E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ρένος Χαραλαμπίδης: Ποια επιτυχία του έκανε 70% τηλεθέαση και ξεχάστηκε

Για ποια δουλειά του, ο ηθοποιός ένιωθε ενοχή

Ρένος Χαραλαμπίδης: Ποια επιτυχία του έκανε 70% τηλεθέαση και ξεχάστηκε
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 16/3/2022 | 21:06

Στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένος ο Ρένος Χαραλαμπίδης το μεσημέρι της Τετάρτης και συνάντηση την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο με αφορμή την θεατρική μεταφορά της κινηματογραφικής του επιτυχίας, «Φτηνά τσιγάρα».

Μεταξύ άλλων, ο Ρένος Χαραλαμπίδης μίλησε για την τηλεοπτική του διαδρομή. «Τότε υπήρχε το περιβόητο τρικάμερο, ένα είδος τηλεόρασης σε πλατό που θεωρούνταν χαμηλής καλλιτεχνικής ποιότητας. Δηλαδή ήταν ένα σετ με τρεις κάμερες και έπαιζαν οι ηθοποιοί. Κάτι τέτοιο βεβαίως ήταν και το “Κάτι τρέχει με τους δίπλα” το οποίο και θεωρούταν δεύτερης ποιότητας» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


«Ας μην βλέπουμε τις τεράστιες επιτυχίες αλλά τις διαχρονικές επιτυχίες! Ας πούμε έκανα το σίριαλ “Με τα παντελόνια κάτω” το 2013, είχε αδιανόητη τηλεθέαση και ξεχάστηκε. Είχε 70% τηλεθέαση. Η μεγαλύτερη δηλαδή τηλεοπτική μου επιτυχία είναι μια επιτυχία που όλοι ξεχάσαμε. Το γιατί μένει κάτι διαχρονικό αποτελεί αίνιγμα» πρόσθεσε ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

«Είχα πάρα πολύ μεγάλη ενοχή με τη συμμετοχή στο “Κάτι τρέχει με τους δίπλα”»
«Είχα πάρα πολύ μεγάλη ενοχή με τη συμμετοχή στο “Κάτι τρέχει με τους δίπλα” την οποία μου την έβγαλε ο δημιουργός του σίριαλ, Βασίλης Νεμέας που ήταν σεναριογράφος και σκηνοθέτης. Αυτός με ξεμπλόκαρε» συμπλήρωσε ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «Εκείνη την εποχή γυρίζονταν τρομερές ποιοτικές παραγωγές, οι οποίες ξεχάστηκαν. Πανάκριβα σίριαλ εποχής με ηθοποιούς καταξιωμένους και με σοβαρά προφίλ που έκαναν τηλεθέαση και χάθηκαν στο ποτάμι της λήθης. Σειρές όμως σαν τη δικιά μας, που ήταν χαμηλού προϋπολογισμού, έμειναν. Το “Κάτι τρέχει με τους δίπλα” επαναλήφθηκε πέρσι στην καραντίνα μεσημέρι και έκανε αδιανόητη τηλεθέαση 20 χρόνια μετά. Έχω παίξει και σε δουλειές που δεν ήταν καλές, αλλά εγώ ήμουν καλός και έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ιωάννα Τούνη: Ο γιος της «λιώνει» στην αγκαλιά της – «Το ασφαλές του μέρος»

Σήμερα

Μαμά και γιος σε ένα άκρως τρυφερό στιγμιότυπο!

Κλέλια Ανδριολάτου: «Σ` ευχαριστώ που δε με ρωτάς για την Έλενα Χριστοπούλου»

Σήμερα

Η αντίδραση της Κλέλιας Ανδριολάτου στα λεγόμενα της Ναταλίας Γερμανού για την Έλενα Χριστοπούλου

Ειρήνη Σκλήβα: 29 χρόνια μετά τον τίτλο της «Μις Κόσμος» ‑ Η ζωή της και οι σπάνιες φωτογραφίες

Σήμερα

Η Ειρήνη Σκλήβα είναι η μοναδική Ελληνίδα που κέρδισε τον εν λόγω τίτλο

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν έδειξε πώς ήταν το 1999

Χτες

Η 46χρονη τηλεπερσόνα έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν, δημοσιεύοντας φωτογραφίες στα social media

Νικόλ Σέρζινγκερ: Οι σeξι πόζες με λευκό μπικίνι σε εξωτική παραλία

Χτες

Αυτά είναι μερικά από τα αγαπημένα μου πράγματα, έγραψε η 47χρονη τραγουδίστρια στην ανάρτησή της

Από τον Heath Ledger στον άντρα των ονείρων της: Όλοι οι έρωτες της Michelle Williams

Χτες

Μυστικά ραντεβού, ραγισμένες καρδιές και γάμοι που δεν είδε κανείς να έρχονται - η Michelle Williams είχε πάντα ένα ρομάντζο για τίτλο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 3
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.