E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Θα έρθω σύντομα στην Ελλάδα»

Η Jennifer Aniston αναπολεί την τελευταία φορά που επισκέφτηκε τη χώρα μας

«Θα έρθω σύντομα στην Ελλάδα»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την πρόθεσή της να έρθει σύντομα στην Ελλάδα αποκάλυψε σε συνέντευξή της η Jennifer Aniston. Η ίδια, μιλώντας στο περιοδικό People, γύρισε το χρόνο πίσω και θυμήθηκε την τελευταία φορά που είχε ταξιδέψει στη χώρα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ήρθα στην Ελλάδα πριν από δώδεκα–δωδεκάμισι χρόνια και πήγα στην Αθήνα, στο σπίτι όπου έμενα για ένα χρόνο όταν ήμουν μικρή. Ταξίδεψα και στη Σαντορίνη, ήταν πανέμορφα. Όμως το πιο σημαντικό ήταν ότι επισκέφθηκα την Κρήτη, τις ρίζες μου. Περιηγήθηκα και στα αρχαία μνημεία της περιοχής. Είδα το σπίτι, ένα μεγάλο αγρόκτημα, όπου γεννήθηκε η γιαγιά μου. Ήταν πολύ συγκινητική εμπειρία», δηλώνει η δημοφιλής ηθοποιός και αποκαλύπτει ότι θα επιστρέψει σύντομα στην Ελλάδα.

«Σκοπεύω να έρθω σύντομα στην Ελλάδα. Θα είναι ένα ταξίδι που θα μοιραστώ με τον πατέρα μου. Θέλω πολύ να το οργανώσω».

Στην ερώτηση αν έχει ελληνικά στοιχεία στο χαρακτήρα της, η ηθοποιός απάντησε: «Είμαι φιλόξενη, όπως όλοι οι Έλληνες. Θυμάμαι πως, όταν είχε έρθει στην Ελλάδα ο πρώην σύζυγος της φίλης μου Courtney Cox, ο David Arquette, του είχα δώσει τα τηλέφωνα των ξαδέλφων μου που ζουν στην Ελλάδα. Τους τηλεφώνησε κι εκείνοι τον πήγαν παντού – όχι μόνο σε αξιοθέατα, αλλά στα καλύτερα εστιατόρια, στα καλύτερα κλαμπ. Γύρισε πίσω ενθουσιασμένος. Έτσι είμαι κι εγώ, μου αρέσει να έρχονται φίλοι στο σπίτι, να τους περιποιούμαι.

Θέλω οι καλεσμένοι μου να τρώνε όλο τους το φαγητό, αυτό μάλλον πρέπει να το έχω πάρει από τη γιαγιά μου, που με έβαζε να τρώω όοοοολο το φαγητό μου, γι' αυτό και ήμουν ένα παχουλό κοριτσάκι. Επίσης, είμαι άνθρωπος που πάντα γελάω δυνατά – χαρακτηριστικό των Ελλήνων. Υπάρχει όμως και κάτι άλλο πολύ ελληνικό πάνω μου, οι καμπύλες μου».

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χριστίνα Κολέτσα: «Έχω δύο μέρες να κάνω έρωτα ‑ Δεν έχω κάνει και δέκα μήνες με έναν χρόνο»

Σήμερα

Η Χριστίνα Κολέτσα μιλάει για την προσωπική της ζωής «έξω από τα δόντια» και δεν κρύβει τίποτα

Ελένη Μενεγάκη: Ο διάλογος όλο νόημα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο – «Θα το πάρεις και με το παραπάνω αυτό που σου αξίζει»

Σήμερα

Μία συζήτηση όλο νόημα για τους πρωταγωνιστές και τους δεύτερους ρόλους της τηλεόραση έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης 21/9 στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Δανάη Μπάρκα: «Υπήρχε ένας άνθρωπος στη ζωή μου, και μία άγνωστη μου έστειλε τα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει»

Σήμερα

Την συνέντευξη της Μαριάντας Πιερίδη στην Κατερίνα Καινούργιου σχολίασαν η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της το πρωί της Πέμπτης 21/9

Γιώργος Λιάγκας: Το απίστευτο «καρφί» on air για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο – «Γι’ αυτό ο δρόμος κάποιων είναι κοντός»

Σήμερα

Ο Γιώργος Λιάγκας και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απ` ότι φαίνεται είναι «στα μαχαίρια»

Μαριάντα Πιερίδη: Αυτός είναι ο λόγος που μίλησε δημόσια για την κρίση στον γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση

Σήμερα

Η Μαριάντα Πιερίδη αποκάλυψε γιατί μίλησε δημόσια για την κρίση στον γάμο της, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Δες τη Selena Gomez όπως ήταν στα 11 χρόνια της

Σήμερα

Αυτή ήταν η αρχή για μια λαμπρή καριέρα

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο παραγωγός σε ταινία

Σήμερα

Αστυνομικό δράμα η πρώτη του ταινία

Ιnfluencer πρώτα έκανε σκηνή σε αεροπλάνο και μετά της έκαναν πρόταση $25.000 για ερωtική ταινία

Σήμερα

«Τράβα με, είμαι διάσημη στο Instagram, γ@@@μενε αλήτη» είπε η Μόργκαν Οσμάν στον συνεπιβάτη που κατέγραψε την «έκρηξή» της

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.