E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η Ρούλα Πισπιρίγκου λαλίστατη μέσα από τη φυλακή

Κλαίει και μιλά για αδικία

Η Ρούλα Πισπιρίγκου λαλίστατη μέσα από τη φυλακή
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 13/4/2022 | 21:19

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έδωσε τηλεφωνική συνέντευξη μέσα από τη φυλακή, επαναλαμβάνοντας ότι είναι «αθώα» κι ότι «αγαπούσε» τις κόρες της.

Από τις φυλακές, που όπως λέει «αδίκως τη βάλανε», δηλώνει στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» πως «δεν διαθέτει άλλη υπομονή για το μαρτύριο που περνάει», και περιμένει «την άμεση αποφυλάκισή της, με τις ανάλογες νομικές ενέργειες των δικηγόρων της».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε πολλά σημεία της συνέντευξης εμφανίστηκε προκλητική, στο φόντο των εξελίξεων και των στοιχείων που έχουν βρεθεί σε βάρος της αλλά και εκ του γεγονότος ότι έχει προφυλακιστεί για το θάνατο του ίδιου της του παιδιού, της 9χρονης Τζωρτζίνας.

«Είμαι πολύ χάλια ψυχολογικά, λόγω της ημέρας. Δεν έχω τη Μαλένα μου στην αγκαλιά μου. Δεν περίμενα ότι τα πράγματα θα φτάνανε εδώ που φτάσανε», ήταν η απάντησή της όταν ρωτήθηκε για το θάνατο της δεύτερης κόρης της Μαλένας.

Όπως περιγράφει το δημοσίευμα, σε αυτό το σημείο η Ρούλα Πισπιρίγκου σταμάτησε και άρχισε να κλαίει. «Ξέρω ότι μ’ ακούνε και οι τρεις (Μαλένα, Ιριδα, Τζωρτζίνα) και ότι ξέρουν τι μάνα είχανε», λέει στη συνέχεια ενώ στην παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι αυτό θα πρέπει να το αποδείξει τονίζει:
«Πιστεύω ότι στο τέλος η αλήθεια βγαίνει πάντα μπροστά. Το προσπαθώ, το προσπαθούμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Βλέπω ότι περιμένεις πώς και πώς να βγεις. Ετσι δεν είναι; Και αυτό το βλέπεις πάρα πολύ κοντά. Έτσι είναι;», τη ρωτά ο δημοσιογράφος και απαντά: «Δεν έχω κάνει τόσα χρόνια μακριά από τα παιδιά μου. Ζωντανά, αλλά κι εκεί που είναι τώρα. Δεν μπορώ να το δεχτώ, ότι δεν θα τους ανάψω εγώ τις λαμπάδες τους». (Και πάλι η Ρούλα Πισπιρίγκου ξεσπά σε κλάματα).

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η συνέντευξη στη Ζήνα, μέσα από τη φυλακή

Μετά τη συνέντευξη στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι από εκείνη την ημέρα θα γίνεται όλο αυτό το πράγμα, να με κατηγορούν για το θάνατό της, το θάνατο της Ιριδούλας. Δεν αντέχεται».

«Έχω μείνει τώρα μόνη μου εδώ και έχω βάλει τον εαυτό μου σε μια σειρά. Οι σκέψεις μου, όλα τα λάθη που έχω κάνει, δεν βρίσκω κάτι να έχω κάνει κακό στα παιδιά, έστω και αφορμή έστω. Προσπαθώ να σκεφτώ να κατηγορήσω τον εαυτό μου σε κάτι και δεν βρίσκω. Θα μου πεις, κανένας δεν θα έβρισκε. Το θέμα είναι ότι με παρουσιάζουν έναν άνθρωπο και μιλάνε άτομα τα οποία δεν με γνωρίζουν. Μιλάνε και με παρουσιάζουν τέρας και δεν είμαι αυτή».

Όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε για την κατηγορία που αντιμετωπίζει για το θάνατο της Τζωρτζίνας, η Ρούλα Πισπιρίγκου απαντά: «Με ενδείξεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο ερώτημα αν αποδειχθεί ότι είναι εγκληματικές ενέργειες και οι θάνατοι της Μαλένας και της Ίριδας, λέει:

«Θεωρώ και πιστεύω μέσα μου ότι δεν θα αποδειχθεί κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει. Από εμένα δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, από κανέναν δηλαδή. Δεν μου περνάει καν από το μυαλό. Και να ξεκαθαρίσω και κάτι: εμείς πήραμε μια ιατροδικαστική, εμείς δεν κάναμε επίθεση, ούτε στον κ. Αγαπητό, κάναμε κατά παντός υπευθύνου, και ο λόγος ήταν να μας πει οποιοσδήποτε ήταν υπεύθυνος από πού προέκυψε η ηπατική ανεπάρκεια. Φάρμακο; Δεν ξέρω. Καρδιολογικό; Αυτή την απάντηση ψάχναμε. Δεν κατηγορήσαμε κανέναν ευθέως ποτέ.

»Όσο για την ιατροδικαστική, δεν φέραμε καμία αντίρρηση στην αιτία θανάτου. Εμείς, όταν πήραμε την ιατροδικαστική με τον Μάνο, αποφασίσαμε ότι κάποιος πρέπει να απαντήσει από πού προέκυψε η ηπατική ανεπάρκεια. Μα θα πήγαινα ποτέ, ενώ είχα μια παθολογική αιτία, να το κυνηγήσω; Δηλαδή, ποιος άνθρωπος θα το έκανε; Μετά, λένε για το πανάκι. Μα θα πήγαινα εγώ η ίδια να δώσω το πανάκι, αν είχα κάνει κάτι με το ίδιο το πανάκι ή με άλλον τρόπο; Αυτά τα πράγματα είναι εξωφρενικά. Κατ’ αρχήν έχουν ξεπεράσει τα προσωπικά δεδομένα, έχει γίνει η ζωή μου με τον Μάνο σίριαλ, ότι χτύπησα εγώ κοπέλα σε καφέ, ότι έκανα φασαρία σε σούπερ μάρκετ. Δόξα τω Θεώ, ο Μάνος στη ζωή είναι και εδώ είναι να ερωτηθεί. Δεν έχουν γίνει ποτέ, μα ποτέ αυτά τα πράγματα».

«Ανεξήγητη η στάση του Μάνου Δασκαλάκη»

Όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου ερωτάται για τη δήλωση του Μάνου Δασκαλάκη πως θέλει μισή ώρα στο κελί μαζί της, λέει:

«Εάν αποδειχθεί και για τα άλλα δύο παιδιά είπε. Είπα ότι δεν θα σχολιάσω τη στάση του Μάνου. Αυτό είπα και στους δικηγόρους και αυτό είπα να πουν προς τα έξω. Αφού με ρωτάς όμως… Ο Μάνος… Δεν έχω επικοινωνία. Εγώ είχα τρία τηλεφωνήματα μαζί του, όλα κι όλα, και μετά έκοψε την επικοινωνία. Δεν μπορώ να ξέρω πώς σκέφτεται ο Μάνος. Αν η μάνα των παιδιών του τού είχε σκοτώσει τα παιδιά, ή έστω το ένα από τα τρία, και αυτός το έχει πάρει τόσο χαλαρά, τι να πω… Εγώ έκανα κάποιες προσπάθειες που ήταν άκαρπες. Η στάση του είναι ανεξήγητη».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

FIR Αθηνών: Εισαγγελική παρέμβαση για το μπλακ άουτ στα αεροδρόμια

Πριν 11 ώρες

Αντικείμενο της έρευνας είναι να διαπιστωθεί εάν έγιναν παρεμβάσεις στη συγκοινωνία των αεροσκαφών και πού οφείλονται οι παρεμβολές

Ανατροπές στη φορολογία φέρνει το 2026 για ελεύθερους επαγγελματίες

Πριν 11 ώρες

Η φετινή χρονιά αναμένεται να φέρει «φουσκωμένα» εκκαθαριστικά για περίπου 400.000 ελεύθερους επαγγελματίες

Πάτρα: Στον εισαγγελέα οι ιδιοκτήτες του κλαμπ που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου ο 30χρονος

Πριν 11 ώρες

Την πόρτα του εισαγγελέα αναμένεται να περάσουν οι ιδιοκτήτες του κλαμπ στην Πάτρα όπου ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου ο 30χρονος.

Ανακαίνιση σπιτιού με επιδότηση έως 90%: Πώς θα αλλάξετε πλακάκια, μπάνιο και κουζίνα

Πριν 11 ώρες

Έρχεται τον Φεβρουάριο του 2026 - Τι καλύπτει, ποιοι είναι δικαιούχοι, πώς υπολογίζεται η ενίσχυση

FIR Αθηνών: Ο περίεργος βόμβος και τα 40 «νεκρά» λεπτά

Πριν 11 ώρες

Τεχνική δυσλειτουργία ή κυβερνοεπίθεση πίσω από το «μπλακ άουτ» στο FIR Αθηνών

Τέλος οι λαικές αγορές από την Τετάρτη

Πριν 11 ώρες

Οι πωλητές και οι παραγωγοί αντιδρούν στην ακρίβεια και τα φορολογικά μέτρα

Μετά τη Βενεζουέλα, η Κολομβία; «Καλή ιδέα» μια νέα επιχείρηση, λέει ο Τραμπ – Τι είπε για Κούβα και Γροιλανδία

Πριν 11 ώρες

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τραμπ απειλεί να διατάξει στρατιωτική επιχείρηση εναντίον της Κολομβίας

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Οδηγούσε στον περιφερειακό με 304 χιλιόμετρα και τραβούσε βίντεο για το TikTok!

Χτες

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει ταυτοποιήσει τον οδηγό και θα προβεί στις προβλεπόμενες ενέργειες

Νέα ανακοίνωση της ΥΠΑ: Αποκαταστάθηκε πλήρως το πρόβλημα ‑ Συνεχίζεται η έρευνα για τα αίτια

Χτες

Η ΥΠΑ τονίζει ότι σε όλα τα στάδια της διαχείρισης του περιστατικού «διασφαλίστηκε πλήρως η ασφάλεια των πτήσεων»

«Κατεβάζουν ρολά» οι λαϊκές αγορές από τις 7 Ιανουαρίου ‑ Το πρόγραμμα των απεργιακών κινητοποιήσεων

Χτες

Τι αναφέρει σε ανάρτησή της η Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών (ΠΟΣΠΛΑ)

Ανδραβίδα: Δεν άντεξε την απώλεια του γιου του σε τροχαίο και αυτοκτόνησε

Χτες

Ο 50χρονος δεν άντεξε το βάρος της ανείπωτης απώλειας που κουβαλούσε τους τελευταίους μήνες και αυτοκτόνησε

Πέθανε ο Γιώργος Παπαδάκης

Χτες

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος ύστερα από έμφραγμα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 15
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.