Παντρεύτηκε ο ψηλότερος άνθρωπος του κόσμου!
Η διαφορά ύψους των νεονύμφων εντυπωσιάζει

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δημοσίευση 29/10/2013 | 00:00
Ο ψηλότερος άνθρωπος του κόσμου έγινε και ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου. Τουλάχιστον έτσι δήλωσε ο Σουλτάν Κιοσέν, ο Τούρκος γίγαντας των 2,51 μ., ο οποίος το Σαββατοκύριακο ντύθηκε γαμπρός.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Όπως μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Σουλτάν παντρεύτηκε μια κοπέλα από τη Συρία, τη Μερβέ Ντιμπό, η οποία δεν είναι κοντή, βλέπει τον κόσμο από τα 1,75 μ., αλλά έχει διαφορά 76 εκ. από τον διάσημο σύζυγό της.
«Βρήκα τον έρωτα της ζωής μου, τη γυναίκα της ζωής μου», δήλωσε ο Σουλτάν στην τουρκική τηλεόραση, που κάλυψε το γαμήλιο γλέντι ως ένα ιδιαίτερο γεγονός. Ο Σουλτάν, κάτοχος του ρεκόρ ως ο ψηλότερος άνδρας του κόσμου στο Βιβλίο Γκίνες, είπε ότι η αναζήτησή του για ένα ταίρι σταμάτησε όταν γνώρισε τη Μερβέ.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πηγή: Τα Νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Για ακόμη περισσότερα νέα, μπείτε στην ροή ειδήσεων του E-Daily.gr
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη
Χτες
Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα ανώτατου ορόφου πολυκατοικίας και 21 πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο.
Το Αγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Ποια είναι η πρώτη στάση και πώς θα διανεμηθεί
Χτες
Με τιμές αρχηγού κράτους υποδεχθήκαν το Αγιο Φως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης
Χτες
Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.
Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα
Χτες
Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.
Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί
Χτες
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση
Επιστροφή στη Γη για τους αστροναύτες του Artemis II ‑ Εντυπωσιακή προσθαλάσσωση
Χτες
«Τώρα... ο Αρης»
Στα Ιεροσόλυμα η ελληνική αποστολή για την παραλαβή του Αγίου Φωτός
Χτες












