E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Γέμισαν οι παραλίες της Αττικής παρά τις τσιμπημένες τιμές

Η ζέστη και ο ήλιος οδήγησαν τον κόσμο μακριά από την πόλη

Γέμισαν οι παραλίες της Αττικής παρά τις τσιμπημένες τιμές
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 15/5/2022 | 17:51

Οι υψηλές θερμοκρασίες και ο λαμπερός ήλιος βοήθησαν ώστε να γεμίσουν οι παραλίες της Αττικής με Αθηναίους που επέλεξαν τη θάλασσα για την κυριακάτικη εκδρομή τους.

Κάποιοι επέλεξαν να στήσουν την ομπρέλα τους σε μία ανοργάνωτη παραλία της Αττικής, ενώ άλλοι επέλεξαν να απολαύσουν το μπάνιο τους σε μια οργανωμένη πλαζ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, αρκετοί ήταν αυτοί που μίλησαν στο newsit.gr και έκαναν λόγο για ανεβασμένες τιμές σε σχέση με πέρσι στις οργανωμένες παραλίες.

“Είναι αυξημένες οι τιμές σε σχέση με άλλες χρονιές, όπως είναι σε όλα όμως” ανέφερε ένας άνδρας που βρέθηκε από νωρίς το πρωί σε μια παραλία της Αττικής με την οικογένειά του και συνέχισε “πέρυσι το σετ ξαπλώστρα ομπρέλες ήταν στα 12 ευρώ, σήμερα το πληρώσαμε 14 ευρώ και είμαστε ακόμα στον Μάιο”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, μιλώντας στο newsit.gr για το που κυμαίνονται οι τιμές στις παραλίες του συγκεκριμένου δήμου, ανέφερε: “Οι δύο παραλίες του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης είναι παραλίες που έχουν δοθεί σε ιδιώτες, υπάρχει μια παραλία που τη λειτουργεί το ελληνικό δημόσιο και μια ακόμα που είναι κομμάτι ξενοδοχειακής εγκατάστασης.

Το θέμα εδώ είναι ότι οι παραλίες που έχουν μισθωθεί στους ιδιώτες, η Α’ πλαζ Βούλας και η Βάρκιζα, έχουν διατηρήσει τις τιμές σε ανεκτά επίπεδα σε συνεννόηση με τον δήμο, όπως και πέρυσι και πρόπερσι. Αυτές οι παραλίες έχουν ένα σχετικά ανεκτό τίμημα της τάξεως των 6 ευρώ η είσοδος”.

Η άλλη παραλία τώρα, που είναι υπό δημόσιο έλεγχο, “ξαφνικά, αποφασίζει μονομερώς χωρίς να συνεννοηθεί ούτε με τον δήμο ούτε με κανέναν άλλον, να αυξήσει δυσανάλογα τις τιμές. Φέτος επίσης, τροποποίησε την είσοδο των ΑΜΕΑ, με αναπηρία άνω των 67% και αντί να είναι ελεύθερη η είσοδος, όπως είναι παντού, τελικά το ανέβασε στο 80%. Μετά την κατακραυγή που έγινε, το πήρε πίσω. Δεν το πήρε όμως συνολικά πίσω, καθώς για τους συνοδούς, ενώ έμπαιναν δωρεάν, τώρα θα πρέπει να πληρώσουν το μισό εισιτήριο” επεσήμανε ο δήμαρχος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι τιμές για την είσοδο των πολιτών σε αυτήν την παραλία, σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντέλλο “ξεκινάνε από 10 ευρώ και φτάνουν τα 15-17 και αυτές οι τιμές είναι μέχρι τέλη Μαΐου και μετά απ’ όσο γνωρίζω αναμένονται και άλλες αυξήσεις“.

Όπως ανέφερε οι τιμές γενικότερα στις άλλες παραλίες ξεκινούν από “5 με 6 ευρώ και το Σαββατοκύριακο ανεβαίνουν στα 8 με 9”.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βρετανία: Πήραν «κατά λάθος» διαζύγιο ‑ Το τραγικό λάθος των δικηγόρων

Σήμερα

Το διαζύγιο για το ζευγάρι στη Βρετανία που μετρούσε 21 χρόνια κοινής ζωής, οριστικοποιήθηκε 21 λεπτά αφού πραγματοποίησαν την αίτηση

Η EasyJet αναστέλλει τις πτήσεις προς Τελ Αβίβ έως τα τέλη Οκτωβρίου

Σήμερα

Νεότερη ενημέρωση της βρετανικής αεροπορικής εταιρείας, για τις πτήσεις προς το Τελ Αβίβ, στον απόηχο της ανάφλεξης μεταξύ Ιράν και Ισραήλ

Αποκαΐδια έγιναν 400 χρόνια ιστορίας στην Κοπεγχάγη – Συγκλονιστικές εικόνες

Σήμερα

Τα αίτια της μεγάλης πυρκαγιάς δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί

Πασαλιμάνι: Θρήvος για τον 31χρονο αστυνομικό που σκoτώθηκε όταν κατέρρευσε κτήριο ‑ Έκανε μεροκάματα εκτός υπηρεσίας

Σήμερα

Υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής - Το φορτηγό στο οποίο βρισκόταν καταπλακώθηκε από μπάζα

Παραιτήθηκε ο αμφιλεγόμενος εκλεκτός της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, Μάρκους Πίπερ

Σήμερα

Αντιμέτωπη με πονοκεφάλους φαίνεται πως είναι η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ενόψει των ευρωεκλογών 2024

Αλβανικά ΜΜΕ για Μπελέρη ‑ Δήμα: Το κόμμα Μητσοτάκη έβαλε στο ψηφοδέλτιο για τις Ευρωεκλογές δύο Αλβανούς

Σήμερα

Ο Πύρρος Δήμας «προκάλεσε αναφέροντας τον όρο `Βόρεια Ήπειρος`» - Βουλευτής σχολίασε «είναι να αυτοκτονείς με την κατάντια της Ελλάδας, που έβαλε υποψήφιο έναν καταδικασμένο»

Αυτό είναι το κτίριο που κατέρρευσε στο Πασαλιμάνι

Σήμερα

Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.