E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Πόλεμος» on line ανάμεσα στους πρώην Ψυχίδου ‑ Πώρο

Απειλές για αποκαλύψεις στον διαδικτυακό τους διάλογο

«Πόλεμος» on line ανάμεσα στους πρώην Ψυχίδου ‑ Πώρο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 16/2/2022 | 09:13

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε πριν από λίγες ημέρες υπόθεση παιδεραστίας στην οποία εμπλέκεται γνωστός ντράμερ, πρώην μέλος του συγκροτήματος Πυξ Λαξ.

Μάλιστα, η Φωτεινή Ψυχίδου, η οποία υπήρξε παντρεμένη με τον Μπάμπη Στόκα, θέλησε με τη σειρά της να αναφέρει πως τα μέλη του συγκροτήματος δεν γνώριζαν απολύτως τίποτα για υπόθεση παιδεραστίας, ωστόσο τόσο οι ίδια, όσο και οι δύο τραγουδιστές (Στόκας – Πλιάτσικας) ήξεραν για την έντονη ερωτική ζωή του μουσικού ο οποίος άλλαζε διαρκώς γυναίκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πριν μερικές ώρες, ο καταξιωμένος φωτογράφος Σπύρος Πώρος έκανε με τη σειρά του μια μακροσκελή ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, όπου τάχθηκε κατά του συγκροτήματος Πυξ Λαξ.

«Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση λένε… Το να είσαι αλαζόνας και ψωνισμένος είναι πολύ επικίνδυνο όμως… Το συγκρότημα λοιπόν μίλησε με απαξιωτικά λόγια για τον όποιο ευαισθητοποιημένο σκεπτόμενο άνθρωπο σύνδεσε τον ντράμερ με αυτούς (φυσικό δεν είναι αφού ήταν μέλος τους;), χαρακτηρίζοντας τον άρρωστο του πληκτρολόγιου. Λες και όλα αυτά συμβαίνουν σε άλλο πλανήτη ή τα κατασκεύασε κάποιος για να τους βλάψει…

Λένε ότι δεν ήξεραν, μάλιστα η πρώτη καταδίκη του ντράμερ τους έγινε το 2019 ενώ η δική είχε αρχίσει ήδη το 2018 να μας απαντήσουν ποτέ ήταν η τελευταία φορά που συνεργάστηκαν, πριν από την έναρξη της δικής η μετά; Το να πλουτίζεις από τον κόσμο έχει και ένα τίμημα, είσαι και υπόλογος, όχι μόνο στα δικαστήρια αλλά περνάς και ένα άλλο έλεγχο, τον έλεγχο της ηθικής τάξης, αφού παιδεραστές και παρακμιακά άτομα δεν πρέπει να αποτελούν παράδειγμα για την νέα γενιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ηθική σας δεν θεωρείται δεδομένη πως θα μπορούσε άλλωστε, ούτε η δική σας ούτε της κάθε πρώην κακομοίρας που βγάζετε να σας ξεπλύνει και που δεν έχει τίποτα να χάσει… Οπότε κατεβείτε από το καλάμι και απαντήστε με σεβασμό στο θύμα, το μικρό παιδί που ένα μέλος του συγκροτήματος σας ασέλγησε πάνω του. Αφήστε τις μαγκιές δεν σας φοβάται κάνεις, μπουνιές και κλωτσιές αλλού, δεν σας παίρνει . Και κάτι τελευταίο, είπατε ότι ασχολούνται μαζί σας ώστε να πάρουν λίγη λάμψη από το όνομά σας… Αυτό είναι και το πιο αστείο, ίσως πιο αστείο και από το τρολάρισμα που σας συνοδεύει όταν αναφέρεται κάποιος στην μπάντα σας, αυτό της τελευταίας συναυλίας…».

«Πόλεμος» σχολίων με την Φωτεινή Ψυχίδου

Αυτό που ακολούθησε, όμως κάτω από την ανάρτηση, σίγουρα δεν το περίμενε κανείς. Η Φωτεινή Ψυχίδου, η οποία διατηρούσε σχέση πριν μερικούς μήνες με τον Σπύρο Πώρο, απάντησε στον φωτογράφο, ξεκινώντας έτσι μια έντονη διαδικτυακή διαφωνία με ανταλλαγή σχολίων… «φωτιά».

Φ.Ψ.: «Αυτές οι πρώην άμα ανοίξουν το στόμα τους (γκουχ γκουχ) κύριε Πώρο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σ.Π.: «Αν ανοίξω εγώ το στόμα μου να δεις που θα τρέχουν να κρυφτούν και αυτές και άλλοι πολλοί. Όταν είναι η ώρα θα μπω και αν προκληθώ, τότε θα μπει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Εσύ είσαι αμελητέα ποσότητα και αναξιόπιστη μάρτυρας αφού θέλεις να το πας επί προσωπικού, που τους ξέπλυνες μια χαρά. Δεν σκοπεύω όμως να το πάω επί προσωπικού, όπως είπα αν προκληθώ θα αναφερθώ περαιτέρω. Ας απαντήσουν λοιπόν επί του θέματος, γιατί όσο και να θέλουν το θέμα να θεωρηθεί λήξαν, δεν πρόκειται. Αρκετή βρωμιά μαζεύτηκε».

Φ.Ψ.: «Ποιους ξέπλυνα κύριε Πώρo; Και για ποιο αδίκημα; Αν υπονοείται ότι γνωρίζαμε ότι ο Γιαννόπουλος ήταν παιδεραστής, όχι δεν το γνωρίζαμε. Τουλάχιστον όσο ήμουν εγώ με τη κόρη μου. Για αυτό μίλησα για μένα. Εγώ καταγράφω το χαρακτήρα που είδα το 2011. Ο αγώνας της μητέρας ξεκίνησε το 2013 και η συνεργασία έγινε το 2018. Δεν ήμουν εκεί, λυπάμαι αν σου χαλάω το αφήγημα.

Εγώ επιμένω στη θέση μου. Ήξεραν ότι είναι μ@λακας και αφού είναι μαθηματικά βέβαιο ότι είναι μ@λάκας και πέφτουλας δεν έπρεπε να συνεργάζονται μαζί του γιατί υπήρχαν χιλιάδες 16χρονα και 17χρονα παιδιά στην αρένα. Είδα κι εγώ την οργισμένη ανακοίνωση του συγκροτήματος κι έχω τσουτσουριάσει από το φόβο μου καταλαβαίνεις περιμένω μήνυση κι έτσι. Εγώ ένιωσα υπόλογη εγώ! Αν οι υπόλοιποι δεν μοιράζονται την συνειδησιακή κρίση “μήπως έπρεπε να το ξέρουμε”, είναι δικό τους θέμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διάβασε όλο τον διάλογο ανάμεσα στην Φωτεινή Ψυχίδου και τον Σπύρο Πώρο στα social media:

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή του παιδιού της Jennifer Lopez που συζητιέται διεθνώς

Πριν 9 ώρες

Η οικογένεια Lopez γυρίζει σελίδα καθώς τα δίδυμα ενηλικιώνονται και ακολουθούν τον δικό τους δρόμο

Στο νοσοκομείο η Δήμητρα Κατσαφάδου: Ήταν μια απλή επέμβαση, όλα είναι υπέροχα, εξήγησε

Χτες

Δεν σχετίζεται με κάποια νόσο, διευκρίνισε η επιχειρηματίας

Ο Γιώργος Καπουτζίδης απαντά πρώτη φορά για το δαχτυλίδι που φοράει: «Είναι στα άμεσα σχέδιά μου»

Χτες

Τον Γιώργο Καπουτζίδη υποδέχτηκαν στην εκπομπή «Στούντιο 4» το μεσημέρι της Τρίτης 2 Ιουνίου

Η Ιωάννα Τούνη ανέβασε βίντεο με τον σύντροφό της να κρατά στους ώμους του τον γιο της: Ευτυχισμένη και ευγνώμων

Χτες

Η influencer δήλωσε πως αισθάνεται πλούσια παρατηρώντας τον Δημήτρη Σπυριδωνίδη και τον Πάρη μαζί

Καινούργιου για Κουτσουμπή: «Έχει εμμονή με τη Ντούα Λίπα» ‑ Αποκάλυψε οn air τον διάλογό τους

Χτες

Η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε μια ανάλαφρη και χιουμοριστική ιστορία στον αέρα της εκπομπής της, με αφορμή τις φήμες που κυκλοφορούν για τον γάμο της Dua Lipa με τον Callum Turner

Αλλαγή ονόματος και νέα ταυτότητα για το παιδί της Jennifer Lopez στην αποφοίτησή του

Χτες

Το 18χρονο παιδί της τραγουδίστριας εμφανίστηκε ως Όσκαρ Τζέικομπ Μουνίζ, με αντωνυμίες αρσενικού γένους - στο παρελθόν ήταν γνωστό ως Έμι

Τζένη Μπαλατσινού: Χόρεψε ζεϊμπέκικο στον γάμο της κόρης της Αμαλίας και έκλεψε τις εντυπώσεις

Χτες

Το συγκινητικό στιγμιότυπο από το γαμήλιο γλέντι της Αμαλίας Κωστοπούλου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Με μπικίνι στη Μύκονο και εντυπωσιακές αναλογίες

Χτες

Οι φωτογραφίες που ανέβασε το μοντέλο από το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο «Νησί των Ανέμων»

Τράβις Σκοτ: Θυμός στην Κωνσταντινούπολη για εμφάνιση που κράτησε μόλις 20 λεπτά

Χτες

Τα εισιτήρια κόστιζαν εκατοντάδες ευρώ και ο κόσμος περίμενε ώρες όρθιος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 19
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.