E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Βόμβα από Ρουγκάλα: Στο κάδρο των ερευνών ο Μάνος Δασκαλάκης ακόμα και για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς

Τι λέει ο πρώην Διευθυντής Ασφάλειας Πατρών

Βόμβα από Ρουγκάλα: Στο κάδρο των ερευνών ο Μάνος Δασκαλάκης ακόμα και για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 1/4/2022 | 09:05

Για την πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των 3 παιδιών από την Πάτρα και τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησαν ο πρώην Διευθυντής Ασφάλειας Πατρών, Χρήστος Ρουγκαλάς, και ο Προέδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γιώργος Καλλιακμάνης στην«Κοινωνία Ώρα ΜEGA».

Ο κ. Ρουγκαλάς, μίλησε για την σύλληψη της μητέρα και για τον ρόλο της στον θάνατο της Τζωρτζίνας, αλλά και για τον Μάνο Δασκαλάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Όταν είχα διαβάσει ένα δημοσίευμα, έψαξα και είδα ότι είχαν συμβεί μέσα στα σαββατοκύριακα. Το αστυνομικό μου ένστικτο, μου «έδειξε» τη μητέρα και γι’αυτό έκανα μία ανάρτηση στα social media και μίλησα για την μητέρα, ότι είναι αποκλειστικά υπεύθυνη η μητέρα, εφόσον ο πατέρας είναι απών. Ο πατέρας δεν γνωρίζω πού βρίσκεται. Από όσο ξέρω, δούλευε ως οδηγός σε εταιρεία με φάρμακα, και έχει εξαφανιστεί. Κατά κάποιους έχει απολυθεί, κατά κάποιους έχει εξαφανιστεί από τη δουλειά του. Η συμπεριφορά του είναι περίεργη. Για να πάρει κάποιος αντίγραφα της δικογραφίας πρέπει κάποιος να είναι κατηγορούμενος, άρα δεν μπορεί να πάρει αντίγραφα», ανέφερε αρχικά.

«Σίγουρα είναι στο κάδρο των ερευνών ο Μάνος Δασκαλάκης ακόμα και για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς. Η σπιτονοικοκυρά δεν ήταν άρρωστη, που έλεγαν ότι είχε πάει στο νοσοκομείο. Η Ρούλα δεν μπορούσε να εργαστεί ως αποκλειστική της σπιτονοικοκυράς, γιατί δεν είχε κάποιο πτυχίο, που έλεγε κάποιος ότι έβλεπε τη Ρούλα στο πλευρό της σπιτονοικοκυράς. Εάν βρεθούν αποδεικτικά στοιχεία θα βγει ένταλμα σύλληψης για τον Μάνο Δασκαλάκη», συμπλήρωσε.

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου μου έκανε μήνυση και 11 Απριλίου πρέπει να πάω να εξεταστώ ως ύποπτος για συκοφαντική δυσφήμιση, ωστόσο τώρα που συνελήφθη η υπόθεση πήγε στο αρχείο. Στο κοιμητήριο της Πάτρας, ο Μάνος Δασκαλάκης έχει νοικιάσει ένα κοινοτάφιο για 3 χρόνια, για την σπιτονοικοκυρά, και πάνω στον τάφο έχει την φωτογραφία ενός άνδρα. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει μία πρόνοια για την κυρία που πέθανε; Έχω μάθει ότι η εκλιπούσα είχε μεγάλη ακίνητη περιουσία και έχω μάθει ότι είχε υποσχεθεί ότι θα τους το έδινε. Πήγε μία μέρα στα επέιγοντα η γυναίκα, και όλως ξαφνικώς πέθανε. Στο πιστοποιητικό θανάτου, έγραφε ότι πέθανε από νεοπλασία της μήτρας, ενώ ξέρουμε ότι δεν μπορεί να πεθάνε κάποιος από αυτό, δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας, είχε απλώς επιβαρυμένο ιστορικό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ρουγκαλάς.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί

Σήμερα

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση

Στάθης Μαντζώρος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό 10 μήνες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Σήμερα

Ο αγαπημένος «καφετζής» του τηλεοπτικού κοινού στη σειρά «Σασμός» νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Σήμερα

Κλειστά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Σήμερα

Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Η μεγάλη έξοδος: 629.000 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αθήνα

Σήμερα

Πόσοι πέρασαν τις εθνικές οδούς

Πέδρο Σάντσεθ: Η Ευρώπη να «κάνει μεγάλα όνειρα» και να αναλάβει ρόλο ως ηθικός ηγέτης

Σήμερα

Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο συζήτησης για το μέλλον της Ευρώπης

Ο ιερέας της Χίου που ξεχωρίζει με τον μοναδικό τρόπο μετάδοσης του μηνύματος της Ανάστασης

Σήμερα

Ο ιερέας που έχει γίνει διάσημος για τον χαρακτηριστικό τρόπο που μεταφέρει το μήνυμα της Ανάστασης του Ιησού

Έγινε η πρώτη Ανάσταση στην Κέρκυρα: Το εντυπωσιακό έθιμο του τεχνητού σεισμού

Σήμερα

Αναπαριστούν με αυτόν τον τρόπο τον σεισμό που κατά τις Γραφές ακολούθησε την Πρώτη Ανάσταση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 4
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.