ΠΕΜΠΤΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Θα απαντήσουμε άμεσα

Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια έκτακτου διαγγέλματός το ότι ενέκρινε την έναρξη στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία.
Σημείωσε ότι στόχος της επιχείρησης είναι η προστασία του λαού της ανατολικής Ουκρανίας. Εξήγησε ότι οι συνθήκες απαιτούσαν την ανάληψη αποφασιστικής δράσης από τη Ρωσία.
Είπε ότι η ρωσική κυβέρνηση δεν μπορούσε πλέον να ανέχεται τις απειλές από την Ουκρανία. Διαβεβαίωσε πως σκοπός δεν είναι η κατοχή του ουκρανικού εδάφους.
Αξίωσε οι ουκρανοί στρατιώτες να καταθέσουν τα όπλα και να πάνε σπίτια τους. Σε περίπτωση ξένης ανάμιξης διεμήνυσε ότι η Ρωσία θα αντιδράσει αμέσως.
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν πρόσθεσε πως την ευθύνη για την όποια αιματοχυσία θα έχει το «ουκρανικό καθεστώς».
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΣΧΕΣΕΙΣ
ΣΙΝΕΜΑ
STORIES
ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΑ
LIVING
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
STORIES
STORIES