E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ανδραβίδα: Σοκάρει η εξομολόγηση του 12χρονου γιου του θύματος

Όλα όσα έζησε το αγόρι εκείνο το μοιραίο απόγευμα

Ανδραβίδα: Σοκάρει η εξομολόγηση του 12χρονου γιου του θύματος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 12/3/2022 | 17:43

Ο πρώην σύζυγος του θύματος του τετραπλού φονικού στην Ανδραβίδα, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για την κατάσταση του 12χρονου γιου του θύματος, ο οποίος πλέον θα μείνει μαζί του.

«Δε γνώριζα ότι είχε διαφωνίες με τον δράστη, είχα χωρίσει καιρό. Ο 12χρονος είναι λίγο καλύτερα. Δε μίλησα με κανέναν από την Ανδραβίδα, εγώ πήρα το παιδί και έφυγα», αποκάλυψε ο πρώην σύζυγος του θύματος συμπληρώνοντας μάλιστα ότι τρόμαξε από αυτά που τού διηγήθηκε το παιδί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Με πήρε η αστυνομία του Πύργου τηλέφωνο (να πάω στην Ανδραβίδα). Το παιδί τώρα θα πάει σχολείο (στην Αθήνα) εκεί που πήγαινε, πριν χωρίσουμε. Ο μικρός μου είπε αυτά που είδε και αυτά που είπε στην αστυνομία.
Συγκλονίζει ο 12χρονος γιος του θύματος

Ο 12χρονος, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για το τραγικό απόγευμα.

«Θυμάμαι μόνο ότι χτυπούσα την πόρτα και την ώρα που χτυπούσα δεν άνοιγε κανείς. Λέω «μαμά για όνομα του Θεού, άνοιξε την πόρτα». Δεν απαντάει κανείς. Πηδάω ένα φράχτη που πηδούσα καθημερινά, όταν η μαμά μου δεν ήταν σπίτι και λιγο πριν ανοίξω την κουρτίνα ακούω κάποιον να φεύγει τρέχοντας, να σηκώνεται από το κρεβάτι και να ανοίγει την πόρτα και να φεύγει, εκεί που βρέθηκαν τα πτώματα. Είδα τα αίματα, έπιασα με τα δάχτυλά μου και νόμιζα ότι έκανε εμετό, η μαμά μου είχε πυρετό εκείνη τη μέρα», αποκάλυψε ο 12χρονος σε μία περιγραφή στο «Χαμογέλα και Πάλι!» που κόβει την ανάσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Λέω «μαμά τί έπαθες», και δεν απαντάει κανείς. Στο μπάνιο δε βλέπω κανέναν. Παίρνω τον φακό, τον ανοίγω, αρχίζω να ουρλιάζω και πάω στους φίλους μου. Δεν μπορούσα να ανοίξω την πόρτα. Βλέπω το ένα αδερφάκι μου το παίρνω, το πάω έξω και πάμε σε ένα μαγαζί 100 μέτρα πιο μακριά. Δε θυμάμαι κάτι άλλο…Δε θα ξεχαστεί αυτό το συμβάν», συμπλήρωσε.

«Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να μείνω στην Ανδραβίδα, αλλά αφού έγινε το συμβάν δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς. Δεν αισθάνομαι δυνατός, δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Με το συμβάν, την έλλειψη της μάνας μου, τον αδερφό μου, δεν είναι και τόσο ωραίο», πρόσθεσε ο 12χρονος, ενώ ανέφερε πως θα επισκεφθεί και παιδοψυχολόγο.

«Αυτό που θυμάμαι από τη μαμά μου είναι ότι κάθε φορά που ερχόμουν στην Αθήνα με έπαιρνε τηλέφωνο, αυτό δε θα το ξεχάσω.. Από τα αδέρφια μου τις πλάκες που κάναμε μαζί», κατέληξε λέγοντας ο 12χρονος.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απλήρωτοι έμειναν εποχικοί εργαζόμενοι στις γιορτές – Τι καταγγέλλει η ΠΟΕΕΤ

Χτες

«Φιάσκο» με τις προπληρωμένες κάρτες: Χιλιάδες εποχικοί χωρίς δώρα και επίδομα ανεργίας

Αδιανόητο: Κατέγραφαν την πυρκαγιά στο μπαρ του Κραν Μοντανά αντί να τρέξουν να σωθούν

Χτες

Η πυρκαγιά είχε τραγικό απολογισμό: τουλάχιστον 40 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ 119 τραυματίστηκαν

Με ανοιχτά μπλόκα, η ΕΛ.ΑΣ καλεί τους εκδρομείς να αποφύγουν τη μαζική επιστροφή

Χτες

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τους εκδρομείς της Πρωτοχρονιάς, με φόντο τα αγροτικά μπλόκα

Μπήκαν σε ξένο μαντρί και έσφαξαν 40 αρνιά – Τρεις συλλήψεις

Χτες

Τους 3 Κρητικούς φέρεται να υπέδειξε o 38χρονος ιδιοκτήτης των ζώων εξαιτίας προγενέστερων απειλών

Οι χειμερινές εκπτώσεις πλησιάζουν – Πόσο θα διαρκέσουν

Χτες

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τα κριτήρια που πρέπει να έχετε

Αγρότες: Στα Μάλγαρα την Κυριακή οι κρίσιμες αποφάσεις για τα μπλόκα

Χτες

Αντίστροφη μέτρηση για την πανελλαδική σύσκεψη - Ποιοι δεν θα δώσουν το παρών

Πατέρας έδωσε κοκαΐνη στον 14χρονο γιο του στα Γιάννενα και συνελήφθη

Χτες

Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται και ένας ακόμη άνδρας, ο οποίος βρισκόταν μαζί με τον πατέρα και τον ανήλικο

Διεγράφησαν από τα πανεπιστήμια 308.605 μη ενεργοί φοιτητές με την είσοδο της νέας χρονιάς

Χτες

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση εκκαθάρισης των φοιτητικών καταλόγων

15χρονη Ελληνίδα αγνοείται μετά την τραγωδία στο κλαμπ στο Κραν Μοντανά

Χτες

Οι συγγενείς της ζητούν από όποιον γνωρίζει κάτι σχετικό με την τύχη της να επικοινωνήσει άμεσα με τις αρχές

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.