E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο δράστης

Το ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος

Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο δράστης
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 2/2/2022 | 13:30

Ασταμάτητα συνεχίζονται οι έρευνες για να βρεθούν οι δράστες της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη, τα ξημερώματα της Τρίτης (01.02.2022) στη Θεσσαλονίκη.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τρεις προσαγωγές υπόπτων για τη δολοφονία του 19χρονου, ενώ το μεσημέρι της Τετάρτης έγινε έφοδος σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνελήφθη ο δράστης

Τελικά, συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος. 

Ο 23χρονος, είναι γνωστός στις αρχές για τη «δράση» του μιας και θεωρείται σκληρός χούλιγκαν και είναι σεσημασμένος για υπόθεση οπαδικής βίας του 2019 για την οποία εκκρεμεί η διεξαγωγή της δίκης στην οποία έχει παραπεμφθεί.

Οπως έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter o κ. Θεοδωρικάκος:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Επικοινώνησα με τον Πρωθυπουργό για να τον ενημερώσω ότι πριν από λίγο συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Η Ελληνική Αστυνομία και σε αυτή την περίπτωση πράττει το καθήκον της.

Θέλω να εκφράσω με όλη μου την ψυχή τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη, που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από τη ζωή. Ξέρω ότι αυτό δεν απαλύνει τον πόνο των αγαπημένων του προσώπων. Τουλάχιστον, θα αποδοθεί δικαιοσύνη».

Ο Αλβανός που έχει ταυτοποιηθεί από τους ερευνητές της Ελληνικής Αστυνομίας ως ο δολοφόνος του 19χρονου Άλκη, ήταν ένα από τα τρία ύποπτα πρόσωπα που προσήχθησαν και χθες Τρίτη στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης. Σήμερα ο 23χρονος συνελήφθη αφού ταυτοποιήθηκε από το βιντεοληπτικό υλικό ως το πρόσωπο που έμπαινε και έβγαινε στα δύο αυτοκίνητα που επέβαινε η ομάδα των περίπου 10 χούλιγκαν που επιτέθηκαν απρόκλητα στον 19χρονο Άλκη Καμπάνο και στους δύο φίλους του, λίγα μέτρα από το γήπεδο ποδοσφαίρου του Άρη Θεσσαλονίκης.

Σήμερα, εκτός από την επαλήθευση της συμμετοχής του 23χρονου από το υλικό της στυγερής δολοφονίας του Άλκη που αντλήθηκε από τις κάμερες γύρω από το σημείο της δολοφονίας, υπήρξε ακόμη μια αδιάσειστη απόδειξη. Ένας από τους δύο φίλους του Άλκη που επίσης χτυπήθηκαν από τους χούλιγκαν που σκότωσαν τον 19χρονο φοιτητή, επαλήθευσε με κατάθεσή του ότι ο δολοφόνος του νεαρού ήταν ο 23χρονος.

Ο χούλιγκαν που φέρεται να σκότωσε τον 19χρονο Άλκη είναι το πρόσωπο που αναγνωρίστηκε από έναν εκ των δύο φίλων του νεκρού φοιτητή. Κατά πληροφορίες, στο υλικό που βρέθηκε από τις κάμερες γύρω από το σημείο της δολοφονίας στην περιοχή Χαριλάου, ο 23χρονος αλβανικής καταγωγής φαίνεται να κρατάει το δρεπάνι με το οποίο δολοφονήθηκε βάναυσα ο Άλκης Καμπάνος. Στην πραγματικότητα δεν είναι δρεπάνι αλλά ένα μεγάλο μαχαίρι με κυρτή λεπίδα που αποκαλείται «καράμπιτ».

Ενα δολοφονικό μαχαίρι από το οποίο έπεσε νεκρός ο 19χρονος φοιτητής όταν ο 23χρονος χούλιγκαν και οι άλλοι εγκληματίες συνεργάτες του αποφάσισαν να βγουν στον δρόμο και να σκοτώσουν. Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν ο 23χρονος Αλβανός είναι ο ιδιοκτήτης ενός εκ των δύο αυτοκίνητων στα οποία επέβαιναν οι δράστες του αιματηρού επεισοδίου.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Google Search 2025: Αυτή είναι η δημοφιλέστερη αναζήτηση στην Ελλάδα για το 2025

Σήμερα

Τι κέντρισε το ενδιαφέρον των χρηστών στην αναζήτηση της Google;

Αδιανόητο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη: Ιρακινός έδειχνε τα γεννητικά του όργανα μέσα σε λεωφορείο

Σήμερα

Ο 48χρονος άνδρας επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα σε τρεις επιβάτες

Ιταλίδα ερευνήτρια έλαβε 4.000.000 ευρώ από την ΕΕ για να απαντήσει στο ερώτημα «τι σκέφτονται τα κοτόπουλα»

Σήμερα

Ο λόγος για το Synergy Grant 2025 του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Έρευνας (ERC)

Κοζάνη: Εκτροπή λεωφορείου με 58 εργαζόμενους ‑ Νεκρός ο οδηγός από ανακοπή

Σήμερα

Ένας από τους επιβαίνοντες όταν κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά φέρεται να έπιασε το τιμόνι πατώντας φρένο και ακινητοποιώντας το λεωφορείο

Σφίγγει ο κλοιός για τις ρευματοκλοπές: Στη μάχη μπαίνει και η ΑΑΔΕ

Σήμερα

Θα δίνει φορολογικά στοιχεία των καταναλωτών στον ΔΕΔΔΗΕ για διασταυρώσεις και ελέγχους. Στόχος ο εντοπισμός παραβατών.

«Έδιναν ηρεμιστικά στα παιδιά, είχαν και εγκαύματα» – Τι λέει ο Κ. Γιαννόπουλος για την οικογένεια με τα 8 παιδιά

Σήμερα

Ναρκωτικά, ξύλο, εγκαύματα και χάπια περιλαμβάνουν τα επεισόδια που πρωταγωνίστησε η οικογένεια με τα 8 παιδιά στο Ηράκλειο.

Πού θα πάει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο; Η φωτιά που καίει στο Μιλγουόκι, οι τάσεις φυγής και τα σενάρια ανταλλαγής

Σήμερα

Για πρώτη φορά απ` τη μέρα που μετακόμισε στο Μιλγουόκι, ο Γιάννης σκέφτεται να ανοίξει την πόρτα της εξόδου

Πάτρα: Στρατολογούσαν ανήλικους για ληστείες και κλοπές – 9 συλλήψεις

Σήμερα

Προσήχθησαν οκτώ ανήλικοι, ηλικίας από 10 έως 15 ετών, οι οποίοι αντιμετωπίζονται, σύμφωνα με την Αστυνομία, ως θύματα εμπορίας ανθρώπων.

Ακρίβεια: Ακριβότερο το κρέας για το φετινό χριστουγεννιάτικο τραπέζι ‑ «Τσουχτερές» οι τιμές

Σήμερα

Αναλυτικά οι τιμές για χοιρινό, αρνί, κατσίκι, κοτόπουλο και μοσχάρι

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.