E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Νέα Φιλαδέλφεια: Γνώριμος των Αρχών ο 31χρονος που βίασε την 18χρονη

«Πάνος Ερωτιάρης» το όνομά του στο Facebook - H γυναίκα του ετοιμάζεται να γεννήσει

Νέα Φιλαδέλφεια: Γνώριμος των Αρχών ο 31χρονος που βίασε την 18χρονη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 24/3/2022 | 09:27

Θύμα βιασμού έπεσε μία 18χρονη στη Νέα Φιλαδέλφεια όταν ανταποκρίθηκε σε μία αγγελία για θέση babysitter. Ο 31χρονος, που χρησιμοποιούσε στο Facebook το όνομα «Πάνος Ερωτιάρης», ήταν γνώριμος των Αρχών καθώς έχει συλληφθεί κατά το παρελθόν άλλες πέντε φορές. Η πρώτη από αυτές ήταν το 2008 για κλοπή – αρπαγή τσάντας.

O ιατροδικαστής επιβεβαίωσε τον βιασμό της 18χρονης και είναι πολύ πιθανό να δοθεί εντολή εισαγγελέα για να δημοσιοποιηθεί η φωτογραφία του 31χρονου αναφέρει το ρεπορτάζ του Mega.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

O άνδρας, που συνελήφθη στον Πειραιά, θα γίνει σύντομα πατέρας, αφού η σύντροφός του βρίσκεται στην 38η εβδομάδα της κύησής της.

Το χρονικό του βιασμού

Ο άνδρας είχε προσεγγίσει μέσω διαδικτυακής εφαρμογής την 18χρονη, προφασιζόμενος ότι θέλει να της προσφέρει δουλειά ως babysitter για το τριών ετών παιδί του. Έτσι την έπεισε να πάει σε ένα διαμέρισμα στη Νέα Φιλαδέλφεια προκειμένου να συναντηθούν, να συζητήσουν για τη δουλειά και να γνωρίσει το παιδί.

Ανυποψίαστη η 18χρονη πήγε στο σπίτι που της υπέδειξε ο 31χρονος, ο οποίος την περίμενε εμφανίζοντας της ένα προφίλ οικογενειάρχη που σε καμία περίπτωση δεν είχε πρόθεση να τη βλάψει. Όσον αφορά την απουσία εκείνη τη στιγμή της υποτιθέμενης συζύγου και του παιδιού, τη δικαιολόγησε λέγοντας ότι χρειάστηκε να πάνε σε ένα συγγενικό τους πρόσωπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφού συζήτησαν για λίγο στο σαλόνι του σπιτιού, ο 31χρονος φέρεται να της πρότεινε να δει το δωμάτιο του παιδιού. Κάπου εκεί ξεκίνησε ο εφιάλτης για τη 18χρονη κοπέλα, καθώς εμφανίστηκε από πίσω της με έναν σουγιά και απαίτησε να γδυθεί για να μην την μαχαιρώσει. Η νεαρή με φόβο για τη ζωή της υπάκουσε τον 31χρονο, ο οποίος την πέταξε στο κρεβάτι και σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η κοπέλα όρμησε πάνω της και τη βίασε.

Μόλις ο 31χρονος την άφησε να φύγει, η 18χρονη ενημέρωσε τον φίλο της και την Αστυνομία για το τι ακριβώς συνέβη στο διαμέρισμα, που όπως αποδείχθηκε δεν ανήκε καν στον συγκεκριμένο άνδρα. Την προανάκριση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής, όπου κατάφερε να εντοπίσει και να συλλάβει τον φερόμενο ως δράστη στην περιοχή του Πειραιά και πλέον το λόγο έχει η Δικαιοσύνη.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη με ένταλμα, χθες (22-3-2022) το απόγευμα στον Πειραιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, 31χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για βιασμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ανωτέρω κατηγορείται ότι απογευματινές ώρες της 20-3-2022, μετά από ανταλλαγή μηνυμάτων σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, προσκάλεσε σε διαμέρισμα 18χρονη ημεδαπή, προκειμένου να συζητήσουν για την πρόσληψή της, ως νταντά του παιδιού του.

Η ανωτέρω μετέβη στο εν λόγω διαμέρισμα, όπου ο κατηγορούμενος με την απειλή μαχαιριού την ακινητοποίησε και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη.

Από την προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, ταυτοποιήθηκε ο δράστης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σχηματισθείσα δικογραφία υπεβλήθη στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών και εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη ο 31χρονος.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ηράκλειο: 16χρονος ξυλοκοπήθηκε από παρέα ανηλίκων

Σήμερα

Για το περιστατικό έχουν γίνει συνολικά εννέα συλλήψεις

Τον σκότωσε στο ξύλο επειδή του έκλεισε τον δρόμο στον Νέο Κόσμο

Σήμερα

Ομολόγησε ο 29χρονος τη δολοφονία του 58χρονου

Πάτρα: Ανατροπή στην υπόθεση του vεκρoύ 4χρονου ‑ Ο θείος του ομολόγησε πως είχαν τρoχαίo

Σήμερα

O 25χρονος επιχείρησε να πάει βόλτα με τη μηχανή τον τετράχρονο - Το όχημα, που κατασχέθηκε, γλίστρησε και έπεσε στο κενό

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ένοχος και για τη δεύτερη υπόθεση revenge ρorn

Σήμερα

Στον παρουσιαστή επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή

Πέθανε η Μανουέλα Βαρδινογιάννη, σύζυγος του Νίκου Βαρδινογιάννη, ιδρυτή του επιχειρηματικού ομίλου

Σήμερα

Ο Νίκος Βαρδινογιάννης είχε ιδρύσει τον επιχειρηματικό όμιλο της οικογένειάς του, πριν φύγει από τη ζωή πρόωρα και αναπάντεχα

Η απίστευτη ιστορία ενός εργάτη που θάφτηκε ζωντανός σε φέρετρο για 61 ημέρες

Σήμερα

Μέσα στο φέρετρο, ακολουθούσε μια καθημερινή ρουτίνα

Μουντιάλ 2026: Αυτές είναι οι 34 χώρες που έχουν προκριθεί

Σήμερα

Πόσα εισιτήρια έχουν απομείνει

Σοκαριστική καταγγελία για βiασμό 12χρονης από 16χρονο στην Πάτρα

Σήμερα

Το κορίτσι ενημέρωσε τους γονείς του που κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.