E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Πάτρα: Ιατροδικαστές διαψεύδουν ότι ήταν εγκληματική ενέργεια ο θάνατος της Τζωρτζίνας

Σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα που απέδιδαν τον θάνατο της Τζωρτζίνας σε εισπνοή τοξικού αερίου, προχώρησαν σε διάψευση.

Πάτρα: Ιατροδικαστές διαψεύδουν ότι ήταν εγκληματική ενέργεια ο θάνατος της Τζωρτζίνας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΒΑΜΒΑΚΑ
Δημοσίευση 21/2/2022 | 20:31

Διάψευση υπήρξε για δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας και έκαναν λόγο για ανατροπή στον θάνατο της Τζωρτζίνας, του ενός από τα τρία κορίτσια της ίδιας οικογένειας που χάθηκαν μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα.

Kύκλοι της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, καθώς και πρώην ιατροδικαστές οι οποίοι εμπλέκονται ως τεχνικοί σύμβουλοι στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα, σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα που απέδιδαν τον θάνατο της Τζωρτζίνας σε εισπνοή τοξικού αερίου, προχώρησαν σε διάψευση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως αναφέρεται:

Σας γνωρίζουμε ότι το άρθρο που δημοσιεύτηκε στο site protothema.gr την 21/2/2022 κ περί ώρα 18.00 με τίτλο «Σοκ Έγκλημα ο θάνατος της Τζωρτζίνας-Εισέπνευσε τοξικό αέριο» δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.Αντίθετα οι έρευνες συνεχίζονται.
Αθήνα 21/2/2022
Ο Προιστάμενος της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας
Νικόλαος Γ Καρακούκης
Διδάκτωρ Ιατροδικαστικής ΕΚΠΑ

Από επίσημα χείλη, λοιπόν, τονίζεται πως δεν υπάρχουν τελικά αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων που να δείχνουν ότι το κορίτσι έφυγε από τη ζωή από δολοφονική ενέργεια. Μάλιστα, όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ήρθαν σε μια περίοδο που έχουν γεννηθεί πολλά ερωτήματα σχετικά με την υπόθεση και τα οποία απαιτούν απαντήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γι' αυτόν το λόγο, εξάλλου, ο φάκελος της υπόθεσης με τους θανάτους των τριών κοριτσιών, ανετέθη στο Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. Οι αξιωματικοί της συγκεκριμένης Διεύθυνσης ξεκίνησαν να ερευνούν τις συνθήκες θανάτου της Τζωρτζίνας αρχικά και εν συνεχεία των άλλων δύο παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας. «Δεν μπορούμε να αποδώσουμε ευθύνες στους γονείς, αλλά εδώ μπήκε ανθρώπινο χέρι», τόνισε πριν από λίγες ώρες ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Άγνοια για το αποτέλεσμα των εξετάσεων δηλώνει ο πατέρας των κοριτσιών από την Πάτρα και οι δικηγόροι του

Η ιστοσελίδα της Πάτρας thebest.gr επικοινώνησε με τον δικηγόρο Γιάννη Κόττα, ο οποίος επεσήμανε πως η οικογένεια και ο ίδιος δεν έχουν την παραμικρή ενημέρωση σχετικά με το ζήτημα. «Δεν μας έχει ειδοποιήσει κανείς. Δεν έχουμε γνώση κανενός αποτελέσματος ακόμη», δήλωσε χαρακτηριστικά. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο άλλος δικηγόρος της οικογένειας, Δημήτρης Καράμπελας.

Στο thebest μίλησε και ο πατέρας των παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος είναι αναστατωμένος από τα δημοσιεύματα. Όπως επισήμανε, προσπαθεί μετά τη δημοσίευση της πληροφορίας να επικοινωνήσει με τον ιατροδικαστή, αλλά δεν έχει καταστεί ακόμα δυνατό. «Δεν ξέρουμε ακόμη τίποτα γι' αυτό. Δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε για να ενημερωθούμε. Κατά πάσα πιθανότητα δεν ισχύει, είναι fake», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: iefimerida.gr - Πάτρα: Ιατροδικαστές διαψεύδουν επισήμως δημοσίευμα για εγκληματική ενέργεια στον θάνατο της Τζωρτζίνας - iefimerida.gr

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το επεισόδιο με οδηγό ταξί που οδήγησε στη σύλληψη του Γιάννη Μάλαμα

Πριν 11 ώρες

Όταν έφτασαν αστυνομικοί στο σημείο που σημειώθηκε το επεισόδιο, ο Γιάννης Μάλαμας χτύπησε με το κεφάλι του δύο φορές έναν εξ αυτών, τραυματίζοντάς τον στο αριστερό ζυγωματικό και στο κεφάλι

Υπόθεση Novartis: Ένοχοι οι πρώην προστατευόμενοι μάρτυρες Μαραγγέλη και Δεστεμπασίδης

Πριν 11 ώρες

Αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου για την ποινή

Emmy 2025: Ο 15χρονος του Adolescence έγραψε ιστορία ως ο μικρότερος νικητής

Πριν 11 ώρες

Τα Emmy 2025 είχαν απ` όλα: δάκρυα συγκίνησης, θριάμβους που γράφουν ιστορία, ατάκες που έγιναν viral και σειρές που έκαναν το κοινό να χειροκροτά όρθιο

Αγρια επίθεση σε οδηγό τρόλεϊ στον Πειραιά ‑ Αγνωστοι τον ξυλοκόπησαν μέρα‑μεσημέρι

Πριν 11 ώρες

Ο οδηγός είχε σταματήσει το τρόλεϊ επειδή ένα ΙΧ αυτοκίνητο του έκλεινε το δρόμο

Ρόδος: Η κατάθεση‑ξέσπασμα της μητέρας της influencer με τη ροζ κοκαΐνη

Πριν 11 ώρες

Η πρώτη που έδωσε εξηγήσεις στις αρχές ήταν η μητέρα της

Ελλάδα – Φινλανδία 92‑89: Χάλκινο για την Ελλάδα με ιστορική υπογραφή Αντετοκούνμπο στο Eurobasket

Χτες

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη επέστρεψε στο βάθρο μετά από 16 χρόνια

Η δoλoφovία του Τσάρλι Κερκ εγείρει φόβους για αρχή ενός πιο σκοτεινού κεφαλαίου βίας στις ΗΠΑ

Χτες

Τα social media και η ευρεία διαθεσιμότητα όπλων καθιστούν αυτήν την εποχή πιο επικίνδυνη και η βία ενδέχεται να αυξηθεί

Σάλος στις ΗΠΑ από τη δήλωση παρουσιαστή του Fox News για «θαvατηφόρα ένεση στους αστέγους»

Χτες

Πολλοί χρήστες των κοινωνικών δικτύων απαίτησαν την αποπομπή του παρουσιαστή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.