Χιλιάδες μπαλάκια για την Κέλι Μπρουκ!
Κι αν σου κάτσει...;

Η ομορφιά στην υπηρεσία της... Θεάς Τύχης. Σωστότερα, στην υπηρεσία του βρετανικού ΟΠΑΠ (!), οι ιθύνοντες του οποίου είχαν μια εκπληκτική ιδέα για να διαφημίσουν το τζακ ποτ του Λόττο, που στη σημερινή κλήρωση θα μοιράσει το ποσό των 10 εκατομμυρίων λιρών, δηλαδή περίπου 12 εκατομμύρια ευρώ.
Έτσι, αντί να τυπώσουν τις συνηθισμένες αφίσες και να παίξουν ξανά τα χιλιοειδωμένα τηλεοπτικά σποτ, κάλεσαν το διάσημο και... πληθωρικό μοντέλο Κέλι Μπρουκ, την... έγδυσαν και την ξάπλωσαν σε μια μπανιέρα γεμάτη με τα χρωματιστά μπαλάκια της κληρωτίδας του Λόττο.
Η καλλίγραμμη Κέλι, με διάθεση ανεβασμένη στα ύψη και ένα τεράστιο χαμόγελο, υπόσχεται να μοιράσει τύχη και είναι σίγουρο πως θα στείλει πολλούς Βρετανούς στην ουρά για να καταθέσουν ένα δελτίο.