E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Απειλούσε να κάψει ζωντανούς τα πεθερικά και την πρώην γυναίκα του

Είχε μπιτόνι με βενζίνη στο αυτοκίνητο

Απειλούσε να κάψει ζωντανούς τα πεθερικά και την πρώην γυναίκα του
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 20/5/2022 | 09:20

O 47χρονος αλβανικής καταγωγής είχε αποφυλακιστεί πριν από έξι μόλις ημέρες. Το πρωί της Πέμπτης, πήγε στο σπίτι των πεθερικών του, προσπάθησε να πηδήξει τα κάγκελα για να μπει στην αυλή και μόλις είδε τον πεθερό του, άρχισε να φωνάζει και να απειλεί ότι θα τους κάψει. Στο αυτοκίνητό του βρέθηκε ένα μπιτόνι με βενζίνη.

Ο 47χρονος,που είναι γνωστός στην κοινωνία του Βόλου για τα επεισόδια σε βάρος της σε διάσταση γυναίκας του και των πεθερικών του, οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, που τον καταδίκασε σε φυλάκιση ενός έτους και εννέα μηνών και διέταξε την έκτιση της ποινής, με αποτέλεσμα ο κατηγορούμενος να οδηγηθεί ξανά στη φυλακή, απ’ όπου είχε αποφυλακιστεί την περασμένη Παρασκευή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πήγε στην Αστυνομία μόνος του για …άλλη υπόθεση

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όλα έγιναν στις 6 το πρωί της Πέμπτης, όταν ο 47χρονος πήγε στο σπίτι του πεθερού του στον Βόλο, σκαρφάλωσε στα κάγκελα με σκοπό να μπει στην αυλή, παρά τους όρους αποφυλάκισης που όριζαν να μην πλησιάζει στο σπίτι της πρώην συζύγου του. Ο πεθερός του βγήκε στην αυλή του σπιτιού του, ο 47χρονος έβρισε τον ίδιο, την πεθερά του και την πρώην σύζυγό του και φώναζε ότι θα τους κάψει.

Ώρες αργότερα, πήγε στην Αστυνομία, για προσωπική του υπόθεση και συνελήφθη μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο πεθερός του. Στο αυτοκίνητό του οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν ένα μπιτόνι με βενζίνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οδηγήθηκε χθες στα Δικαστήρια, όπου η εισαγγελέας του άσκησε δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή, εξύβριση και διατάραξη κοινής ειρήνης.
Το αυτόφωρο άργησε να ξεκινήσει, καθώς αρχικά απουσίασε ο πεθερός και μηνυτής, το Δικαστήριο διέκοψε και η πρόεδρος ζήτησε να ενημερωθεί για να κατέβει ο μάρτυρας και αν αρνούνταν να προσαγόταν στο Δικαστήριο από την Αστυνομία.

Τελικά, ο άνδρας παρουσιάστηκε στη δίκη, κατέθεσε ότι εδώ και έναν χρόνο έχει προβλήματα με τον γαμπρό του, που πηγαίνει στο σπίτι του και τον απειλεί ότι θα τον σκοτώσει, άλλες φορές με μαχαίρι, άλλες με ξύλα κλπ., χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει τον λόγο.

Για χθες το πρωί είπε ότι η σύζυγός του, η κόρη του και η εγγονή του (παιδί του κατηγορούμενου) δεν βρισκόταν στο σπίτι, ο κατηγορούμενος ανέβηκε στα κάγκελα, φώναζε και απειλούσε σε έξαλλη κατάσταση και αν απουσίαζε ο ίδιος και ήταν στο σπίτι οι γυναίκες, θα είχε μπει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Το κάνω για το παιδί μου»

Ο κατηγορούμενος ξεκίνησε την απολογία του λέγοντας ότι κινδυνεύει η κόρη του στα χέρια ενός συνταξιούχου αστυνομικού που είναι με τη γυναίκα του, είπε ότι «δεν πείραξε κανέναν και ό,τι κάνει, το κάνει για το ηλικίας 5 χρονών παιδί του».

Ο 47χρονος ζήτησε την κατανόηση του Δικαστηρίου και όταν η έδρα τον επέπληξε για να κάνει ησυχία είπε «κάντε ότι θέλετε, υπάρχει Θεός». Το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 47χρονο για απειλή σε βάρος του πεθερού του, εξύβριση και απόπειρα διατάραξης κοινής ειρήνης και αθωώθηκε για την ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή και τον καταδίκασε σε φυλάκιση ενός έτους και εννέα μηνών, με δικαίωμα έφεσης και λόγω του ότι ο κατηγορούμενος ήταν νευρικός και δεν άκουγε κανέναν, η πρόεδρος διέταξε την έκτιση της ποινής του, οπότε ο 47χρονος αφού άσκησε έφεση, θα οδηγηθεί ξανά στη φυλακή.

Επειδή παραβίασε τον όρο να μην προσεγγίζει την οικία, που ήταν όρος αποφυλάκισής του, του Συμβουλίου Πρωτοδικών Βόλου, το Συμβούλιο θα συνεδριάσει ξανά για να αποφασίσει.

Ιστορικό χρήσης ουσιών και ο εγκλεισμός σε Ψυχιατρείο

Ο 47χρονος αντιμετωπίζει και ψυχολογικά προβλήματα και έκανε χρήση ουσιών και έχει πολλές φορές απειλήσει την εν διαστάσει σύζυγό του και την οικογένειά της. Σύμφωνα με το magnesianews.gr, είχε εγκλειστεί σε Ψυχιατρείο απ’ όπου το έσκασε.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θρίλερ στο Παλαιό Φάληρο: Βίντεο που ίσως δείχνει το κοριτσάκι ζωντανό έχει στα χέρια του το Λιμενικό

Χτες

Ο εντοπισμός της γυναίκας που συνόδευε τρία παιδιά, το ένα σε καρότσι, αποτελεί νούμερο ένα προτεραιότητα για την έρευνα

«Κινδύνευσε η ζωή της, παραλίγο να χάσει το μάτι της»: Τι είπε ο δικηγόρος της Μουρτζούκου για την επίθεση στις φυλακές

Χτες

Οι δύο γυναίκες κρατούνται σε διαφορετικά κελιά στο τμήμα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού

Ρομποτικό χέρι μαγείρεψε πίτσα και δημιούργησε ελπίδες σε άτομα με κινητικά προβλήματα

Χτες

Tο ρομποτικό χέρι είναι εξοπλισμένο με προσαρμοστικές αρπάγες που μπορούν να χειριστούν αντικείμενα όλων των μεγεθών και υφών

Βρετανία: Έκλεισε ο εναέριος χώρος

Χτες

Καθηλωμένα τα αεροσκάφη

Στον αέρα προσωπικά δεδομένα γυναικών από εφαρμογή με πληροφορίες για τα «red flags» ανδρών

Χτες

Διέρρευσαν ονόματα και φωτογραφίες από την εφαρμογή Tea, που είναι μόνο για γυναίκες

Ολοκληρώθηκε η μεταμόσχευση ήπατος στον 15χρονο Δημήτρη

Χτες

Το χειρουργείο κράτησε περίπου 8,5 ώρες

Οι 12 παραλίες που χάνουν τη «Γαλάζια Σημαία» το 2025

Χτες

Συνεχίζονται οι έλεγχοι σε όλες τις βραβευμένες ακτές της χώρας, που επί το πλείστον, γίνονται απροειδοποίητα

Σοκ στον Αρη: Σε σοβαρή κατάσταση ο Κάρλες Πέρεθ μετά από επίθεση σκύλου

Χτες

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής που νοσηλεύεται με βαθύ σχίσμα στα γεννητικά όργανα.

Σεισμός 8,8 Ρίχτερ στη Ρωσία: Εξερράγη το ηφαίστειο Κλιουτσεφσκόι

Χτες

Στις ακτές των ΗΠΑ το τσουνάμι μετά τη Χαβάη και την Ιαπωνία

Νέο Φάληρο: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων ‑ Δείτε βίντεο

Χτες

Ο οδηγός παραβίασε φωτεινό σηματοδότη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.