ADVERTISEMENT

ΣΟΚ στα Καμένα Βούρλα: Ζευγάρι καβγάδισε και εκείνη αυτοκτόνησε μπροστά του

Απίστευτο περιστατικό

Newsroom

Ενημερώθηκε
1' χρόνος ανάγνωσης
ΣΟΚ στα Καμένα Βούρλα: Ζευγάρι καβγάδισε και εκείνη αυτοκτόνησε μπροστά του
ADVERTISEMENT

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Τραγική κατάληξη είχε ο καβγάς μεταξύ ενός ζευγαριού στα Καμένα Βούρλα, σοκάροντας την τοπική κοινωνία.

ADVERTISEMENT

Όλα ξεκίνησαν χθες, Πέμπτη 10/10, λίγο πριν τις 15:00, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι τσακώθηκε και η 61χρονη γυναίκα έφυγε από το σπίτι. Ο άντρας της την ακολούθησε, προσπαθώντας να την ηρεμήσει, αλλά μάταια.

Όταν έφτασε σε μια γέφυρα που βρίσκεται στη παλαιά εθνική οδό Λαμίας–Αθηνών, η 61χρονη γυναίκα βούτηξε στο κενό, μπροστά στα μάτια του άντρα της. Ο ίδιος κάλεσε σε βοήθεια, ωστόσο ήταν αργά.

Οι άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ και οι πυροσβέστες του κλιμακίου του Αγίου Κωνσταντίνου ανέσυραν νεκρή τη γυναίκα, την οποία παρέλαβε το ασθενοφόρο για να την οδηγήσει στο νεκροτομείο.

ADVERTISEMENT

Η τοπική κοινωνία ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει πώς έγινε κάτι τέτοιο, ενώ προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες εξελίχθηκε το τραγικό συμβάν διεξάγει το Α.Τ. Καμένων Βούρλων.

Πηγή: lamiareport.gr

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο