Πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΛ έκανε απόπειρα αυτοκτονίας
Αυτοπυροβολήθηκε 3 φορές

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δημοσίευση 9/3/2022 | 09:59
Ο 37χρονος γκολκίπερ, Μλάντεν Μπόζοβιτς, προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του αφού αυτοπυροβολήθηκε τρεις φορές (μία στο μηρό και δύο στο στήθος)! Άγνωστα παραμένουν τα αίτια της απόπειράς του, αλλά πλέον είναι καλά στην υγεία του και εκτός κινδύνου. Ο Μπόζοβιτς είχε αγωνιστεί στην ΑΕΛ τη σεζόν 2017-18 και φέτος αγωνίζεται με τη Ζέτα Γκολούμποβατς της πρώτης κατηγορίας του Μαυροβουνίου.
Σύμφωνα με όσα αναφέρονται από το οικογενειακό περιβάλλον του ποδοσφαιριστή: «Ο Μλάντεν βρίσκεται στο KBC του Μαυροβουνίου, όπου θα του παρασχεθεί επαρκής ιατρική περίθαλψη και βρίσκεται εκτός κινδύνου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Θα σας παρακαλούσαμε να μην δημοσιεύετε ότι βρίσκεται σε δύσκολη θέση, γιατί αυτές οι πληροφορίες δεν είναι ακριβείς και μας δημιουργούν τεράστια πίεση και θλίψη ως οικογένεια.
Ευχαριστoύμε για την κατανόηση!
Η οικογένεια Μπόζοβιτς»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Για ακόμη περισσότερα νέα, μπείτε στην ροή ειδήσεων του E-Daily.gr
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη
Χτες
Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα ανώτατου ορόφου πολυκατοικίας και 21 πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο.
Το Αγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Ποια είναι η πρώτη στάση και πώς θα διανεμηθεί
Χτες
Με τιμές αρχηγού κράτους υποδεχθήκαν το Αγιο Φως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης
Χτες
Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.
Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα
Χτες
Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.
Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί
Χτες
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση
Επιστροφή στη Γη για τους αστροναύτες του Artemis II ‑ Εντυπωσιακή προσθαλάσσωση
Χτες
«Τώρα... ο Αρης»
Στα Ιεροσόλυμα η ελληνική αποστολή για την παραλαβή του Αγίου Φωτός
Χτες












