E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ενώπιον του Εισαγγελέα οι απαγωγείς του Γιώργου Κυπαρίσση

Ανθρωποκυνηγητό για να εντοπιστούν οι συνεργοί των απαγωγέων

Ενώπιον του Εισαγγελέα οι απαγωγείς του Γιώργου Κυπαρίσση
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 6/3/2022 | 10:38

Στην Ευελπίδων έφτασαν πριν λίγη ώρα οι τρεις δράστες της απαγωγής του Γιώργου Κυπαρίσση ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος το πρωί της Παρασκευής μετά από 70 ημέρες ομηρίας.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι Ελλήνων, ένας 41χρονος και μια γυναίκα 39 ετών, καθώς και ο 34χρονος φίλος τους είναι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι τρεις απαγωγείς προσήχθησαν στην ΓΑΔΑ το πρωί του Σαββάτου αλλά μερικές ώρες αργότερα συνελήφθησαν καθώς, όπως προέκυψε από τα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους οι αξιωματικοί του Τμήματός Ανθρωποκτονιών, ήταν αυτοί που απήγαγαν τον 40χρονο επιχειρηματία το βράδυ της 29ης Δεκεμβρίου.

Οι δύο άνδρες είναι σεσημασμένοι την ώρα που αναζητούνται δυο με τρία ακόμη άτομα τα οποία φέρονται να συμμετείχαν στην απαγωγή.

Αμέσως μετά τη σύλληψη των τριών, βασικών υπόπτων, η αστυνομία πραγματοποίησε μεγάλη επιχείρηση στα δυτικά προάστια προκειμένου να εντοπίσει τους συνεργούς των απαγωγέων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι αστυνομικοί που χειρίζονταν την υπόθεση συγκέντρωναν τόσο καιρό στοιχεία που οδήγησαν στην προσαγωγή και τη μετέπειτα σύλληψη των τριών απαγωγέων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα, η ΕΛ.ΑΣ. κατάφερε να εντοπίσει μέρος των 800.000 ευρώ που έδωσε η οικογένεια του Γιώργου Κυπαρίσση ως λύτρα στους απαγωγείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσό, το οποίο είναι μεγάλο, αποδεικνύει και το σημαντικό ρόλο που είχαν στην υπόθεση της απαγωγής οι τρεις συλληφθέντες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Σάββατο, ο 40χρονος επιχειρηματίας, μιλώντας στους δημοσιογράφους, αποκάλυψε πως οι δράστες τον ακινητοποίησαν με ενα μαύρο τζιπ προσποιούμενοι τους αστυνομικούς.

«Δεν γνωρίζω αν ήταν πολλά άτομα. Το έπαιξαν αστυνομικοί. Μιλούσαν ελληνικά καθαρά. Ήρθαν κάτω από το σπίτι μου, μου είπαν κατέβα κάτω, μου έβαλαν χειροπέδες, μου φόρεσαν μια κουκούλα και με έβαλαν μέσα σε ένα αυτοκίνητο», τόνισε ο Γιώργος Κυπαρίσσης περιγράφοντας τα δραματικά λεπτά της απαγωγής του.

Ο ίδιος δήλωσε πως δεν είδε ποτέ τα πρόσωπα των απαγωγέων καθώς φορούσε συνεχώς κουκούλα και σημείωσε πως οι δράστες τον είχαν ξυρίσει. Την ημέρα που τον απελευθέρωσαν τον παράτησαν σε ένα δάσος στην περιοχή του Τατοΐου και εξαφανίστηκαν.

Ο 40χρονος ευχαρίστησε, επίσης, τους γονείς και την οικογένειά του για τον τρόπο που χειρίστηκαν την υπόθεση η οποία είχε αίσιο τέλος.

Όπως αποκάλυψε η Όλγα Κυπαρίσση, μητέρα του νεαρού επιχειρηματία, οι απαγωγείς τον άφησαν ελεύθερο δύο ημέρες αφότου έλαβαν τα λύτρα. Εμφανώς ανακουφισμένη από τη θετική εξέλιξη της υπόθεσης μίλησε και για την αγωνία που πέρασε όλες αυτές τις μέρες ενώ έδωσε και το προφιλ των απαγωγέων με τους οποίους διαπραγματευόταν.

«Φοβήθηκα, μίλησα με τους κακοποιούς ήταν αδίστακτοι. Είχα βάλει την κόρη μου να μιλάει, δεν άντεχα εγώ. Εγώ, η κόρη μου και ο γαμπρός μου παραδώσαμε τα χρήματα. Μας πήγαν σε πολλά σημεία. Παραδώσαμε τα χρήματα και ύστερα από δύο μέρες τον απελευθέρωσαν. Φοβόμασταν μήπως ήταν νεκρός. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά, ευχαριστούμε τον Θεό που μας βοήθησε, όλα καλά, δεν έπαθε τίποτα στα χέρια τους, τον βλέπω καλά. Ήμασταν όλοι μαζί όταν γύρισε σπίτι. Οι απαγωγείς ήταν 7 μίλησα με 2. Οι απαγωγείς ήταν διαβασμένοι, δεν ήταν αγράμματοι και μιλούσαν τέλεια τα ελληνικά», είπε χαρακτηριστικά.

Χθες, στην ΓΑΔΑ μετέβη εκτάκτως και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Τάκης Θεόδωρικακος, προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με τις έρευνες για την απαγωγή του Γιώργου Κυπαρίσση ενώ σήμερα αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από την Αστυνομία για το πώς εξιχνιάστηκε η υπόθεση.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεύθεροι δύο κατηγορούμενοι ‑ Απολογούνται οι πρώτοι επτά στον Ευρωπαίο ανακριτή

Σήμερα

Οι δύο κατηγορούμενοι που αφέθηκαν ελεύθεροι φέρονται να ισχυρίστηκαν πως έλαβαν επιδοτήσεις, για τις οποίες όμως δε γνώριζαν ότι έχουν δοθεί παρατύπως

Πέθανε ο Τζο Ίλι, τραγουδιστής θρύλος της κάντρι‑ροκ μουσικής

Σήμερα

Ο ίδιος έκανε περιοδεία με τους Rolling Stones, τους Clash, τους Pretenders, τους Kinks, με τους Tom Petty and the Heartbreakers 17 φορές και με τις Στίβι Νικς και Λίντα Ρόντσταντ

Κυψέλη: Αποκαλύψεις για το παρελθόν της 16χρονης που μαχαίρωσε 14χρονη

Σήμερα

Η 16χρονη έχει εμπλακεί σε ακόμη μερικές υποθέσεις, σε Γκύζη και Αγιο Παντελεήμονα

Μαρουσάκης: «Έρχονται διαδοχικές κακοκαιρίες μέχρι την Πρωτοχρονιά»

Σήμερα

Το Σάββατο ξεκινούν οι καιρικές διαταραχές - Μεγάλη πιθανότητα να δούμε χιόνια και σε χαμηλά υψόμετρα μέσα στις γιορτές

Μιχάλης Κατρίνης: «Ο μικρός μου γιος οδηγούσε χωρίς δίπλωμα, αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί»

Σήμερα

Ο 16χρονος γιος του βουλευτή συνελήφθη έπειτα από καταδίωξη στο Χαλάνδρι

Αυστραλία: Η «βολή της ζωής του» ‑ Ο αστυνομικός που σκότωσε τον τρομοκράτη στα 40 μέτρα

Σήμερα

Βίντεο από την εξουδετέρωση του πατέρα - τρομοκράτη από αστυνομικό με 15 χρόνια υπηρεσίας

Πέθανε ο Anthony Geary του «General Hospital»

Σήμερα

Ο ηθοποιός πέθανε την Κυριακή στο Αμστερνταμ από επιπλοκές μετά από χειρουργική επέμβαση που είχε υποβληθεί τρεις ημέρες νωρίτερα

Ρομπ Ράινερ: Η στιγμή της σύλληψης του γιου του Νικ ‑ Τα «ίχνη αίματος» που τον πρόδωσαν

Σήμερα

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη στιγμή που αστυνομικοί περνούν χειροπέδες στον 32χρονο για τη δολοφονία των γονιών του

Πάρκινγκ στην πιλοτή: Μπορεί να στο απαγορεύσει η πολυκατοικία;

Σήμερα

Τι ισχύει για το πάρκινγκ σε πιλοτές πολυκατοικίας και ποιοι έχουν δικαίωμα

Φθηνότερο αγροτικό πετρέλαιο, μειωμένο ρεύμα, 100% αποζημιώσεις ζημιών από ΕΛΓΑ συζητά η κυβέρνηση

Σήμερα

Η κυβέρνηση δηλώνει ευθέως ότι δεν αποδέχεται τελεσίγραφα και περιγράφει ποια από τα αιτήματα των αγροτών είναι… εκτός πραγματικότητας

Σε κατάληψη το Γυμνάσιο στην Κυψέλη μετά το μαχαίρωμα στο σχολείο από μαθήτρια: «Θέλουμε να φύγει»

Σήμερα

«Οι μαθητές ήταν σε κρίση πανικού, μια κοπέλα έκλαιγε όλο το απόγευμα, φοβόμαστε όλοι» είπε μαθήτρια του σχολείου μετά το αιματηρό επεισόδιο με θύμα μια 14χρονη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 17
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.