E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Survivor Spoiler: Ποιος αποχωρεί απόψε;

Στο «κόκκινο» τα νεύρα της Βρισηίδας Ανδριώτου

Survivor Spoiler: Ποιος αποχωρεί απόψε;
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 4/5/2022 | 17:17

Γεμάτο ένταση ήταν και το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor με τους παίκτες της Μπλε Ομάδας να καταφέρνουν επιτέλους να πάρουν τη νίκη και να νιώσουν για λίγα λεπτά μονιασμένοι.

Ωστόσο ο Σπύρος Μαρτίκας έκανε την προσπάθεια του να δυναμιτίσει το κλίμα όμως οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας δεν του έκαναν τη χάρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι παίκτες του Survivor κοντραρίστηκαν για το έπαθλο επικοινωνίας και η συναισθηματική τους φόρτιση ήταν μεγάλη καθώς όλοι ήθελαν να συνομιλήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Νικητές αναδείχθηκαν οι Μπλε οι οποίοι και συνομίλησαν με τους δικούς τους. Από την «παρέα» όμως, έλειπαν δυο μέλη της ομάδας και συγκεκριμένα ο Άρης Σοϊλέδης και ο Γιώργος Ταλάντσεβ οι οποίοι παραβίασαν βασικό κανόνα του Survivor καθώς βρήκαν τον τρόπο και συνομίλησαν με οικεία τους πρόσωπα στην Ελλάδα και έτσι η παραγωγή τους έδωσε ποινή.

Πριν τον αγώνα για το έπαθλο επικοινωνίας ο Τάκης Καραγκούνιας ήρθε γι’ άλλη μια φορά σε σύγκρουση με τον Άρη Σοϊλέδη με αφορμή το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής παραβίασε τον κανόνα. Από την άλλη, η Βρισηίδα Ανδριώτου δεν παρέλειψε να πετάξει το «καρφί» της για τον Άρη Σοϊλέδη καθώς, όπως ενημέρωσε τις συμπαίκτριες της, μετά την επικοινωνία που είχε με την Ελλάδα, έπιανε όσους είχαν κάνει δηλώσεις για εκείνον και την Σοφιάνα Αβραμάκη και τους έλεγε να ανακαλέσουν καθώς το είδε στο YouTube και δεν ισχύει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το βράδυ της Τέταρτης (04/05), οι παίκτες του Survivor θα μεταφερθούν γι’ άλλη μια φορά στον στίβο μάχης προκειμένου να αγωνιστούν για το τελευταίο αγώνα επάθλου της εβδομάδας.

Τα νεύρα ξανά θα χτυπήσουν «κόκκινο» και πρωταγωνιστές θα είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και η Βρισηίδα Ανδριώτου. Από τη μια, ο make up artist τόνισε στην κάμερα του Survivor: «Ήταν χυδαία η επίθεση της Βρισηίδας πραγματικά. Είμαι μέχρι εδώ μαζί της. Δεν τη βλέπω. Έκανα πολύ μεγάλο λάθος που την στήριξα τόσο καιρό».

Από την άλλη, η Βρισηίδα Ανδριώτου υπογράμμισε πως: «Δεν ξέρω πραγματικά πώς θα αντέξω. Τέσσερις μήνες δεν μπορώ». Κατά τη διάρκεια του αγώνα οι δυο παίκτες θα δυναμιτίσουν το κλίμα και θα συγκρουστούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αποχώρηση της βραδιάς – Ποιος θα δει την πόρτα της εξόδου από το Survivor

Στο τέλος της βραδιάς, Μπλε και Κόκκινοι θα μεταφερθούν στο συμβούλιο του νησιού όπου θα ενημερωθούν από τον Γιώργο Λιανό για το ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, είναι ο Τάκης Καραγκούνιας, η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Σοφιάνα Αβραμάκη. Ένας από τους τρεις παίκτες του Survivor θα αποχωρήσει από το reality επιβίωσης στο τέλος της βραδιάς και το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο, για έναν θα φτάσει στο τέλος τους.

Τα spoilers τα οποία κυκλοφορούν φαίνεται πως «κονταροχτυπιούνται» ανάμεσα σε δυο από τους τρείς παίκτες. Τάκης Καραγκούνιας και Σοφιάνα Αβραμάκη είναι οι δυο παίκτες οι οποίοι των οποίων τα ονόματα είναι επικρατέστερα για να αποχωρήσουν από το Survivor.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια όμως είναι αυτή που, όπως αναφέρουν τα spoilers έχει δει ήδη την πόρτα της εξόδου του Survivor. Ο λόγος για την Σοφιάνα Αβραμάκη. Η φυσικοθεραπεύτρια, θα αποχωρήσει από το Survivor, όπως λένε τα spoilers και σύντομα θα βρίσκεται στην Ελλάδα όπου θα δώσει τις απαντήσεις για τα όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο αλλά και για το τι πραγματικά συνέβη ανάμεσα σε εκείνη και τον Άρη Σοϊλέδη.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανθή Σαλαγκούδη: «Στην ΕΡΤ βίωσα υποτίμηση, μπούλινγκ κανονικό»

Σήμερα

«Δεν πέρασα πάρα πολύ καλά σίγουρα, πήρα όμως συμπυκνωμένα μαθήματα και γνώση», τονίζει η Ανθή Σαλαγκούδη

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής

Σήμερα

Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στο «Στούντιο 4»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται: Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο του

Σήμερα

Η εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε πού θα γίνει ο γάμος

Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό»

Σήμερα

Ο γνωστός σχεδιαστής σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Ποζάρει γυμνή στο Instagram

Σήμερα

Η αποκαλυπτική φωτογράφιση

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.