ADVERTISEMENT

Πάνος Ιωαννίδης: Έγινε πατέρας και δεν το έμαθε κανείς ‑Τι είπε για τον γιο του

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση πως ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε πατέρας για πρώτη φορά.

Newsroom
2' χρόνος ανάγνωσης
Πάνος Ιωαννίδης: Έγινε πατέρας και δεν το έμαθε κανείς -Τι είπε για τον γιο του
ADVERTISEMENT

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Ο αγαπημένος σεφ και κριτής του Masterchef, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Znews.gr και του Γιώργου Μπέζα, απέκτησε πριν λίγες ημέρες, υπό άκρα μυστικότητα, το πρώτο του παιδί, ένα αγόρι.

ADVERTISEMENT

Πάνος Ιωαννίδης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση του γιου του

Πριν λίγη ώρα ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε στην εκπομπή Breakfast @Star, επιβεβαίωσε την είδηση και αποκάλυψε τα συναισθήματά του. Παράλληλα, αποκάλυψε πώς κατάφερε να κρατήσει σαν επτασφράγιστο μυστικό το ευτυχές γεγονός αλλά και το όνομα που θα πάρει ο γιος του.

«Είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα που αν δε γίνεις μπαμπάς δεν το καταλαβαίνεις. Μου το είχαν εξηγήσει στο παρελθόν αλλά πρέπει να το νιώσεις, είναι από αυτά που δε μπορείς να το περιγράψεις τόσο εύκολα. Όταν το πήρα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου ένιωσα υπέροχα, ένιωσα ολοκληρωμένος. Είναι μια χαρά η μανούλα. Πήγαν όλα τέλεια.

Δε νομίζω ότι έπαιξε ρόλο η καραντίνα που δεν είχε γίνει γνωστή η είδηση της εγκυμοσύνης. Όπως έχω πει και στο παρελθόν, την προσωπική μου ζωή θέλω να την κρατάω έξω από τη δουλειά και τα κοινά. Είναι προσωπική. Τα επαγγελματικά μου ευχαρίστως να τα ξέρει όλος ο κόσμος. Τα προσωπικά μου έχω επιλέξει συνειδητά από την αρχή της έκθεσής μου στην τηλεόραση να μην τα βγάζω. Αν θέλεις γίνεται.

ADVERTISEMENT

Την ώρα του τοκετού δεν ήμουν μέσα... Το φύλο του μωρού το ξέραμε, στους πολύ κοντινούς μας τα είχαμε πει όλα. Είμαστε καιρό με τη σύντροφό μου. Είχε πλάκα που έγινε όλο αυτό με τον Λεωνίδα τώρα. Για το όνομα κλείνουμε προς το Κωνσταντίνος» είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Ο κριτής του MasterChef έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχει κάνει δημόσιες εμφανίσεις με την αγαπημένη του, ούτε έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους του κοινά στιγμιότυπα.

Να σημειωθεί, πως το πρωί της Δευτέρας ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τη Χρύσα Μιχαλοπούλου, αποκαλύπτοντας πως περιμένουν αγόρι, ωστόσο απέφυγε να αναφερθεί στα προσωπικά του.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο