E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ίλιον: «Σκότωσα την αξιοπρέπειά μου»

«Μου τα προσέφερε όλα η ζωή για 15-20 χρόνια και μετά μου τα πήρε όλα απότομα»

Ίλιον: «Σκότωσα την αξιοπρέπειά μου»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 18/2/2022 | 10:05

Συγκίνηση και οργή προκαλεί η ιστορία της γιαγιάς από το Ίλιον που πήγε σε ένα σούπερ μάρκετ και έκλεψε τρόφιμα καθώς δεν είχε λεφτά για να τα πληρώσει. Τα τρόφιμα, λίγο κρέας και τυρί, κόστιζαν περίπου 30 ευρώ, και όπως είπε η γιαγιά, στην τηλεόραση του Open, τα ήθελε για να κάνει ένα τραπέζι στα παιδιά της «όπως παλιά».

Υπενθυμίζεται πως το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις καθώς ασκήθηκε δίωξη εις βάρος της γιαγιάς που έκλεψε τρόφιμα από σούπερ μάρκετ στο Ίλιον, ενώ η μήνυση αποσύρθηκε την Πέμπτη έπειτα από παρέμβαση του υπουργείου Ανάπτυξης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η μαρτυρία της γιαγιάς είναι σπαρακτική. Περιγράφει πως πήρε την απόφαση να κλέψει τα τρόφιμα, αλλά και το δράμα που ζει τα τελευταία χρόνια, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και η σύνταξη που παίρνει δε φτάνει. Αποκάλυψε, δε, πως πριν δέκα χρόνια έχασε τον άντρα της και τον γιο της σε τροχαίο.

«Σκότωσα την αξιοπρέπειά μου»

Η γιαγιά, μιλώντας στο Open, είπε χαρακτηριστικά πως «σκότωσα την αξιοπρέπειά μου» και περιέγραψε πως κατέληξε να πάρει τα τρόφιμα:

«Σκότωσα την αξιοπρέπειά μου, όλο αυτό είναι ανάξιο. Είχα πεθυμήσει να πάρω δύο – τρία κιλά κρέας, να φωνάξω τα παιδάκια μου να φάμε όλοι μαζί μια μέρα, όχι να με φωνάζουν μόνο αυτά. Ήθελα να φτιάξω κάτι με τα χεράκια μου όπως παλιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πήγα μέχρι το ράφι, τα είδα και έφυγα και ο διάολος με γύρισε πίσω. “Άντε βρε”, λέω, “πάρε να κάνεις στα παιδάκια σου ένα φαΐ”.

Συνέχισε λέγοντας πως αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα αλλά και προβλήματα υγείας: «Έχω πρόβλημα με ένα δάνειο. Το πήρα για να παντρέψω τα παιδάκια μου πριν από 15 χρόνια. Άμα μου φύγει αυτός ο βραχνάς θα ξαναγεννηθώ, θα προσφέρω στον κόσμο με αυτά τα λεφτά».

Μίλησε και για τα παιδιά της λέγοντας: «Δεν ήθελα να μάθουν τίποτα. Είναι δύο επιστήμονες, αλλά άτυχα τα φουκαριάρικα από τις δουλειές τους. Πήραν και αυτά δάνεια γιατί εγώ μέχρι τα μπετά τους έφτασα (τα σπίτια) με κάτι ψιλά που είχε αφήσει ο μπαμπάς τους και δούλεψα κι εγώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μου τα προσέφερε όλα η ζωή για 15-20 χρόνια και μετά μου τα πήρε όλα απότομα»

Περιέγραψε πως έχασε τον έναν της γιο και τον σύζυγό της σε τροχαίο πριν 10 χρόνια: «Είχα τρια παιδάκια. Έχασα σε τροχαίο τον σύζυγο και τον έναν γιο μου πριν από 10 χρόνια. Δεν πήγε η υγεία μου καλά. Είμαι χειρουργημένη, δεν το έχω πει σε κανέναν. Παίρνω 800 το μήνα. Τη βοήθειά μου την παίρνω από την Αμερική, με μια ένεση που με σώνει, που δεν υπάρχει εδώ. Μου τη στέλνει το ανιψάκι μου και του στέλνω 250 ευρώ το μήνα».

Σημείωσε πως παίρνει 800 ευρώ το μήνα «αλλά θέλω 400 μόνο για την υγεία μου, ούτε 100 ευρώ για φαΐ δεν έχω αλλά δε με νοιάζει, το ορκίζομαι στα κόκκαλα του παιδιού μου. Μπροστά στον ψυχικό πόνο που έπαθα, σκέφτηκα να κάνω ζημιά, αλλά καλά μου είπε ένας ανθρωπάκος και μου είπε ότι αν φύγω θα είναι χειρότερα τα πράγματα, να κάτσω να το παλέψω.

Μου τα προσέφερε όλα η ζωή για 15-20 χρόνια και μετά μου τα πήρε όλα απότομα»

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Επιβολή δασμών σε Temu, Shein και Amazon από τα τέλη καλοκαιριού

Πριν 10 ώρες

Για αποστολές έως 800 δολαρίων

Κρήτη: Πατέρας και θείος έκλεβαν το μεροκάματο 15χρονης για να αγοράζουν ναρκωτικά

Πριν 10 ώρες

Η ανήλικη εργαζόταν νόμιμα, αλλά οι συγγενείς της την εκμεταλλεύονταν οικονομικά - Συνελήφθησαν στη Σούδα

Κοζάνη: Το πρώτο βοήθημα γέννησης παιδιού με 10.000 ευρώ

Πριν 10 ώρες

Στη Δημοτική Κοινότητα Ελάτης

ΑΑΔΕ: Διαμερίσματα, αποθήκες και οικόπεδα στο σφυρί από 975 ευρώ

Πριν 10 ώρες

Δείτε τις τιμές, τις ημερομηνίες και τι προβλέπει ο νόμος

Επείγοντα νοσοκομείων: Το «βραχιολάκι» έδειξε τις μεγαλύτερες και τις μικρότερες αναμονές

Πριν 10 ώρες

Ποια είναι τα νοσοκομεία και τα ιατρεία με τη μεγαλύτερη κίνηση

Πάτρα: Οι απατεώνες με τα κρυπτονομίσματα «ξαναχτύπησαν» – Πώς την «πάτησε» 52χρονος

Πριν 10 ώρες

Το 52χρονο θύμα έχασε μέσα σε λίγα μόλις λεπτά 8.500 ευρώ

Μηχανοδηγοί στη Hellenic Train: «Περνάμε 18 κόκκινα ανά βάρδια»

Πριν 10 ώρες

Συρμοί με βλάβες και κλίμα εκφοβισμού

Νάξος: Αντιδράσεις για τον τουρίστα που σήκωσε μάρμαρο στην Πορτάρα

Πριν 10 ώρες

Η στιγμή που επισκέπτης στην Πορτάρα κρατά και σηκώνει πάνω από το κεφάλι του ένα κομμάτι μαρμάρου και φωτογραφίζεται

Καιρός: Επιδείνωση με καταιγίδες, κεραυνούς, χαλάζι και ισχυρούς ανέμους ‑ Ποιες περιοχές πλήττονται

Πριν 10 ώρες

Υποχώρησαν οι υψηλές θερμοκρασίες και αγριεύει ο καιρός

ΟΠΕΚΕΠΕ: Απορρίφθηκαν οι προτάσεις για Προανακριτική κατά Βορίδη και Αυγενάκη

Πριν 10 ώρες

Εντάσεις και αποχώρηση σύσσωμης της αντιπολίτευσης

Θρίλερ στο Παλαιό Φάληρο: Βίντεο που ίσως δείχνει το κοριτσάκι ζωντανό έχει στα χέρια του το Λιμενικό

Χτες

Ο εντοπισμός της γυναίκας που συνόδευε τρία παιδιά, το ένα σε καρότσι, αποτελεί νούμερο ένα προτεραιότητα για την έρευνα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.