E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Συγκλονίζει η γυναικολόγος της Πισπιρίγκου

«Παρέδωσα τρία υγιή μωρά και τώρα τα παιδιά μου είναι στο χώμα»

Συγκλονίζει η γυναικολόγος της Πισπιρίγκου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 31/3/2022 | 21:59

Πόνος, οργή και θυμός είναι τα συναισθήματα της γυναίκας που εμπιστεύθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Πάτρα για να ξεγεννήσει τη μικρή Τζωρτζίνα.

Η γυναικολόγος της κατηγορούμενης για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, Αθηνά Βούλτσου, μίλησε στην εκπομπή Tlive για την υπόθεση της Πάτρας που έχει σοκάρει ολόκληρη την κοινωνία. Η κυρία Βούλτσου είναι η γιατρός που ξεγέννησε τη Τζωρτζίνα, το παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη που πέθανε τελευταίο ξετυλίγοντας το κουβάρι των μυστήριων θανάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως ανέφερε, εκτός από τη Τζωρτζίνα είχε ξεγεννήσει και την Ίριδα, ενώ παρακολουθούσε τη Μαλένα μέχρι τον ένατο μήνα. «Σε λίγες μέρες συμπληρώνονται τρία χρόνια από τον θάνατο της Μαλένας. Νιώθω σαν να έχω χάσει τρία παιδιά. Νιώθω πάρα πολύ πόνο, οργή και θυμό. Κάθε φορά που φέρνω ένα παιδί στη ζωή, χάνω ένα χτύπο της καρδιάς μου, κόβεται η αναπνοή μου μέχρι να πάρει αυτό την πρώτη του ανάσα. Φανταστείτε τη θέση μου μέχρι να καταλήξουμε στο ότι αυτά τα παιδιά δεν έχουν κάποιο πρόβλημα εκ γενετής», είπε χαρακτηριστικά η κυρία Βούλτσου.

Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι και τα τρία παιδιά πριν γεννηθούν είχαν εξεταστεί πλήρως από τους καλύτερους γιατρούς. «Και κάθε φορά άκουγα ότι έχασε ένα παιδί από μια πάθηση που δεν καταλάβαινα και δεν ήξερα κι εγώ πώς να πορευτώ στην επιστημονική μου κατάσταση για τα άλλα παιδάκια που θα έφερνα στον κόσμο», τονίζει με πόνο η γυναικολόγος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Πενθώ και σαν μάνα και σαν γιατρός», λέει η γυναικολόγος της Πισπιρίγκου
Η Αθηνά Βούλτσου γνωρίζει εδώ και 10 χρόνια την οικογένεια Δασκαλάκη. Όπως ανέφερε, έβλεπε τη Ρούλα Πισπιρίγκου μια φορά στα 1-2 χρόνια, είτε για τις εγκυμοσύνες της είτε για το ετήσιο γυναικολογικό τσεκ απ, χωρίς πότε να προκύψει κάποιο θέμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα όπου εργαζόμουν ως ειδικευόμενη είχε προσέλθει ως εγκυμονούσα. Το ιστορικό της προ της εγκυμοσύνης δε μπορώ να το γνωρίζω, αλλά αν είχε σημειώσει ότι είχε καρκίνο των ωοθηκών ή προβλήματα γυναικολογικά στην εφηβεία, δεν το ξέρω», δήλωσε η γυναικολόγος.

Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι το 2017 η Ρούλα Πισπιρίγκου δε θα μπορούσε να έχει καρκίνο των ωοθηκών γιατί τότε δεν θα υπήρχε η Ίριδα. Ο καρκίνος των ωοθηκών είναι από τους πιο σπάνιους και δύσκολους καρκίνους, με χημειοθεραπείες και βαριά χειρουργεία, εξήγησε η γιατρός.

«Εγώ παρέδωσα τρία υγιή μωρά και τώρα τα παιδιά μου είναι στο χώμα. Πενθώ και σαν μάνα και σαν γιατρός. Πονώ», είπε μεταξύ άλλων η γυναικολόγος της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βρήκαν τρεις όλμους στο διαμέρισμα που αγόρασαν στην Αγία Παρασκευή

Σήμερα

Χρειάστηκε η επέμβαση του Στρατού προκειμένου να απομακρυνθούν με ασφάλεια οι όλμοι από το διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή

Καύσωνας στη δυτική Ευρώπη: Νεκροί σε Γαλλία και Βρετανία ‑ Έκτακτα μέτρα και στην Ιταλία

Σήμερα

Οκτώ περιοχές στη δυτική Γαλλία τέθηκαν σε κατάσταση συναγερμού

Ιράν: 28χρονη γέννησε στη φυλακή και εκτελέστηκε για τη δολοφονία του συζύγου της

Σήμερα

Τι ανακοίνωσαν σήμερα δύο ΜΚΟ από το εξωτερικό

Δικογραφία από την Αστυνομία για το επεισόδιο μεταξύ Μαρινάκη και Δημητριάδη

Σήμερα

Η δικογραφία αφορά στα, αυτεπαγγέλτως, διωκόμενα αδικήματα που τελέστηκαν παραβιάζοντας την αθλητική νομοθεσία

Ο Τραμπ υποβάλλεται σε νέο ιατρικό έλεγχο καθώς πληθαίνουν τα ερωτήματα για την υγεία του

Σήμερα

Πρόκειται για την τρίτη προγραμματισμένη ιατρική του εξέταση μέσα σε διάστημα 13 μηνών

Δηλητηριώδεις μέδουσες ‑ «πυξίδα» εντοπίστηκαν σε παραλία στη Ραιδεστό

Σήμερα

Καφέ μέδουσες του είδους Chrysaora hysoscella (κοινώς γνωστές ως `μέδουσες πυξίδα) παρατηρήθηκαν στην παραλιακή ζώνη της Τουρκίας

Παναθηναϊκός: Νέος προπονητής ο Γιάκομπ Νίστρουπ

Σήμερα

Ο 38χρονος Δανός υπέγραψε διετές συμβόλαιο

PosoKanei: Πώς λειτουργεί η νέα πλατφόρμα σύγκρισης τιμών σούπερ μάρκετ

Σήμερα

Η πλατφόρμα PosoKanei έρχεται να λειτουργήσει ως ένας ψηφιακός σύμμαχος για τους καταναλωτές

Mango: Παραιτήθηκε από την εταιρεία ο κατηγορούμενος για την δoλoφovία του πατέρα του Ισάκ Αντιτς

Σήμερα

Ο γιος του ιδρυτή του ισπανικού κολοσσού μόδας, Ισάκ Αντίκ, αφήνει τη θέση του αντιπροέδρου προκειμένου να αφοσιωθεί στην υπεράσπισή του, μετά τη σύλληψή του για την δολοφονία του πατέρα του

Πανελλήνιες 2026: Οδηγός για το Μηχανογραφικό Δελτίο ‑ Η διαδικασία και οι προθεσμίες

Σήμερα

Η σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού αποτελεί «κλειδί» για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.