E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Circa 19

Ο Δήμος Βρύζας (βιολί, FX’s) και ο Θάνος Καζαντζής (ντραμς) στο KET για ένα σετ ελεύθερου αυτοσχεδιασμού.

Circa 19
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 20/2/2022 | 20:07

Ο Δήμος Βρύζας (βιολί, FX’s) και ο Θάνος Καζαντζής (ντραμς) στο KET για ένα σετ ελεύθερου αυτοσχεδιασμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το σχήμα Circa 19, ντουέτο με βάση τον ελεύθερο αυτοσχεδιασμό, δημιουργήθηκε στις αρχές του 2019. Συνδυάζοντας κρουστά όργανα και αντικείμενα με τον ήχο του ακουστικού βιολιού και κάποιων ηλεκτρονικών εφέ, οι δύο αυτοσχεδιαστές δημιουργούν έναν ενοποιημένο ήχο παίρνοντας καθαρές αποφάσεις τη στιγμή της δημιουργίας. Τίποτα δεν είναι προαποφασισμένο, υπάρχει μόνο η αρχική επιθυμία για κάθε μορφή έκφρασης μέσω της μουσικής.

facebook.com/Circa19improduo
youtube.com/watch?v=TEO1zwagtro&ab_channel=Circa19
soundcloud.com/dimos-vryzas/hanos-kazantzisdimos-vryzas-237

Ο Θάνος Καζαντζής (τύμπανα και κρουστά) γεννήθηκε το 1983 στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης. Ξεχωρίζει τον ελεύθερο αυτοσχεδιασμό ως την πιο ειλικρινή, εύθραυστη και στιγμιαία έκφραση της μουσικής. Είναι ηχολήπτης και ιδιοκτήτης του στούντιο ηχογραφήσεων Polytropon (Θεσσαλονίκη). Έχει συνεργαστεί, μεταξύ άλλων, με τους Γιώργο Απέργη, Σάκη Παπαδημητρίου, dissonArt ensemble, Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν, Αντώνη Ανισέγγο, Βασίλη Μαντζούκη, Σαββίνα Γιαννάτου, Παύλο Παυλίδη, Mary’s flower Superhead.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

facebook.com/Polytropon-Recording-Studios-138561422965607

Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη το 1992 ο Δήμος Βρύζας είναι βιολιστής και αυτοσχεδιαστής. Η δουλειά του επικεντρώνεται στον ελεύθερο αυτοσχεδιασμό και την πειραματική μουσική. Σπούδασε αυτοσχεδιασμό με τους Fred Frith και Alfred Zimmerlin. Δέχτηκε ένα ευρύ φάσμα επιρροών, από την κλασική και την παραδοσιακή μουσική μέχρι τη rock, τη noise και την ambient. Σήμερα, τα ενδιαφέροντά του στρέφονται στη διερεύνηση των ηχητικών ορίων του βιολιού, στον πειραματισμό με το κοντράστ ακουστικού/ηλεκτρονικού ήχου και στην αναζήτηση νέων τρόπων μουσικής έκφρασης. Τα τελευταία χρόνια ταξιδεύει, ηχογραφεί και εμφανίζεται ζωντανά μαζί με σημαντικούς μουσικούς, στην Ελλάδα, την Ελβετία, την Πορτογαλία, την Γαλλία, το Βέλγιο, τη Γερμανία κ.ά.

dimosvryzas.com

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το ρολόι που «ήταν εκεί» όταν γράφτηκε ιστορία: Χτύπησε στους ρυθμούς του Michael Jackson

Σήμερα

Πόσο αξίζει ένα κομμάτι από την κορυφή της μουσικής;

Το απόλυτο επεισόδιο του «Κωνσταντίνου και Ελένης»: Αυτό που σάρωσε στο IMDb και δεν βαριέσαι ποτέ

Προχτές

Ανάμεσα σε 68 επεισόδια, δύο ξεχώρισαν - αλλά ένα θεωρείται το πιο αγαπημένο όλων των εποχών

3 θρησκευτικές ταινίες που μάλλον δεν έχεις δει αν και θα έπρεπε

Πριν 3 μέρες

Για τους σινεφίλ η εξερεύνηση αυτών των κρυμμένων κινηματογραφικών θησαυρών είναι ένα πασχαλινό δώρο

Η λογοκλοπή που γέννησε έναν ύμνο: Η άγνωστη ιστορία του Born in the U.S.A.

Πώς ένα ξεχασμένο σενάριο έγινε το πιο πολιτικό τραγούδι της Αμερικής

Η κόρη του Πάνου Κατσιμίχα, Μαριάνα είναι το επόμενο μουσικό viral

Πριν 1 εβδομάδα

Eτοιμάζεται για μεγάλη επιτυχία

2ο ΗΜΙΖ Anniversary Live…by popular demand!

Πριν 1 εβδομάδα

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινάει την Παρασκευή 3 Απριλίου στις 12:00!

Ταινίες της εβδομάδας: H Zendaya συναντα τον Robert Pattinson σε μια ανατρεπτική rom‑com

Πριν 1 εβδομάδα

Οι ταινίες που θα κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στις αίθουσες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.