήμασταν στα τελειώματα τα σχέσης, είχαν προκύψει διάφορα μεταξύ μας, δεν με εμπιστεύεσαι και σε παρακαλώ… Την ώρα που κατέγραφε. Εμπιστεύσου με, αφέσου ελεύθερη.

Το ήθελε για την προσωπική του αυτοϊκανοποίηση. Έχω κουραστεί πια να κρύβομαι και να φοβάμαι. Πρέπει κι αυτί να αρχίσουν να κρύβονται και να φοβούνται. Μιλάμε για αρρωστημένα μυαλά. Δεν είναι ένα υλικό που ανεβαίνει ανώνυμα, είναι ένα υλικό που ανεβαίνει επώνυμα και με στοχοποιεί εμένα, είτε το καλλιτεχνικό μου, είτε με το ονοματεπώνυμό μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τον Ιανουάριο μου στείλανε μηνύματα και μου είπαν ότι ένας χρήστης ανέβασε το βίντεο και τις φωτογραφίες και screenshot του προφίλ μου στο facebook. Πάλι τα ίδια, πάλι σε δίωξη, πάλι μήνυση, πάλι ασυμμάζευτα. Είναι ένας μαραθώνιος, ένα μαρτύριο. Δεν μπορούσα να κινηθώ νομικά εναντίον του πρώην μου που είχε αυτό το πράγμα στο κινητό του. Δεν μπορούσα με κανέναν τρόπο παρά μόνο αν με έβγαζε στη δημοσιότητα, που με έβγαλε. Και πάλι ο νόμος τον αθώωσε. Και από το 2016 έχουμε 2022. Έχω κάνει οικογένεια και παιδί και αύριο – μεθαύριο θα το δει το παιδί μου. Θα το στείλουνε στο παιδί. Δεν θα το δει, θα του το στείλουνε, “δες τη μάνα σου”, μιλάμε για τέτοιο μένος».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χαμός στο Χ μετά το «ΕΛΑΣ» του Τσίπρα

Πριν 11 ώρες

«Το δικό μας domain σε άλλους νοικιάστηκε – Τι χρονιά έχουμε»

Έδωσε μάχη για 20 ολόκληρα λεπτά: 14χρονος πήγε για ψάρεμα και έβγαλε «τέρας» 65 κιλών ‑ Βίντεο

Πριν 11 ώρες

Το ψάρι των 65 κιλών έκανε τον 14χρονο να ξεσπάσει σε δάκρυα μόλις βγήκε στην όχθη

Μαριάντα Πιερίδη: «Όταν μπει το σαράκι, το τέλος είναι κοντά»

Πριν 11 ώρες

Η Μαριάντα Πιερίδη ήταν καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η Zara Larsson ξανασυστήνεται στη Gen Z: Πώς ένα meme την έβγαλε από την αφάνεια

Πριν 11 ώρες

Από τα hits στο απόλυτο προσωπικό brand

Έλα στην ομάδα μας: Θέση για δημοσιογράφους στην Αθήνα

Πριν 11 ώρες

Digital Content Editor - Full time στην Αθήνα, Hybrid

Σοφία Καρβέλα: Πόσο χρεώνει τη βιντεοκλήση μίας ώρας μαζί της για συμβουλές styling

Χτες

Στο επιχειρηματικό βήμα που έχει κάνει εδώ και λίγο καιρό η Σοφία Καρβέλα αναφέρθηκαν το πρωί της Τρίτης 26/5 στο «Πρωινό»

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Μπαμπά πήρα πτυχίο» – Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο στα 64 της

Χτες

Το πτυχίο της στην Αγγλική Φιλολογία πήρε η Δήμητρα Παπαδοπούλου

Αν Χάθαγουεϊ: «Για δέκα χρόνια ήμουν ουσιαστικά τυφλή από το αριστερό μου μάτι»

Χτες

«Επιβάρυνε πραγματικά το νευρικό μου σύστημα», εξομολογήθηκε η ηθοποιός

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.