E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και αφρικανική σκόνη το Σάββατο

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται αύριο κυρίως στα δυτικά και βόρεια

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και αφρικανική σκόνη το Σάββατο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 1/4/2022 | 15:06

Βροχερός θα είναι ο καιρός αύριο, Σάββατο, κυρίως στα δυτικά και βόρεια, σύμφωνα με το meteo.gr, την υπηρεσία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Ειδικότερα, βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται αύριο Σάββατο, αρχικά στα δυτικά ηπειρωτικά και στο Ιόνιο, που σταδιακά θα επεκταθούν στα βόρεια ηπειρωτικά και στη Θεσσαλία. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από το πρωί σε ορεινές περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στα κεντρικά, νότια και ανατολικά θα είναι αυξημένες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα δυτικά και βορειοδυτικά και θα κυμανθεί στη δυτική Μακεδονία από 4 έως 13 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 6 έως 21, στη Θεσσαλία από 8 έως 22, στην Ήπειρο από 6 έως 17, στην ανατολική Στερεά και στην ανατολική Πελοπόννησο από 8 έως 22, στη δυτική Στερεά και στη δυτική Πελοπόννησο από 10 έως 19, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 15, στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου από 13 έως 21, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα από 11 έως 20 και στην Κρήτη από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου, όμως στα βόρεια τμήματα του νησιού η μέγιστη κατά τόπους θα φτάσει τους 26-27 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες έως νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 Μποφόρ και από το απόγευμα στα βόρεια τοπικά έως 7 Μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά έως 6 Μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 Μποφόρ και το μεσημέρι και απόγευμα τοπικά έως 5 Μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης θα είναι αυξημένες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στο νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες. Τοπικές βροχές και ενδεχομένως σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κατά κύριο λόγο από το μεσημέρι κι έπειτα. Οι συγκεντρώσεις σκόνης θα είναι σχετικά αυξημένες και η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη έως το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 Μποφόρ, όμως από το πρωί θα γίνουν νοτιοδυτικοί 2 έως 4 και το μεσημέρι και απόγευμα 3 έως 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απλήρωτοι έμειναν εποχικοί εργαζόμενοι στις γιορτές – Τι καταγγέλλει η ΠΟΕΕΤ

Χτες

«Φιάσκο» με τις προπληρωμένες κάρτες: Χιλιάδες εποχικοί χωρίς δώρα και επίδομα ανεργίας

Αδιανόητο: Κατέγραφαν την πυρκαγιά στο μπαρ του Κραν Μοντανά αντί να τρέξουν να σωθούν

Χτες

Η πυρκαγιά είχε τραγικό απολογισμό: τουλάχιστον 40 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ 119 τραυματίστηκαν

Με ανοιχτά μπλόκα, η ΕΛ.ΑΣ καλεί τους εκδρομείς να αποφύγουν τη μαζική επιστροφή

Χτες

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τους εκδρομείς της Πρωτοχρονιάς, με φόντο τα αγροτικά μπλόκα

Μπήκαν σε ξένο μαντρί και έσφαξαν 40 αρνιά – Τρεις συλλήψεις

Χτες

Τους 3 Κρητικούς φέρεται να υπέδειξε o 38χρονος ιδιοκτήτης των ζώων εξαιτίας προγενέστερων απειλών

Οι χειμερινές εκπτώσεις πλησιάζουν – Πόσο θα διαρκέσουν

Χτες

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τα κριτήρια που πρέπει να έχετε

Αγρότες: Στα Μάλγαρα την Κυριακή οι κρίσιμες αποφάσεις για τα μπλόκα

Χτες

Αντίστροφη μέτρηση για την πανελλαδική σύσκεψη - Ποιοι δεν θα δώσουν το παρών

Πατέρας έδωσε κοκαΐνη στον 14χρονο γιο του στα Γιάννενα και συνελήφθη

Χτες

Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται και ένας ακόμη άνδρας, ο οποίος βρισκόταν μαζί με τον πατέρα και τον ανήλικο

Διεγράφησαν από τα πανεπιστήμια 308.605 μη ενεργοί φοιτητές με την είσοδο της νέας χρονιάς

Χτες

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση εκκαθάρισης των φοιτητικών καταλόγων

15χρονη Ελληνίδα αγνοείται μετά την τραγωδία στο κλαμπ στο Κραν Μοντανά

Χτες

Οι συγγενείς της ζητούν από όποιον γνωρίζει κάτι σχετικό με την τύχη της να επικοινωνήσει άμεσα με τις αρχές

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.