E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Η ελίτ της Ρωσίας σχεδιάζει να δολοφονήσει τον Πούτιν»

Τι λένε οι μυστικές υπηρεσίες

«Η ελίτ της Ρωσίας σχεδιάζει να δολοφονήσει τον Πούτιν»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 20/3/2022 | 17:40

Όχι μόνο απεργάζονται σχέδια για να δολοφονήσουν τον Βλαντιμίρ Πούτιν αλλά έχουν βρει ήδη και τον διάδοχό του. Όλα αυτά βέβαια τα υποστηρίζουν οι μυστικές υπηρεσίες της Ουκρανίας.

Με τον πόλεμο που ξεκίνησε η Ρωσία στην Ουκρανία να έχει μπει πλέον στην 24η μέρα του και τους Ρώσους να συναντούν ιδιαίτερη αντίσταση, όπως στη Μαριούπολη την οποία έχουν ισοπεδώσει, οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες διαρρέουν πως μέλη της ρωσικής ελίτ σχεδιάζουν το πως θα βγάλουν από τη μέση τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Πως θα τον δολοφονήσουν, δηλαδή…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια ομάδα ανθρώπων με επιρροή που αντιτίθενται στον Βλαντιμίρ Πούτιν σχηματίζεται στην επιχειρηματική και πολιτική ελίτ της Ρωσίας και σχεδιάζει τη δολοφονία του προέδρου της Ρωσίας, υποστηρίζει η Γενική Διεύθυνση Πληροφοριών του υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας. Μάλιστα, έκανε γι’ αυτό και ανάρτηση στο Facebook, δίοντας… άλλη διάσταση στον πόλεμο της προπαγάνδας ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Το σχέδιο των ανθρώπων αυτών, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, είναι να απομακρύνουν το συντομότερο δυνατόν τον Πούτιν από την εξουσία και να αποκαταστήσουν τις οικονομικές σχέσεις με τη Δύση, οι οποίες καταστράφηκαν εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία και των κυρώσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και πως θα βγει ο Πούτιν από τη μέση; Είτε με δηλητηρίαση, είτε εξαιτίας κάποιας «ξαφνικής ασθένειας» είτε λόγω κάποιου «ατυχήματος», υποστηρίζουν οι μυστικές υπηρεσίες της Ουκρανίας.

«Μέρος της ρωσικής πολιτικής ελίτ θεωρεί τον επικεφαλής της FSB (σ.σ. πρώην KGB), Αλεξάντερ Μπορτνίκοφ ως διάδοχο του Πούτιν. Ο Μπορτνίκοφ είναι επικεφαλής των ρωσικών υπηρεσιών ασφαλείας από το 2008. Έχασε πρόσφατα την εύνοια του Πούτιν. Ο επίσημος λόγος ήταν πως έκανε λανθασμένους υπολογισμούς σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία», αναφέρει η Ουκραΐνσκα Πράβντα. Ο Μπορτνίκοφ.

Οι μυστικές υπηρεσίες της Ουκρανίας ανέφεραν ότι «είναι γνωστό πως ο Μπορτνίκοφ και άλλα μέλη της ρωσικής ελίτ σκέφτονται πολλούς τρόπους για να «ρίξουν» τον Πούτιν από την εξουσία. Συγκεκριμένα: δηλητηρίαση, ξαφνική ασθένεια ή κάποιο άλλο «ατύχημα» δεν αποκλείονται».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο παράγοντας Καντίροφ

Οι ουκρανικές υπηρεσίες θεωρούν πιθανό πως αυτές οι «διεργασίες» να συνδέονται με την πρόσφατη «διαρροή» του που βρισκόταν οι Τσετσένοι στο βόρειο Κίεβο. «Σύμφωνα με τις μυστικές υπηρεσίες, αυτή η διαρροή μπορεί να είχε σκοπό τόσο να μειώσει την επιρροή του Καντίροφ όσο και να επιχειρήσει να εδραιώσει μια συνεργασία με τις ουκρανικές αρχές, παρακάμπτοντας την ηγεσία της Ρωσίας». Δηλαδή, τον Πούτιν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τις ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες, η Ρωσία στέλνει κι άλλους μισθοφόρους της Wagner στην Ουκρανία με σκοπό να σκοτώσουν τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι και στενούς του συνεργάτες. Η νέα ομάδα ονομάζεται Liga και έχει αποστολή να σκοτώσει κορυφαίους στρατιωτικούς και πολιτικούς ηγέτες στην Ουκρανία. Οι στόχοι κλειδιά, σύμφωνα πάντα με τους Ουκρανούς, είναι ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο Αντρέι Γερμακ και ο Ντένις Σμυχαλ.

«Ο Πούτιν προσωπικά έδωσε εντολή για τις νέες επιθέσεις. Όλες οι προηγούμενες απέτυχαν και κατέληξαν σε εξολόθρευση των τρομοκρατών», ανέφερε η Πράβντα.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πάνος Ρούτσι: «Θα κάτσω εδώ και ας πεθάνω, θα πάω μέχρι τελικής πτώσεως»

Πριν 11 ώρες

Δηλώνει αποφασισμένος να συνεχίσει τον αγώνα του μέχρι τέλους, τονίζοντας πως θέλει να μάθει από τι πέθανε ο γιος του

Επεισόδιο με δύο νεαρούς τραυματίες τα ξημερώματα στα Λαδάδικα

Πριν 11 ώρες

Ερευνάται τυχόν συμπλοκή κατά τη διάρκεια διασκέδασης των δύο ατόμων στην περιοχή

Diddy: Πιέζουν τον Τραμπ για προεδρική χάρη – «Ικετεύω για έλεος, δεν είμαι κακός»

Πριν 11 ώρες

O ράπερ φέρεται να τον στήριξε στις τελευταίες εκλογές

Diddy: Καταδικάστηκε σε φυλάκιση για τα αδικήματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ‑ Η ποινή του

Πριν 11 ώρες

Η ποινή που επιβλήθηκε είναι σαφώς βαρύτερη από τους 14 μήνες φυλάκισης που είχε προτείνει η υπεράσπιση, αλλά μικρότερη από την 11ετή κάθειρξη που ζητούσαν οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς

Φρενίτιδα για τις νέες ταυτότητες: Διαθέσιμα ραντεβού… το Πάσχα!

Πριν 11 ώρες

Σε ποιες περιπτώσεις η εξυπηρέτηση μπορεί να γίνει πιο άμεσα

Βελτιωμένος καιρός σήμερα: Πότε έρχεται νέα κακοκαιρία

Πριν 11 ώρες

Τι αναφέρουν για τη νέα κακοκαιρία που θα πλήξει τη χώρα μας οι Μαρουσάκης και Τσατραφύλλιας

Τραμπ: Η Χαμάς είναι έτοιμη για διαρκή ειρήνη ‑ Το Ισραήλ πρέπει να σταματήσει άμεσα τους βομβαρδισμούς, για ν` απελευθερώσουμε τους ομήρους

Πριν 11 ώρες

Ήδη βρισκόμαστε σε συζητήσεις για λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν, έγραψε στο Truth Social o Αμερικανός πρόεδρος

Καρκινοπαθής πέθανε κάνοντας κλύσματα με καφέ, μέθοδος που υποστήριζε η συνωμοσιολόγος μητέρα της

Χτες

Η ιατροδικαστής σημείωσε ότι η νεαρή γυναίκα επηρεαζόταν από τις δικές της πεποιθήσεις, των γονιών της και ενός οικογενειακού φίλου – όλοι υπέρμαχοι των εναλλακτικών θεραπειών

Νέες δηλώσεις Γεωργιάδη για την υγεία του Πάνου Ρούτσι

Χτες

Αμφισβητεί το ιατρικό ανακοινωθέν και ζητά δημοσιοποίηση εξετάσεων - Ανακοίνωση εξέδωσε το Γενικό Κρατικό Νίκαιας ως απάντηση

Ο Βασίλης Μπισμπίκης επισκέφτηκε τον Πάνο Ρούτσι στο Σύνταγμα

Χτες

Στο πλευρό του επί 19 ημέρες απεργού πείνας Πάνου Ρούτσι στο Σύνταγμα, βρέθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Παγκόσμιος πρωταθλητής στα 100μ. Τ11 και στο Νέο Δελχί ο Νάσος Γκαβέλας

Χτες

Ο 25χρονος παραολυμπιονίκης διατήρησε τον τίτλο του πρωταθλητή κόσμου στα 100μ. Τ11 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Νέο Δελχί

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.