ΤΡΙΤΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
«Ήταν ατάραχος και παγερός στο άκουσμα της ποινής»

«Υπεβλήθη η εσχάτη των ποινών τόσο για την ανθρωποκτονία όσο και για τη θανάτωση του ζώου, πιστεύω όμως ότι ήταν μια δίκαιη απόφαση. Η προσωπικότητα του κατηγορουμένου οδήγησε το δικαστήριο σε μονόδρομο. Νόμιζε ότι θα συνεχίσει το θέατρο, το δικαστήριο όμως δεν είναι κοινή γνώμη», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος, στον ΣΚΑΪ.
Περιγράφοντας τον κατηγορούμενο την ώρα της ανακοίνωσης της απόφασης, είπε ότι ήταν ατάραχος και παγερός. «Μηδέν αντιδράσεις.»
Αν η απόφαση παραμείνει και στο Εφετείο, διότι προφανώς θα ασκήσει έφεση, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα μείνει μέσα στη φυλακή περίπου 19 χρόνια.
Υπολογίζονται, συγκεκριμένα, 16 χρόνια τα ισόβια συν τα 3/5 από τις ποινές καθείρξεως των 11,5 ετών.
Ο κατηγορούμενος το μόνο που ζήτησε ήταν να δει τη μικρή Λυδία όταν αποφυλακιστεί, ωστόσο όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας, «θα φροντίσουμε να μη συμβεί αυτό».
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
STORIES
STORIES
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
TV ΣΕΙΡΕΣ
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ