E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Πάτρα: Η κατάθεση ‑ «κλειδί» του παππού των τριών κοριτσιών

Κατέθεσε στην αστυνομία στην Αθήνα, δυο ημέρες μετά το θάνατο της Μαλένας

Πάτρα: Η κατάθεση ‑ «κλειδί» του παππού των τριών κοριτσιών
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 21/2/2022 | 12:51

Ξεκινά τις επόμενες ημέρες ο κύκλος καταθέσεων 25 ατόμων, βάση των οποίων τα στελέχη του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής θα προσπαθήσουν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης των τριών νεκρών παιδιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα μέσα σε τρία χρόνια, που έχει συγκλονίσει την ελληνική κοινωνία.

«Κλειδί» στην υπόθεση είναι η κατάθεση του παππού των τριών κοριτσιών, ο οποίος κατέθεσε στην αστυνομία στην Αθήνα, δυο ημέρες μετά το θάνατο της Μαλένας. Σύμφωνα με το pelop.gr, που έχει στην κατοχή του την κατάθεση του Δημήτρη Δασκαλάκη, ο παππούς υποστήριξε στους αστυνομικούς του τμήματος Αμπελοκήπων ότι η εγγονή του παρουσίαζε συνεχή βελτίωση αλλά και ότι οι γιατροί έκαναν τα πάντα για τη σώσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κατάθεσή του έρχεται σε αντίθεση με αυτά που υποστήριξαν οι γονείς και ειδικά η μητέρα που κατηγορούσε στη δική της κατάθεση το προσωπικό του νοσοκομείου για αδράνεια. Σημαντική διαφορά είναι ότι η κατάθεση του παππού δόθηκε αμέσως μετά τον θάνατο της μικρής στην Αθήνα, ενώ οι γονείς κατέθεσαν τέσσερις μήνες μετά, στις 10 Σεπτεμβρίου 2019 στην Πάτρα υποβάλλοντας μήνυση κατά παντός υπευθύνου η οποία τελικά τέθηκε στο αρχείο.

«Εγώ ενημερώθηκα από τον ανιψιό μου την 30 ή 31-03-2019 ότι η εγγονή μου έχει ένα φούσκωμα στο αριστερό μέρος του λαιμού και ότι με εντολή της παιδιάτρου, η οποία την παρακολουθούσε, έπρεπε να μεταφερθεί στο ΓΝΠΑ “ΠΑΝ & ΑΓΛΑΪΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ”. Ο λόγος της μεταφοράς ήταν να κάνουν περισσότερες εξετάσεις στο ανωτέρω νοσοκομείο για να μπορέσουν να καταλάβουν τι πρόβλημα υπήρχε με την υγεία του παιδιού. Όπως και έγινε και την ίδια ημέρα ξεκίνησε τη νοσηλεία του στο ΓΝΠΑ “ΠΑΝ & ΑΓΛΑΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ” κατά την οποία χορηγούσαν και άδεια εξόδου μέσα στη μέρα», λέει ο παππούς.

Όπως όλοι όσοι έχουν μιλήσει για τα τραγικό τέλος του παιδιού αλλά όπως προκύπτει και από το Σημείωμα Νοσηλείας και εκείνος τονίζει ότι η νόσος που εμφάνισε δεν ήταν βαριά. «Εκεί οι ιατροί μετά από εξετάσεις τις οποίες έκαναν στην εγγονή μου περίπου μια εβδομάδα μετά, δηλαδή στις 04-04-2019, μας ανακοίνωσαν ότι υπάρχει λευχαιμία αλλά σε πολύ απλό στάδιο. Οι γονείς έπειτα από αυτό, μεσημβρινές ώρες της ίδιας ημέρας μετέφεραν το παιδί στον ογκολογική μονάδα Ελπίδα για να συνεχίσει τη νοσηλεία του. Εκεί επιβεβαίωσαν ότι η εγγονή μου πάσχει από λευχαιμία και ότι πρέπει να εισαχθεί προς νοσηλεία. Από τις 04-04-2019 έως τις 13-04-29019 από τα λεγόμενα των εκεί ιατρών, η κατάσταση του παιδιού ολοένα και βελτιωνόταν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε ερώτηση αν θεωρεί κάποιον υπεύθυνο για τον θάνατο της εγγονής του ο παππούς ήταν ξεκάθαρος. «Όχι, θεωρώ ότι οι γιατροί έκαναν ό, τι μπορούσαν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δασκαλάκης ο οποίος μένει στην Αθήνα και παρακολουθούσε από κοντά την εξέλιξη της υγείας της μικρής Μαλένας.

Πάτρα: Απορρίφθηκε η μήνυση από τους γονείς των τριών κοριτσιών για τον θάνατο του πρώτου παιδιού τους

Στο κενό φαίνεται πώς έπεσε η μήνυση που κατέθεσαν οι γονείς των τριών κοριτσιών από την Πάτρα που έχασαν τη ζωή τους μέσα σε τρία χρόνια κατά παντός υπευθύνου για ανθρωποκτονία, αναφορικά με τον θάνατο του πρώτου παιδιού τους.

Όπως αποκάλυψε το MEGA, σύμφωνα με τη σχετική διάταξη, δεν προκύπτουν επαρκείς ενδείξεις σε βάρος των γιατρών, ή οποιουδήποτε άλλου προσώπου για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να απορρίπτεται η έγκλιση του ζευγαριού. Ουσιαστικά, ο εισαγγελέας αναφέρει ότι δεν προκύπτει από πουθενά ότι κάποιος οδήγησε στον θάνατο το πρώτο παιδάκι της οικογένειας.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αχιλλέας Μπέος για το ξύλο σε πολίτη: Οι άνδρες έρχονται σε διαπληκτισμό, να γίνουμε λουλούδες;

Σήμερα

Στο περιστατικό με το ξύλο στην Αλλη Μεριά Βόλου αναφέρθηκε ο Αχιλλέας Μπέος – μεταξύ άλλων – μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Παρμενίων 2023: Ηχούν τη Δευτέρα οι σειρήνες και οι καμπάνες απ’ τις εκκλησίες – Το αναλυτικό πρόγραμμα

Σήμερα

Οι σειρήνες συναγερμού Πολιτικής Αμυνας θα ηχήσουν σε όλη την Ελλάδα τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της άσκησης Παρμενίων

15o Greece Race for the Cure: 44.000 έτρεξαν, περπάτησαν και στήριξαν τον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού!

Σήμερα

Το Greece Race for the Cure είναι η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση για κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα και η 2η μεγαλύτερη διοργάνωση Race for the Cure® στην Ευρώπη

Εύβοια: Συγκλονίζει η κυρία Παναγιώτα ‑ Το 2021 κάηκε το σπίτι της και τώρα βούλιαξε στη λάσπη

Σήμερα

Βάσανα δίχως τέλος ζουν οι κάτοικοι της βόρειας Εύβοιας, αφού μετά τις καταστροφικές πυpκαγιές του 2021 φέτος βρέθηκαν αντιμέτωποι με τις πλημμύρες

«Μπήκα μπροστά για να μην κάνει κακό στα παιδιά και με πυροβόλησε» είπε η 45χρονη από τον Αγιο Παντελεήμονα

Σήμερα

«Ακουσα την κόρη τους να φωνάζει `φονιά, σκoτωσες τον πατέρα μου`» - Κάτοικος της περιοχής περιέγραψε τα δραματικά λεπτά που ακολούθησαν του άγριου φονικού

Καρέ ‑ καρέ η βoμβιστική επiθεση στην Αγκυρα ‑ Οι τρομoκράτες έριξαν με αντιαρματικό όπλο

Σήμερα

Δείτε πως έγινε η επiθεση έξω από το υπουργείο Εσωτερικών της Τουρκίας - Δύο αστυνομικοί τραυματiστηκαν ελαφρά από τους τρομoκράτες

Αλλαγή ώρας: Πότε θα γυρίσουμε τους δείκτες μια ώρα πίσω

Σήμερα

Την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου, δηλαδή στις 29 Οκτωβρίου 2023 θα γυρίσουμε τους δείκτες των ρολογιών μας μία ώρας πίσω

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.