Οι «καuτές» διακοπές της τενίστριας Genie Bouchard στο Μαϊάμι
Έχει σχεδόν έναν χρόνο να παίξει τένις λόγω της επέμβασης της στον ώμο

Δημοσίευση 8/2/2022 | 18:03
Δεν πάνε πολλά χρόνια από τότε που η Genie Bouchard απασχολούσε τα ΜΜΕ με τις τενιστικές τις επιδόσεις.
Η όμορφη Καναδή τενίστρια έφτασε το 2014 στον τελικό του Wimbledon και την ίδια χρονιά θα "σκαρφαλώσει" στο Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης. Όλοι έγραφαν για το νέο αστέρι του τένις και ο Καναδάς "έτρεξε" να επενδύσει στο πρόσωπο της.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Οι εταιρείες έκαναν ουρές για να υπογράψουν συμβόλαιο μαζί της και έγινε παγκοσμίως γνωστή. Σήμερα η Genie έχει σχεδόν ένα χρόνο (από τον Μάρτιο του 2021) να παίξει τένις και απασχολεί τα ΜΜΕ μόνο για τις καuτές τις εμφανίσεις εκτός κορτ.
Είναι πλέον στο Νο. 333 της παγκόσμιας κατάταξης και έφτασε τόσο χαμηλά λόγω της επέμβασης της στον ώμο που την κρατάει εκτός τένις. Κανείς δεν ξέρει εάν θα παίξει ξανά αν και η ίδια έχει δηλώσει πως δεν θα τα παρατήσει.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η τενίστρια που έχει ξεπεράσει τους 2 εκατ. followers στο Instagram συνεχίζει να έχει συμβόλαια με τους χορηγούς ενώ πριν από λίγους μήνες προσπάθησε να ασχοληθεί δημοσιογραφικά με το τένις.
Αυτή την περίοδο είναι στο Μαϊάμι για διακοπές και με τις φωτογραφίες που "ανεβάζει" είναι και πάλι θέμα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.