E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Μαίρη Χρονοπούλου: Συνέντευξη ποταμός ‑ «Κατάφερα να σηκωθώ με πολύ αγώνα»

«Πολλοί μου είπαν ότι έκανα άσχημα που ανέβασα εκείνη την απαίσια φωτογραφία μου, χοντρή και παράλυτη»

Μαίρη Χρονοπούλου: Συνέντευξη ποταμός ‑ «Κατάφερα να σηκωθώ με πολύ αγώνα»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 26/3/2022 | 12:53

Στη λαμπερή ζωή της, στο σοβαρό τροχαίο που την ανάγκασε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και στην προσωπική της ζωή αναφέρθηκε η Μαίρη Χρονοπούλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε (24/3) στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω».

«Κατάφερα να σηκωθώ ξανά με πολύ αγώνα»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η ζωή μου ήταν ένα θρίλερ κανονικό, δε θα πεις τίποτα» είπε η Μαίρη Χρονοπούλου, μιλώντας από καρδιάς για τους λόγους που την απομάκρυναν από τα φώτα της δημοσιότητας. «Μετά την πολύ δύσκολη περιπέτεια με το τροχαίο ατύχημα, πήρα φωτιά και μετά ήρθε το πρόβλημα στα μάτια μου. Όλα μαζί. Πέρασα πολλά. Ίσως, έπρεπε να πληρώσω το τίμημα. Ο Θεός μου έδωσε πολλά και μου τα έπαιρνε λίγα λίγα πίσω» πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός.

«Κατάφερα να σηκωθώ ξανά με πολύ αγώνα και έναν καλό φυσικοθεραπευτή, έναν άνθρωπο που με βοήθησε πάρα πολύ πλησιάζοντας με πολύ ανθρώπινα και πολύ ζεστά. Με έμαθε ξανά να γελάω, να στέκομαι όρθια και να περπατάω. Του τα χρωστάω όλα. Δεν το πίστευα καν ότι θα συμβεί αυτό, αλλά έγινε χάρη σε αυτόν. Να είσαι καλά, Κώστα, σε ευχαριστώ».

«Πολλοί μου είπαν ότι έκανα άσχημα που ανέβασα εκείνη την απαίσια φωτογραφία μου, χοντρή και παράλυτη. Δε νομίζω όμως ότι έκανα άσχημα. Ήταν ένα καλό μήνυμα» συμπλήρωσε η δημοφιλής πρωταγωνίστρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Νίκος Κούρκουλος ήταν ο αδερφός που δεν είχα

Η Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία είναι νονά του Άλκη Κούρκουλου δήλωσε επίσης αναφερόμενη στην χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου ότι είχε μια μοναδική σχέση με τον πατέρα του, τον αξέχαστο Νίκο Κούρκουλο. «Ήταν ο αδελφός που δεν είχα. Η οικογένεια που δεν είχα. Πάντα μαζί. Με φρόντιζε. Είναι η πιο ισχυρή παρουσία που είχα στη ζωή μου. Είμαι ορφανή ακόμα. Ήταν το παν για μένα», είπε χαρακτηριστικά η δημοφιλής ηθοποιός.

Αναφερόμενη σε άλλους συναδέλφους της που είχαν ξεχωριστή θέση στη ζωή της λέει: «Τρυφερός φίλος ήταν ο Γιάννης Βόγλης, ο Φαίδων Γεωργίτσης ήταν καλός γείτονας. Θα ήθελα να έχω παίξει με τον Θανάση Βέγγο». Μάλιστα αναφέρθηκε στον αξέχαστο κωμικό ηθοποιό όταν στον γάμο της, της φώναξε: «Μαίρη με πρόδωσες, αυτός που παντρεύτηκες δεν μου μοιάζει».
Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για το «Έτερος εγώ»

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας παρεμβαίνοντας στην εκπομπή αποκάλυψε ποιος θα είναι ο ρόλος της Μαίρης Χρονοπούλου στον τρίτο κύκλο «Έτερος εγώ» που γυρίζεται αυτό το διάστημα. Όπως είπε ο γνωστός σκηνοθέτης, θα είναι μια γυναίκα δυναμική που ηγείτο μιας εγκληματικής οργάνωσης και ήρθε η ώρα να λογοδοτήσει.

«Φιλοδοξώ να τη δούμε όπως δεν την έχουμε ξαναδεί. Το να φτάσω να της κάνω την πρόταση και να δεχτεί, μπορείτε να φανταστείτε πόσο τιμητικό ήταν. Το εντυπωσιακό είναι ότι συνήθιζα να λέω ότι καλό είναι να μένεις μακριά από έναν μύθο για να γλιτώσεις τις απογοητεύσεις. Όταν γνωρίσει κανείς τη Μαίρη από κοντά όχι μόνο επιβεβαιώνει τις λέξεις του μύθου, αλλά τις ξεπερνά» είπε ο γνωστός σκηνοθέτης με την ηθοποιό να συγκινείται και να ζητά να πιει νερό πριν συνεχίσει τη συνέντευξη.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο αδιαπραγμάτευτος όρος στον γάμο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ, όταν έκλεισε τα 60

Σήμερα

Τι υποσχέθηκε στα 60 του ο ηθοποιός στη σύζυγο του

Χριστόφορος Παπακαλιάτης – Κλέλια Ανδριολάτου: Μαζί στη Βουδαπέστη για τα γυρίσματα του Maestro

Σήμερα

Στη μαγευτική Βουδαπέστη ταξίδεψαν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Κλέλια Ανδριολάτου, με αφορμή τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς Maestro

John Cena: Ο θρύλος του WWE αποσύρθηκε από τα ρινγκ ως ο αθλητής με τους περισσότερους τίτλους

Σήμερα

Ο John Cena αγωνίστηκε για τελευταία φορά ως αθλητής του WWE και αποθεώθηκε

Γιώργος Μουκίδης για Νατάσα Θεοδωρίδου: «Μου είπε κοσμητικά επίθετα – Από τότε δε μιλάμε»

Σήμερα

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σαββατοκύριακο» και τον δημοσιογράφο, Οδυσσέα Μητσόπουλο παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Μουκίδης

Taylor Swift: Έδωσε μπόνους $197 εκατ. στους συνεργάτες της: Η στιγμή που ξέσπασαν σε κλάματα μόλις το ανακοίνωσε

Σήμερα

Μετά την ολοκλήρωση του Eras Tour η τραγουδίστρια έδωσε στα μέλη της ομάδας της χειρόγραφα σημειώματα, όπου έγραφε το ποσό που έδινε στον καθένα

Νίκος Μουτσινάς: «Δεν μου άρεσε καθόλου όλο αυτό το σκ…ό που έπεφτε πάνω μου χωρίς κανένα λόγο»

Χτες

Οι «εξομολογήσεις» του Νίκου Μουτσινά για την τηλεόραση, καλεσμένος της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Ενοχλημένος ο Αϊβάζης με τις ερωτήσεις για τον χωρισμό του από την Κορινθίου: Θα αντέξεις τους λόγους;

Χτες

Σε ρωτάνε γιατί χώρισες, θα σου πω γιατί χώρισα; ανέφερε ο ηθοποιός

Σάλος στη Φινλανδία μετά τη «ρατσιστική» χειρονομία της Miss Finland, της πήραν τον τίτλο

Χτες

Η Σάρα Τζαφτσέ καθαιρέθηκε μόλις τρεις μήνες μετά τη στέψη της, έπειτα από αντιδράσεις για ανάρτηση στα social media

Πένθος για Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Προχτές

«Ξεκουράσου ομορφιά μου σε αγαπώ πολύ», σχολίασε ο ηθοποιός κάτω από την ανάρτηση του

Ο Γιάννης Νταλιάνης ξεσπά: «Με στεναχωρούν κάποια σχόλια για την προσωπική μου ζωή»

Προχτές

Η αναφορά στην κόρη του και την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.