ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Ο Έλληνας ορειβάτης άφησε την τελευταία του πνοή κατά την κατάβαση από το βουνό Νταουλαγκίρι

«Πήγε να κάνει το βουνό των Ελλήνων, που ήθελε. Το χρώσταγε σε όλους τους Έλληνες ορειβάτες και κυρίως στους φίλους του που χάθηκαν εκεί» είπε ο γιος του, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του Star.
Δήλωσε πως δεν έχει συνειδητοποιήσει, ακόμα, τι έχει συμβεί και περιμένει να δει τον πατέρα του.
«Εγώ ακόμα πιστεύω ότι σε λίγα λεπτά θα εμφανιστεί» είπε, ειδικότερα.
Σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες άφησε την τελευταία του πνοή, ο γιος του ορειβάτη είπε πως ο πατέρας το «έφτασε στον κορυφή και στην επιστροφή, στα 7.500 μέτρα, του τελείωσε το οξυγόνο, εξαντλήθηκε και προσπάθησε να φτάσει στο καμπ 3».
Ο Αντώνης Συκάρης πέθανε κατά την κατάβαση από το βουνό Νταουλαγκίρι, το οποίο είχε κατακτήσει. Στο τελευταίο μήνυμά του, μετά την ανάβαση, αφιέρωνε την επιτυχία του στους Έλληνες που έχουν αφήσει την τελευταία τους πνοή στο σημείο και τις οικογένειές τους.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
STORIES
STORIES
STORIES
ΠΡΟΣΩΠΑ
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ
ΣΧΕΣΕΙΣ
STORIES