E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

O απατεώνας του Tinder: Πιθανόν να βρεθεί στη φυλακή

Με πλαστό δίπλωμα οδηγούσε στην Ισπανία Maserati

O απατεώνας του Tinder: Πιθανόν να βρεθεί στη φυλακή
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 23/4/2022 | 08:41

Ο Λεβιέβ ξεγέλασε τις αρμόδιες αρχές για να εξασφαλίσει την άδεια οδήγησης, δίνοντας ψεύτικο όνομα - Ξεκινά ειδική έρευνα σε βάρος του

Σε σοβαρούς νομικούς μπελάδες μπαίνει ο «απατεώνας του Tinder» που μπορεί ακόμη και να βρεθεί στη φυλακή. Όπως γράφουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο Σιμόν Λεβιέβ ενδεχομένως να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης ενώ σε βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαπιστώθηκε ότι με πλαστό δίπλωμα οδήγησης οδηγούσε ένα υπερπολυτελές όχημα, στην Ισπανία, μια Maserati αξίας 80.000 λιρών.

Ο Λεβιέβ ξεγέλασε τις αρμόδιες αρχές για να εξασφαλίσει την άδεια οδήγησης, λέγοντας ότι ήταν απλώς ένας ταξιδιώτης ονόματι Μάικλ Μπλίντον.

Οι αρχές ζήτησαν από δικαστήριο στη νότια Ισπιανία να ξεκινήσει έρευνα σε βάρος του Λεβιέβ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πριν από λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό ότι ο άνθρωπος που με τις απάτες του ενέπνευσε τους δημιουργούς του Netflix και το «The Tinder Swindler», θέλει να εκμεταλλευτεί τη φήμη που έχει αποκτήσει από το ντοκιμαντέρ και ψάχνει τρόπους να κερδίσει... πάλι χρήματα.

Ο Ισραληινός που έγινε γνωστός επειδή κατάφερε να εξαπατήσει γυναίκες για εκατομμύρια δολάρια αφού ταίριαξε μαζί τους στο Tinder, φέρεται να θέλει να πρωταγωνιστήσει στη δική του εκπομπή γνωριμιών όπου «οι γυναίκες ανταγωνίζονται για την αγάπη του».

Ο Λεβιέβ υποχρεώθηκε, στο μεταξύ, να εξαφανιστεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφού συνελήφθη στην Ελλάδα στις 28 Ιουνίου του 2019 με πλαστό διαβατήριο και φιλοξενήθηκε προσωρινά στις Φυλακές Κορυδαλλού, εκδόθηκε στο Ισραήλ. Εκεί καταδικάστηκε εκ νέου σε φυλάκιση 15 μηνών, αλλά όλως περιέργως αφέθηκε ελεύθερος πολύ γρήγορα, λόγω καλής διαγωγής στη διάρκεια της κράτησής του, εκτίοντας εν τέλει μόλις το 1/3 της ποινής που του επιβλήθηκε.

Για τη χρηματοδότηση της οργιαστικής και αχαλίνωτα πολυδάπανης dolce vita του, ο Λεβιέβ φέρεται να έχει εξαπατήσει τα προηγούμενα χρόνια δεκάδες γυναίκες σε διάφορα σημεία του πλανήτη, καθώς ήταν αναγκασμένος να μετακινείται διαρκώς για να μην αποκαλυφθεί και, κυρίως, να μη συλληφθεί ποτέ.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη

Σήμερα

Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα ανώτατου ορόφου πολυκατοικίας και 21 πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο.

Το Αγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Ποια είναι η πρώτη στάση και πώς θα διανεμηθεί

Σήμερα

Με τιμές αρχηγού κράτους υποδεχθήκαν το Αγιο Φως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Σήμερα

Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Σήμερα

Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί

Σήμερα

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Σήμερα

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Σήμερα

Κλειστά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Σήμερα

Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Η μεγάλη έξοδος: 629.000 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αθήνα

Σήμερα

Πόσοι πέρασαν τις εθνικές οδούς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.