E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Έπαιρνε ιερόδουλες σε διαμέρισμα στο Παγκράτι και τις έντυνε καλόγριες»

Νέα καταγγελία για τον ιερέα από τα Κάτω Πατήσια:

«Έπαιρνε ιερόδουλες σε διαμέρισμα στο Παγκράτι και τις έντυνε καλόγριες»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 30/1/2022 | 12:30

«Κρατούσε τα εσώρουχα των κοριτσιών και πολλές φορές τις πλήρωνε με κέρματα...»

Ο δικηγόρος του 37χρονου διαψεύδει ότι υπάρχουν νέες καταθέσεις - Ξεκαθαρίζει ότι υπάρχει μόνο μία καταγγελία που αφορά το αδίκημα του βιασμού
Αντιμέτωπος με νέες καταγγελίες βρίσκεται ο προφυλακισμένος 37χρονος ιερέας που φέρεται να βίαζε την ανήλικη κοπέλα στα Κάτω Πατήσια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειδικότερα, στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινοί Τύποι» η κ. Αλεξάνδρα, η οποία κατέχει γραφείο συνοδών στο Παγκράτι, αποκάλυψε ότι «ο ιερέας έπαιρνε ιερόδουλες τις οποίες πήγαινε σε ένα διαμέρισμα στο Παγκράτι. Πολλές φορές τις έντυνε με ράσα, ενώ κρατούσε τα εσώρουχα των κοριτσιών και τις πλήρωνε με κέρματα…».

Την ίδια ώρα μάλιστα ο δικηγόρος του ιερέα, κ. Κωνσταντίνος Γώγος, διαψεύδει πως υπάρχουν νέες καταγγελίες και καταθέσεις εις βάρος του εντολέα του. Όπως επεσήμανε σε έντονο ύφος: «Με μαστροπούς και σωματέμπορους δεν συνδιαλέγομαι, τώρα τα στοιχεία της και τα τηλέφωνά της στις αρμόδιες Αρχές».

Όσον αφορά την υπόθεση βιασμού της 14χρονης ο κ. Γώγος εξήγησε ότι «ξεκίνησε από μία καταγγελία. Από αυτή την καταγγελία οι αστυνομικές Αρχές ξεκίνησαν να κάνουν παρακολούθηση επί μήνες και δεν βρήκαν τίποτα. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα οι αστυνομικοί είχαν την υποχρέωση σε περίπτωση που έβρισκαν οποιοδήποτε αυτόφωρο πλημμέλημα ή κακούργημα να ενημερώσουν απευθείας τον προϊστάμενο εισαγγελίας και να γίνει σύλληψη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα, ο δικηγόρος σε συνέντευξη που έδωσε και στην εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και Πάλι», επέμεινε ότι ο ιερέας κατηγορείται μόνο για ένα αδίκημα βιασμού και ότι δεν υπάρχουν άλλες καταθέσεις σε βάρος του ιερέα.

Είπε συγκεκριμένα: «Όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα υπάρχει μία μόνιμη αναφορά για νέες καταγγελίες και καταθέσεις. Υπάρχει μία δικογραφική πραγματικότητα και μία τηλεοπτική πραγματικότητα. Η δικογραφική πραγματικότητα δεν έχει αλλάξει. Υπάρχει μία καταγγελία που αφορά το αδίκημα του βιασμού. Εξαιτίας αυτού του αδικήματος ξεκίνησε σοβαρή έρευνα από την αστυνομία, η οποία παρακολουθούσε τον ιερέα για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν κατάφερε να βρει τίποτα. Εάν υπήρχε αυτόφωρο, πλημμέλημα, κακούργημα, η αστυνομία θα σχημάτιζε δικογραφία, θα προχωρούσε σε σύλληψη και θα πήγαινε στον εισαγγελέα».

Πρόσθεσε επίσης ότι η ιατροδικαστική εξέταση αποδεικνύει πως η κατάθεση της ανήλικης δεν αντιστοιχεί με την ιατροδικαστική αναφορά, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι ο βιασμός δεν επιβεβαιώνεται.

Ο ιατροδικαστής κ. Γρηγόρης Λέων δήλωσε πως το κυρίως εύρημα που θα μελετηθεί ιατροδικαστικά είναι εάν είναι ακέραιος ή όχι ο παρθενικός υμένας και τόνισε πως οι λεπτομέρειες της ιατροδικαστικής αναφοράς θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Σήμερα

Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί

Σήμερα

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Σήμερα

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Σήμερα

Κλειστά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Σήμερα

Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Η μεγάλη έξοδος: 629.000 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αθήνα

Σήμερα

Πόσοι πέρασαν τις εθνικές οδούς

Ιρανικές πηγές: «Το πρόσωπο του Μοτζταμπά Χαμενεΐ έχει παραμορφωθεί, υπέστη σοβαρά τραύματα στα πόδια»

Σήμερα

Ο 56χρονος αναρρώνει και παραμένει σε πνευματική διαύγεια, ανέφεραν στο Reuters άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον στενό του κύκλο

Ο ιερέας της Χίου που ξεχωρίζει με τον μοναδικό τρόπο μετάδοσης του μηνύματος της Ανάστασης

Σήμερα

Ο ιερέας που έχει γίνει διάσημος για τον χαρακτηριστικό τρόπο που μεταφέρει το μήνυμα της Ανάστασης του Ιησού

Έγινε η πρώτη Ανάσταση στην Κέρκυρα: Το εντυπωσιακό έθιμο του τεχνητού σεισμού

Σήμερα

Αναπαριστούν με αυτόν τον τρόπο τον σεισμό που κατά τις Γραφές ακολούθησε την Πρώτη Ανάσταση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.