E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ένταση με τον πρώην «Παπαροκά» Νεκτάριο Μουλατσιώτη – Γιατί τον αποδοκίμασαν πιστοί

Ο ιερέας και οι πιστοί βγήκαν από τον Ναό, αποδοκιμάζοντας τον γέροντα

Ένταση με τον πρώην «Παπαροκά» Νεκτάριο Μουλατσιώτη – Γιατί τον αποδοκίμασαν πιστοί
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 29/4/2022 | 14:46

Ο ιερέας και οι πιστοί βγήκαν από τον Ναό, αποδοκιμάζοντας τον γέροντα Μουλατσιώτη, φωνάζοντας ανάξιος, την ώρα που εκείνος αποχωρούσε

Ένταση επικράτησε με τον γέροντα Νεκτάριο Μουλατσιώτη, τον πρώην «Παπαροκά» που πλέον είναι Πρωτοσύγκελος στην Ιερά Μητρόπολης Φωκίδας, σε εκκλησία στο Λιδωρίκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με το TvStar, έκανε παρατήρηση στον ιερέα της εκκλησίας λέγοντας πως η Αγία Τράπεζα είναι βρώμικη.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των πιστών, τού είπε πως η εκκλησία θα έπρεπε να είναι πιο καθαρή ανήμερα της γιορτής της Ζωοδόχου Πηγής, ενώ σχολίασε και τα ράσα που φορούσε.

Όλα αυτά έγιναν μέσα στο Ιερό, χωρίς να ακούσει κάτι κάποιος από τους πιστούς. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο παπά Δημήτρης, έξαλλος βγήκε στη Ωραία Πύλη, διέκοψε την θεία λειτουργία και είπε στους πιστούς τι ακριβώς συνέβη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ιερέας και οι πιστοί βγήκαν από τον Ναό, αποδοκιμάζοντας τον γέροντα Μουλατσιώτη, φωνάζοντας ανάξιος, την ώρα που εκείνος αποχωρούσε.

Η απάντηση του Μουλατσιώτη
Σύμφωνα με την πλευρά του πρωτοσύγκελου της Μητρόπολης Φωκίδας Νεκτάριου Μουλατσιώτη, με τον οποίο επικοινώνησε το TvStar, το περιστατικό πήρε αναίτια μεγάλες διαστάσεις με ευθύνη του ιερέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο πρωτοσύγκελος έκανε προσωπική παρατήρηση στον ιερέα (μέσα στο ιερό) για την κατάσταση της Αγίας Τράπεζας καθώς ήταν ημέρα γιορτής και δεν ήταν καθαρισμένη και στολισμένη όπως έπρεπε και τότε ο ιερέας βγήκε στην ωραία πύλη φωνάζοντας και ζητώντας από την πρεσβυτέρα να αποχωρήσουν μαζί από τον ναό.

Η λειτουργία συνεχίστηκε κανονικά με τον πρωτοσύγκελο και άλλους ιερείς που ήταν παρόντες, αλλά όταν έφευγε ο πρωτοσύγκελος περίπου 20 άτομα τον αποδοκίμασαν.

Ο ίδιος δεν έδωσε συνέχεια και τους έλεγε «Χριστός Ανέστη». Η μητρόπολη Φωκίδας συνδυάζει το περιστατικό της έντονης αντίδρασης του ιερέα με την επιθυμία του να μετακινηθεί σε άλλη μητρόπολη, αίτημα που ακόμη δεν έχει γίνει αποδεκτό.

Ο ιερέας πήγε στο σπίτι του και εκεί βρέθηκαν αρκετοί πιστοί, που του ζήτησαν να επιστρέψει στην εκκλησία και να ευλογήσει τα εδέσματα που ετοιμάζονται λόγω της ημέρας. Εκείνος δέχθηκε και τα πνεύματα ηρέμησαν.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γαλλία: Έσκαβε για πισίνα και βρήκε χρυσό αξίας 700.000 ευρώ ‑ Πήρε μόνο ...μπράβο!

Σήμερα

Από το όνειρο στον εφιάλτη - Βρήκε θησαυρό, αλλά δεν δικαιούται απολύτως τίποτα

Ρύπανση: Ελάχιστο πλαστικό αρκεί για να σκοτώσει θαλάσσια ζώα ‑ Τρομακτικά τα ευρήματα νέας μελέτης

Σήμερα

Νέα έρευνα ανέλυσε 10.000 νεκροψίες - Μόλις 23 κομμάτια πλαστικού θέτουν σε κίνδυνο τα θαλασσοπούλια

Ηράκλειο: 16χρονος ξυλοκοπήθηκε από παρέα ανηλίκων

Σήμερα

Για το περιστατικό έχουν γίνει συνολικά εννέα συλλήψεις

«Έπεσε» η Cloudflare: Προβλήματα σε όλο τον κόσμο στο X, το ChatGPT και πολλές άλλες ιστοσελίδες

Σήμερα

Το περιστατικό σημειώνεται λίγες εβδομάδες μετά τη μεγάλη διακοπή λειτουργίας της Amazon Web Services

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ένοχος και για τη δεύτερη υπόθεση revenge ρorn

Σήμερα

Στον παρουσιαστή επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή

Η απίστευτη ιστορία ενός εργάτη που θάφτηκε ζωντανός σε φέρετρο για 61 ημέρες

Σήμερα

Μέσα στο φέρετρο, ακολουθούσε μια καθημερινή ρουτίνα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.