E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Δίκη Ντεπ ‑ Χερντ: Ο «άσος» στο μανίκι του Τζόνι Ντεπ

Έφτασε η ώρα να καταθέσει η Κέιτ Μος

Δίκη Ντεπ ‑ Χερντ: Ο «άσος» στο μανίκι του Τζόνι Ντεπ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 11/5/2022 | 20:37

Το πρώην μοντέλο θα κληθεί να καταθέσει, έπειτα από αναφορά της Χερντ ότι είχε δήθεν ακούσει για περιστατικό βίας με πρωταγωνιστή τον Ντεπ σε βάρος της Μος

Έναν ακόμα μάρτυρα υπεράσπισης ετοιμάζεται να καλέσει στο δικαστήριο η νομική ομάδα του Τζόνι Ντεπ και μάλιστα, πρόκειται για μία ακόμα πρώην σύντροφό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Άμπερ Χερντ έδωσε από μόνη της την «πάσα» στην ομάδα υπεράσπισης του ηθοποιού να καλέσουν την Κέιτ Μος για κατάθεση και όπως όλα δείχνουν... δεν θα της βγει σε καλό.

Προκειμένου να κατηγορήσει τον Τζόνι Ντεπ ότι ήταν βίαιος και σε προηγούμενες σχέσεις του, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό, που συνέβη κατά τη διάρκεια της σχέσης του ηθοποιού με την Κέιτ Μος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν γνώριζε όμως, πως αυτό ακριβώς περίμενε πώς και πώς η νομική ομάδα του Ντεπ. Ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μπέντζαμιν Τσιου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του για την εξέλιξη της δίκης και μόλις άκουσε το όνομα της Κέιτ Μος να βγαίνει από το στόμα της Χερντ, έκανε μια κίνηση πανηγυρισμού. Πιο συγκεκριμένα, η Άμπερ Χερντ αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό, κατά το οποίο λέγεται ότι ο Ντεπ έσπρωξε την Κέιτ Μος από τις σκάλες, την περίοδο που ήταν ζευγάρι, το 1990.

Δήλωσε μάλιστα, πως η ίδια είχε γρονθοκοπήσει τον πρώην σύζυγό της, ενώ βρίσκονταν με τον ίδιο και την αδερφή της, Γουίτνεϊ μπροστά από μία σκάλα, από φόβο μήπως την έσπρωχνε κι εκείνη κάτω.

«Θυμήθηκα που είχα ακούσει ότι έσπρωξε μια πρώην φίλη του, την Κέιτ Μος, κάτω από τις σκάλες. Είχα ακούσει αυτή τη φήμη από δύο άτομα και ήταν φρέσκια στο μυαλό μου», είχε δηλώσει στην κατάθεσή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν σκέφτηκε όμως, ότι μια τέτοια αναφορά δεν της επιτρέπεται στο δικαστήριο, καθώς δεν αφορά τη δική της υπόθεση. Ωστόσο, ωφέλησε τον Ντεπ, καθώς έτσι έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του να καλέσουν επιτέλους, την Μος για κατάθεση.

«Η Κέιτ Μος είναι ακόμα, φίλη με τον Τζόνι. Στο παρελθόν, δεν επιτρεπόταν για αυτόν ακριβώς τον λόγο να έρθει και να καταθέσει υπέρ του. Τώρα όμως, η κυρία Χερντ μας έδωσε την ευκαιρία», είπε ένας από τους δικηγόρους του Ντεπ στη New York Post.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μισμπίκης: Συγνώμη με γλυκά στη γειτονιά μετά τις ζημιές στα αυτοκίνητα

Πριν 11 ώρες

Σχεδόν μία εβδομάδα μετά ο ηθοποιός επέστρεψε στον «τόπο του εγκλήματος»

Σήμερα ανακοινώνεται η ποινή του Diddy: Ζητάει «έλεος» από τον δικαστή

Πριν 11 ώρες

Οι εισαγγελείς ζητούν ποινή άνω των 11 ετών για τις καταδίκες που αφορούν «μεταφορά ανθρώπων με σκοπό την πορνεία».

Από τον μεγάλο έρωτα των ’80s μέχρι τη φροντίδα στην ασθένειά του – μια αγάπη που ξεπέρασε τα πάντα

Πριν 11 ώρες

Όταν δύο ψυχές ενώνονται, δεν τις χωρίζει ούτε ο χρόνος ούτε η απόσταση…

Κέρδισε 15,3 εκατ. ευρώ αλλά δεν το πήρε χαμπάρι για 6 μήνες

Πριν 11 ώρες

Η εταιρεία κόλλησε αφίσες για να το βρει

Βασίλης Παϊτέρης μέσα από τη ΓΑΔΑ: «Δεν είμαι καλά ψυχολογικά, χθες ήμουν στο νοσοκομείο»

Χτες

Τις πρώτες του δηλώσεις, έκανε ο Βασίλης Παϊτέρης στο Πρωινό

Ρόμπι Γουίλιαμς: Διαγνώστηκε με το σύνδρομο Τουρέτ – Τι είναι

Χτες

Η δεύτερη διάγνωση που έλαβε και το τεστ για αυτισμό

Γιώργος Λιάγκας σε Μαρία Κοζάκου: «Δεν ντρεπόμαστε να λέμε αυτά τα πράγματα;»

Χτες

Σκληρή επίθεση έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στη Μαρία Κοζάκου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.