E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Κατερίνα Καινούργιου ‑ Νευρίασε με τον Γιώργο Κατσαούνη: «Είσαι καραγκιόζης!»

Έξαλλη η παρουσιάστρια με όσα είπε ο παίκτης του Survivor για τη Μυριέλλα Κουρεντή

Κατερίνα Καινούργιου ‑ Νευρίασε με τον Γιώργο Κατσαούνη: «Είσαι καραγκιόζης!»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 23/2/2022 | 16:06

Έξαλλη έγινε η Κατερίνα Καινούργιου με όσα είπε ο Γιώργος Κατσαούνης για την Μυριέλλα Κουρεντή στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, χαρακτηρίζοντας την ηθοποιό «διπρόσωπη».

«Όχι φίλε μου είσαι… καραγκιόζης. Ακόμα κι αν έχει γίνει αυτό, είσαι άντρας, ο οποίος στην αρχή έλεγες ότι “τη γουστάρω”. Υποτίθεται ότι είσαι αρσενικό και το παίζεις και παλιάς κοπής, δεν δίνεις ποτέ μια γυναίκα. Ακόμα και να έχει γίνει, δεν δίνεις ποτέ μια γυναίκα. Μου είναι απίστευτα αντιπαθής από εδώ και πέρα. Μπορεί να έχει και δίκιο, αλλά για μένα τελείωσε. Την έδωσε; Τελείωσε. Ας άφηνε την παραγωγή να το δείξει, να εκτεθεί μόνη της» είπε η Κατερίνα Καινούργιου μετά την προβολή του αποσπάσματος του χθεσινού επεισοδίου του ριάλιτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο Άρης έχει δίκιο που λέει διπρόσωπη τη Μυριέλλα, διότι εκτός του συμβουλίου που είχα κλείσει το ειδύλλιο και το άνοιξα ξανά μετά με μια δεύτερη ευκαιρία που της είχα δώσει. Την είχα ρωτήσει αν με γουστάρει όντως. Αυτή μου είπε και με γουστάρει και μου έδωσε φιλί στο στόμα αλλά και πουλάει κιόλας και στον κόσμο. Μετά γι’ αυτό την ξεμπρόστιασα και την έκανα δρόμο. Ήθελα να το τονίσω ότι ναι, είναι διπρόσωπη» είπε χθες ο Γιώργος Κατσαούνης για τη συμπαίκτριά του στο Survivor.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ντένις Κουέιντ για τα 39 χρόνια διαφοράς ηλικίας με τη σύζυγό του: «Κάθε μέρα μαζί της είναι παράδεισος»

Σήμερα

Ο 71χρονος ηθοποιός και η 32χρονη Λόρα Σαβουά παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2020

Η κόρη της Ειρήνης Σκλήβα έγινε 22 ετών ‑ Δείτε την καλλονή Μαριτίνα, μοιάζει με τη μητέρα της

Σήμερα

Η Μις Κόσμος του 1996 δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα με την πανέμορφη κόρη της

Νανά Παλαιτσάκη: «Καταλαβαίνω ότι η Ιωάννα Τούνη αισθάνεται μια απέραντη μοναξιά»

Σήμερα

«Βγαίνει και λέει: όλα τα είχαμε και δεν είχαμε τίποτα. Αυτό και αν είναι ένα πολύ δυνατό μήνυμα για τους ανθρώπους που εστιάζουν σε αυτά»

Μπέσσυ Αργυράκη: «Ο Λιάγκας είπε στην Εβελίνα να κάνει μόκο και δε βγήκε κανείς να αντιδράσει»

Σήμερα

«Καθένας χτίζει την πορεία, το ίματζ και την έξωθεν μαρτυρία του με αυτά που λέει και είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει»

Ντάνιελ Νούρκα για Γιώργο Καράβα: «Τώρα το ακούω αυτό, μένω άναυδος, δεν το περίμενα»

Σήμερα

«Ασχολείται περισσότερο με το κομμάτι της μόδας αλλά είναι ένας ταλαντούχος άνθρωπος και μπορεί να ανταπεξέλθει στα πάντα»

Φελίσια Τσαλαπάτη: Με λευκό μπικίνι στις βάθρες της Σαμοθράκης και καλή παρέα

Σήμερα

«Οι φίλοι είναι τα καλύτερα τοπία», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η Φελίσια Τσαλαπάτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 3
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.