E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ναταλία Γερμανού: «Για κάποιους θα είμαι πάντα αυτή που της αρέσουν οι νεότεροι»

«Όσα χρόνια και αν περάσουν»

Ναταλία Γερμανού: «Για κάποιους θα είμαι πάντα αυτή που της αρέσουν οι νεότεροι»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 9/3/2022 | 12:34

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η Ναταλία Γερμανού μίλησε στο κανάλι Kontra24 και τη Νατάσα Γιάμαλη, για το ελληνικό κίνημα #metoo, το στερεότυπο της «όμορφης γυναίκας» και το bullying.

«Επιτέλους ενηλικιώθηκα, μεγάλωσα και δεν εννοώ βιολογικά. Βρήκα τα τηλεοπτικά μου πατήματα και το κατάλληλο ίσως περιβάλλον για να μπορέσω να εκφραστώ, να ανθίσω και να είμαι αυτό που ήθελα και που πάντα πίστευα ότι έπρεπε να είμαι. Ήμουν ένα πολύ δειλό πλάσμα τα προηγούμενα χρόνια. Μια γυναίκα που πάντα στις παρέες μου είχε τις ίδιες πεποιθήσεις αλλά δημόσια δεν εκφραζόμουν. Δε ξέρω αν ωρίμασαν οι καταστάσεις και τώρα πατάω γερά στα πόδια μου ή είναι αυτό που λένε “τώρα δε με νοιάζει πια”» είπε η Ναταλία Γερμανού και πρόσθεσε,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ήταν πάντα ζητήματα που ανήκαν στη δημόσια σφαίρα απλώς εγώ δεν έκανα αυτή τη θεματολογία. Ήταν άλλες σκαλέτες, άλλες εποχές, άλλες εκπομπές. Θα φαινόμουν λίγο παράταιρη με την υπόλοιπη εκπομπή αν ξαφνικά έλεγα ότι τώρα θα πάρω τον λόγο και θα πω αυτά που νιώθω. Τώρα ωρίμασαν πάρα πολύ οι καταστάσεις. Ήταν πολύ έτοιμο να γίνει. Δε με ξάφνιασε που οι άνθρωποι που μίλησαν επέλεξαν τις ψυχαγωγικές εκπομπές για να το κάνουν. Το έδαφος ήταν πιο πρόσφορο δε μας γνώριζαν, εμένα με προσέγγισαν μέσα από τα social media».

Ναταλία Γερμανού: «Πιστεύω ότι όσα χρόνια και αν περάσουν θα είμαι πάντα αυτή που της αρέσουν οι μικρότεροι άνδρες»

Για τα αρνητικά σχόλια που γράφονται για εκείνη η Ναταλία Γερμανού ανέφερε: «Πιστεύω ότι όσα χρόνια και αν περάσουν θα είμαι πάντα αυτή που της αρέσουν οι μικρότεροι άνδρες… Δε δίνεις ποτέ σημασία γιατί όταν κάποιος έχει πραγματικά λόγο να σε πολεμήσει το κάνει με άλλα όπλα σοβαρότερα, δε το κάνει με αυτό».

Tέλος για τα πρότυπα ομορφιάς και το πως φροντίζει η ίδια τον εαυτό της η Ναταλία Γερμανού δήλωσε: «Γερνάω κανονικότατα. Κάνω βεβαίως ότι είναι δυνατόν για να το καθυστερήσω. Δεν τα βάζει κανείς με τον χρόνο. Έχω ένα καλό κύτταρο από τους γονείς. Βοηθάω όπως μπορώ τον εαυτό μου αλλά οι μόνες μέρες που βάφομαι και είμαι αυτό που βλέπεται είναι το Σαββατοκύριακο. Τις υπόλοιπες ημέρες είμαι με φόρμες και τζιν, χωρίς μακιγιάζ, κάνω τη διατροφή μου, τρώω υγιεινά…».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Το ότι χωρίσαμε με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, δε σημαίνει ότι έχω σταματήσει να την αγαπάω»

Σήμερα

Τον Κωνσταντίνο Βασάλο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι Παρέα και η Μαρία Αντωνά

Κατερίνα Καραβάτου: «Αισθάνθηκα αποτυχημένη που δεν μπόρεσα να κρατήσω τον γάμο μου με τον Κρατερό Κατσούλη»

Σήμερα

Με αφορμή την επιστροφή της στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, η Κατερίνα Καραβάτου έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και στον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη

Αντέδρασε η ρεπόρτερ του Action 24 με τον νεαρό ταξιδιώτη – «Ήρεμα εσύ, ήρεμα»

Σήμερα

Με μεγάλες προσδοκίες ταξιδεύουν αρκετοί νεαροί για την Πάρο.

Σοφία Βεργκάρα: Με αποκαλυπτικό μαγιό στην Ίμπιζα ‑ Δείτε φωτογραφίες

Σήμερα

Η Σοφιά Βεργκάρα δεν ξεχνάει την εμπειρία της ως μοντέλο

Νεαροί σταρ των `90s και `00s που έγιναν αφίσες στα δωμάτιά μας ‑ και μετά απλώς... χάθηκαν

Σήμερα

Εφηβικοί σταρ που έλαμψαν... και μετά εξαφανίστηκαν από τη σόουμπιζ

Ελένη Χατζίδου: «Δεν είμαι τελείως καλά με την υγεία μου, δυσκολεύτηκα αρκετά στην τελευταία εκπομπή»

Χτες

«Ήταν μια δύσκολη σεζόν η φετινή, αν και μου αφήνει ωραία γεύση» τονίζει η Ελένη Χατζίδου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.