E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου έλεγε για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς της μια μέρα πριν πεθάνει

Νέα ερωτηματικά για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου έλεγε για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς της μια μέρα πριν πεθάνει
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 6/4/2022 | 08:51

Την ώρα που οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη με προκαταρκτική έρευνα προκειμένου να βρεθούν τα αίτια θανάτου της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου, μία νέα πληροφορία έρχεται να μπερδέψει εκ νέου τα πράγματα.

Να σημειωθεί ότι η προκαταρκτική έρευνα διενεργείται προκειμένου να επιβεβαιωθεί ότι ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου στην Πάτρα οφείλεται στον καρκίνο από τον οποίο έπασχε και όχι σε εγκληματική ενέργεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στα χέρια των αστυνομικών ο φάκελος

Οι αστυνομικές αρχές έχουν στα χέρια τους, τους ιατρικούς φακέλους που εστάλησαν από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου στο οποίο εισήχθη με πυρετό η σπιτονοικοκυρά της 33χρονης και κατέληξε τρεις ημέρες αργότερα.

Ανά πάσα στιγμή μπορεί να πραγματοποιηθεί και εκταφή της σπιτονοικοκυράς εάν οι αστυνομικοί εντοπίσουν κάποιο ύποπτο στοιχείο και το κρίνουν απαραίτητο.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ενημέρωσε για το το θάνατό της… μια μέρα πριν
Σύμφωνα με το flamis.gr, όσοι ήξεραν την 67χρονη ήξεραν και όχι υπήρχαν εντάσεις με την Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς δεν έδιναν το ενοίκιο ενώ τους έβλεπε να πηγαίνουν εκδρομές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο αυτό που προξενεί πραγματικά εντύπωση και το οποίο ανέφεραν οι συγγενείς της σπιτονοικοκυράς, είναι πως η Ρούλα τους ειδοποίησε τηλεφωνικά την Παρασκευή 11/11/2020 πως η 67χρονη πέθανε, ενώ το νοσοκομείο πιστοποίησε το θάνατό της… μια μέρα μετά!

Η κατάθεση της γειτόνισσας

Το Live News να έφερε για πρώτη φορά στο φως φωτογραφία της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Πρόκειται για την Ευγενία Κούτρα συνταξιούχο φιλόλογο, η οποία δίδασκε σε σχολεία της Αθήνας, απ’ όπου και η φωτογραφία της μπροστά σε πράσινο πίνακα, από μια γιορτή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφού έχασε τον σύζυγό της πριν από 12 χρόνια, αποφάσισε να επιστρέψει στο πατρικό της σπίτι στην Πάτρα. Εκείνη έμενε στον 2ο όροφο και στο ισόγειο η οικογένεια Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Βασίλη Λαμπρόπουλο, η συγκεκριμένη φωτογραφία ήταν από μία αποχαιρετιστήρια εκδήλωση στο Εσπερινό Λύκειο όπου εργαζόταν.

Στις 9 Σεπτεμβρίου του 2020 η γυναίκα εισήχθη στο νοσοκομείο της Πάτρας με αιτιολογία πυρετό άγνωστης αιτίας. Σύμφωνα με μαρτυρίες γυναικών που την φρόντιζαν ήταν καθηλωμένη στο κρεβάτι γιατί έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας αλλά όχι από άλλες ασθένειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η γυναίκα όσο κατάλαβα κι απ’ όσα έχουμε ακούει γύρω γύρω, ‘άνοιξε’ λίγο πίσω από όσο μάθαμε από την κατάκλιση μάλλον κι έπαθε πυρετό. Από εκεί και πέρα δεν ενδιαφέρθηκε κανείς», λέει γειτόνισσά της.

Τρεις ημέρες αργότερα, στις 12 Σεπτέμβριου, η 67χρονη τότε γυναίκα απεβίωσε.

«Όχι, δεν έπαιρνε ποτέ φάρμακα. Είχε τα άκρα του ποδιού λίγο, έτσι σαν παράλυτα και το χέρι, αλλά κινούταν. Το μυαλό της ξυράφι δεν τα είχε χάσει η γυναίκα, ήταν νέα, πέθανε στα 67, δεν ήταν 69, 69 θα ήταν τώρα».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Pussy Riot: Πρώην μέλος τους ήταν κατάσκοπος του Πούτιν επί τρία χρόνια

Χτες

Το πρώην μέλος του φεμινιστικού πανκ συγκροτήματος αποκάλυψε ότι σχεδίαζαν να τη χρησιμοποιήσουν σε απόπειρα δολοφονίας πρώην συνεργάτη της.

Καλλιάνος: Πιθανός νέος καύσωνας από την Κυριακή

Χτες

Τα προγνωστικά στοιχεία που παρουσίασε ο μετεωρολόγος

44.164 διαδραστικοί πίνακες, ΑΙ και ρομποτική στα σχολεία από τον Σεπτέμβριο

Χτες

Η υπουργός Παιδείας ενημέρωσε το Υπουργικό Συμβούλιο για τον σχεδιασμό της νέας σχολικής και ακαδημαϊκής χρονιάς, από τους διορισμούς εκπαιδευτικών έως τα νέα ΚΕΔΑΣΥ.

Πύλος: Νέα στοιχεία στο θρίλερ με τον αγνοούμενο Ισπανό επιχειρηματία – Κηλίδες αίματος στο ιστιοφόρο

Χτες

Κηλίδες αίματος στο ιστιοφόρο, τρεις ημέρες χωρίς επικοινωνία και η μαρτυρία του καπετάνιου που διέσωσε τη σύζυγό του

Αναγκαστική προσγείωση ελικοπτέρου στον Χάρακα Αττικής λόγω μηχανικής βλάβης

Χτες

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 18:40 το απόγευμα της Δευτέρας, με το ελικόπτερο να έχει προορισμό το Σούνιο.

Τραγωδία στη Μύκονο: Τουρίστας πνίγηκε στην Ψαρρού – Η απεγνωσμένη προσπάθεια να σωθεί

Χτες

Ναυαγοσώστης και λουόμενοι έδωσαν μάχη για να τον επαναφέρουν – Δεν τα κατάφερε

Έκοψαν κλήση 700 ευρώ σε μεθυσμένο αναβάτη στην Ανδρο

Χτες

Τι ισχυρίζονται ο αναβάτης και ο δικηγόρος του

Μυστήριο στη Νέα Υόρκη: Οι άνθρωποι που βγαίνουν από τους υπονόμους στο Μανχάταν επέστρεψαν – Τι ερευνούν οι Αρχές

Χτες

Η NYPD ερευνά νέο περιστατικό κοντά στο Madison Square Garden και εξετάζει αν συνδέεται με προηγούμενες υποθέσεις

Γιατί τα παιδιά στη Γάζα δεν μπορούν πλέον να πετάξουν χαρταετό ‑ Τι συμβολίζουν

Χτες

Πώς μια αγαπημένη παιδική συνήθεια στη Γάζα μετατράπηκε σε σύμβολο στρατιωτικής έντασης. Λίγα λόγια για τους χαρταετούς.

Καύσωνας: Η ελληνική πόλη που «έβρασε» στους 41,8°C

Χτες

Ο υδράργυρος ξεπέρασε τους 41 βαθμούς με τον καύσωνα να κορυφώνεται - Πού σημειώθηκαν οι υψηλότερες θερμοκρασίες

Ποιος είναι ο Ισπανός επιχειρηματίας που αγνοείται στο Ιόνιο

Χτες

Οι έρευνες συνεχίζονται εντατικά για τον εντοπισμό του 66χρονου Ισπανού επιχειρηματία, που αγνοείται από την περασμένη Τρίτη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 13
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.