E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Πισπιρίγκου: Ντοκουμέντο για την κεταμίνη

Εικόνες από τις αναζητήσεις της 33χρονης στο διαδίκτυο

Πισπιρίγκου: Ντοκουμέντο για την κεταμίνη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 17/4/2022 | 20:48

Νέα στοιχεία για το θρίλερ με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα και την Ρούλα Πισπιρίγκου, που υποστηρίζει ότι βρίσκεται άδικα στη φυλακή…

Η Ρούλα Πισπιρίγκου δηλώνει αθώα και προσπαθεί να ρίξει την ευθύνη για την κεταμίνη στους γιατρούς. Το πρωί, μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις για αναζητήσεις ύποπτων φαρμάκων ακόμα και λίγες μέρες πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας, είπε πως ίσως είχε ψάξει για άλλες θανατηφόρες ουσίες, αλλά αρνήθηκε πως εκείνη χορήγησε την κεταμίνη στην 9χρονη κόρη της. «Κεταμίνη υπήρχε στο Παίδων» υποστήριξε η 33χρονη από την Πάτρα, αναφερόμενη σε έγγραφα της δικογραφίας σημειώνοντας πως η ίδια δεν είχε πρόσβαση στο φάρμακο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως αποκαλύπτει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Mega, η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται να είχε ψάξει την κεταμίνη στο διαδίκτυο, στοιχείο που έρχεται από την ανάλυση των ψηφιακών ιχνών της μετά την εκταφή του τάμπλετ και την ανάλυσή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 33χρονη είχε αναζητήσει τη συγκεκριμένη ουσία αλλά και άλλες αναισθητικές τόσο πριν τον θάνατό της Τζωρτζίνας, όσο όμως και σε περιόδους που η 9χρονη ήταν καλά στην υγεία της. Η μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα, φαίνεται πως έψαχνε γενικά να μάθει για την αναισθησία αλλά και τις ουσίες που την προκαλούν.

Από τις 12 Ιανουαρίου μέχρι και τη σύλληψή της, στις 30 Μαρτίου, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε κάνει 27 αναζητήσεις ιατροφαρμακευτικών προϊόντων. Πλέον, αναζητείται τι είχε ψάξει η 33χρονη στις 26 Ιανουαρίου, όταν και ήρθε η διαφήμιση από τη Google για την κεταμίνη και ουσίες σαν αυτήν. Όλες τις αναζητήσεις γίνονταν από mail που αρχικά είχε δημιουργήσει ο Μάνος Δασκαλάκης, αλλά διαχειριζόταν η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ την περίοδο 12 – 16 Ιανουαρίου προχωράει σε σημαντικές αναζητήσεις ιατροφαρμακευτικών προϊόντων. Ήταν ένα διάστημα που η Τζωρτζίνα βρισκόταν στο σπίτι της, στην Πάτρα και πάθαινε βραδυκαρδίες που καταγράφονταν από τον βηματοδότη. Στις 17 Ιανουαρίου η Ρούλα Πισπιρίγκου ψάχνει σε εκδοτικό οίκο για αναισθητικά και εκεί υπάρχουν αναφορές για την κεταμίνη. Σε αυτά τονίζεται πως η χορήγηση κεταμίνης σε μεγάλη δόση μπορεί να επιφέρει ακόμα και τον θάνατο ενός παιδιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η 17η Ιανουαρίου έχει ιδιαίτερη σημασία. Εκείνη τη μέρα είχε κάνει τη μαγνητική η αδικοχαμένη Τζωρτζίνα και γινόταν λόγος για την αναισθητική ουσία που της είχε δοθεί. Δεν ήταν η κεταμίνη σε εκείνη την περίπτωση. Οι γιατροί έδωσαν εξηγήσεις στην Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά εκείνη δεν σταμάτησε τις αναζητήσεις. Άρχισε να ψάχνει για άλλα αναισθητικά και ανάμεσα σε αυτά και την κεταμίνη.

Πιο αναλυτικά, στις 17 Ιανουαρίου, η Ρούλα Πισπιρίγκου ψάχνει στο διαδίκτυο ιατρικά βιβλία και ουσίες, μεταξύ των οποίων υπάρχει και η κεταμίνη. Η αναζήτηση όμως δεν είναι ευθεία. Δεν πληκτρολογεί τη λέξη κεταμίνη. Στις 19 Ιανουαρίου η Τζωρτζίνα εμφανίζει νέο πρόβλημα και ουσιαστικά ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση της ζωής της.

Στις 26 Ιανουαρίου, τρεις μέρες πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας, έρχεται διαφήμιση από την Google για κεταμίνη. Ο Μανώλης Σφακιανάκης, που υπηρέτησε για χρόνια ως προϊστάμενος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ στέκεται σε αυτό. Όπως λέει οι διαφημίσεις έρχονται μίνιμουμ, 3-4 μέρες μετά από σχετική αναζήτηση. Αυτό είναι κάτι που οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών έχουν στο μυαλό τους και πλέον καλούνται να διαπιστώσουν τι άλλο κρύβεται και πρέπει να βρουν.

Το άτυχο κορίτσι σε κάθε περίπτωση πέθανε στις 29 του Γενάρη όταν μέσα στο μονόκλινο δωμάτιο βρισκόταν η μητέρα της. Οι γιατροί είχαν να περάσουν από τον θάλαμο μία ολόκληρη ώρα και ο θάνατος από κεταμίνη επήλθε το αργότερο, 20 λεπτά μετά την χορήγησή της. Λίγο αργότερα συνελήφθη και μεταφέρθηκε στην Αθήνα και τη ΓΑΔΑ για ανάκριση.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«3 ευρώ εισιτήριο για βρέφος 17 μηνών»: Το απίστευτο beach bar στην Ιταλία που χρέωσε παιδί

Σήμερα

Ένας πατέρας αναγκάστηκε να καταβάλει 3 ευρώ για την είσοδο της 17μηνης κόρης του σε γνωστή παραλία της Ιταλίας

Marfin: Επιστρέφει στην Ελλάδα η 46χρονη – Αρνείται κάθε εμπλοκή και θέλει να καταθέσει

Σήμερα

Η επιστροφή της από τη Μεγάλη Βρετανία ενδέχεται να γίνει ως τη Δευτέρα, ώστε την Τρίτη να εμφανιστεί μπροστά στην ανακρίτρια

Καύσωνας στην Ευρώπη: Ποιες χώρες θα αγγίξουν τους 42 βαθμούς και τι περιμένει την Ελλάδα

Σήμερα

Ο ισχυρός υποτροπικός αντικυκλώνας και οι επιπτώσεις του στη Μεσόγειο

Κοριτσάκι δύο ετών στη Φλόριντα πέθανε αφού η μπέιμπι σίτερ το άφησε για τρεις ώρες μέσα σε αυτοκίνητο κάτω από ακραία ζέστη

Σήμερα

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό παραμένουν υπό διερεύνηση

Ποιος ισχυρίζεται ότι ο Νετανιάχου και η Μοσάντ έσωσαν τον Ερντογάν από καρκίνο;

Σήμερα

Πρώην εκπρόσωπος του νοσοκομείου Ichilov του Τελ Αβίβ κάνει εκρηκτικό ισχυρισμό για μυστική ιατρική αποστολή στην Τουρκία με εμπλοκή της Μοσάντ.

Marfin: Οι φωτογραφίες από διακοπές που άνοιξαν τον δρόμο για συλλήψεις – Το προφίλ των κατηγορουμένων και ο φερόμενος ρόλος τους

Σήμερα

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη από το 2019 οι αστυνομικές αρχές είχαν στη διάθεσή τους φωτογραφικό υλικό

Η Apple μηνύει γνωστή εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης ‑ τι κατηγορεί τους πρώην υπαλλήλους της

Σήμερα

Η Apple κατέθεσε ομοσπονδιακή αγωγή κατά της OpenAI και δύο πρώην στελεχών της για κλοπή εμπιστευτικών πληροφοριών σχετικά με την ανάπτυξη προϊόντων.

Αγωγή κατά της Πλεύσης Ελευθερίας από την Όλγα Δάλλα – Υποστηρίζει ότι στερήθηκε τη βουλευτική έδρα λόγω… λίστας

Σήμερα

Δικαστικά κινείται η Όλγα Δάλλα για την απώλεια της έδρας της μετά τις επαναληπτικές εκλογές του 2023 - Ζητά τη βασική βουλευτική αποζημίωση 4 ετών

Βίντεο‑σοκ από την Ινδία: Τι συνέβη μετά τον βιασμό και τη δολοφονία 11χρονης ‑ δεκάδες συλλήψεις

Σήμερα

Εξαγριωμένο πλήθος λιντσάρισε άνδρα κατά τις διαδηλώσεις που ξέσπασαν στη Δυτική Βεγγάλη μετά την ανακάλυψη του πτώματος ενός 11χρονου κοριτσιού σε λίμνη.

Χάρι και Μέγκαν συναντούν τον βασιλιά Κάρολο σε «ιστορική» επανένωση ‑ τα παιδιά είδαν τον παππού τους για πρώτη φορά σε 4 χρόνια

Σήμερα

Ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα υποδέχτηκαν τον Χάρι με την οικογένειά του στο Χάιγκροουβ, σε αυστηρά ιδιωτική συνάντηση χωρίς φωτογραφίες

Ο Τεντόγλου «πέταξε» στα 8.61μ. με την κορυφαία επίδοση παγκοσμίως φέτος ‑ και απογοητεύτηκε που δεν έσπασε το πανελλήνιο ρεκόρ των 8.66μ.

Σήμερα

Στη 2η προσπάθειά του ο Έλληνας πρωταθλητής είχε ήδη κάνει 8.52μ., ενώ το προσωπικό του ρεκόρ αγγίζει τα 8.65μ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.