Μαρία Κίτσου ‑ Αγριες Μέλισσες: «Δεν με λυπήθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης ‑ Μου πετάγανε κουβάδες με νερό, με έδεναν με αλυσίδες»
Καλεσμένη στην «Ελένη» βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (20/5) η Ελένη Κίτσου

MEGA
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Από το NEWSROOM
Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Παρασκευής (20/5) η Μαρία Κίτσου, με την αγαπημένη ηθοποιό από τις Άγριες Μέλισσες να μιλάει για τη ζωή, τους ρόλους, την καριέρα της, αλλά και όσα δεν έχουμε δει από τη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1.
«Είμαι ευαίσθητη αλλά του δίνω και καταλαβαίνει. Με την πρώτη ευκαιρία είμαι και γλετζές, θα κάνω και τα αστεία μου, και καραγκιόζης θα είμαι και η ψυχή της παρέας και όλα» είπε αρχικά η Μαρία Κίτσου στην Ελένη Μενεγάκη.
«Μου αρέσει πάρα πολύ να ντύνομαι και να γίνομαι ο ρόλος. Σε κάθε ρόλο που παίζω παίρνω στοιχεία του και τα κάνω δικά μου. Προσπαθώ να μη φαίνεται ο χαρακτήρας μου και να γίνομαι ο ρόλος. Σιχαίνομαι τη μανιέρα. Δεν μπορώ να κάνω τα ίδια πράγματα. Θέλω κάθε φορά άλλες προκλήσεις και να ενδύομαι διαφορετικούς ρόλους, να πέσω διαφορετικές καταστάσεις και να γίνομαι κάθε φορά αγνώριστη. Βρήκα κοινά στοιχεία με τη Λενιώ αλλά ήθελα να είμαι αγνώριστη. Ήθελα να υποδυθώ μία χωριατοπούλα με το τραγανό και την δυναμικότητα και ταυτόχρονα ευαίσθητη, με τις αρχές της. Όποιος με γνωρίσει στη ζωή δεν έχω καμία σχέση με την κοπέλα του χωριού. Έχω παίξει πολύ αστικές κοπέλες και αριστοκράτισσες», ανέφερε σχετικά με τον ρόλο της Λενιώς στις Άγριες Μέλισσες.
«Και στις κλειστές μου ακόμα, είμαι άνθρωπος που θα έχει μια μεγάλη αγκαλιά για όλους, που δεν θα φορτώσει το πρόβλημά του. Όταν έχω τις μαύρες μου μου λένε οι φίλοι μου ότι δεν φορτώνω τη μαυρίλα μου, δεν νιώθουν βάρος. Δεν μου αρέσει να το κάνω στους άλλους, θα το περάσω μόνη μου. Θα μοιραστώ το βάρος μου αλλά δεν θα κάνω τον άλλον να νιώσει ασφυκτικά. Στη δουλειά μου δεν επιτρέπω ποτέ να φανεί. Είμαι σκυλί σε αυτό. Δεν θα ξεσπάσω ποτέ τα νεύρα μου και τα προβλήματά μου.
Θα κρυφτώ στο λαγούμι μου και θα το περάσω μόνη μου. Είναι σαν να έχω δύο εαυτούς: ο άνθρωπος του καθήκοντος που μπαίνει στον αυτόματο γιατί είμαι τελειομανής και όταν αποσυρθώ από τα φώτα, από τη δουλειά, εκεί γλείφω τις πληγές μου ας πούμε και είμαι έτοιμη την επόμενη μέρα να είμαι πάλι στις επάλξεις», αποκάλυψε η ηθοποιός.
Μιλώντας για τις «Άγριες Μέλισσες» πρόσθεσε: «Την έχω αγαπήσει από την πρώτη στιγμή. Από όταν μου έστειλαν τα σενάρια την ερωτεύτηκα. Έπαθα σοκ. Βρήκα κάτι που δεν είχα δει μέχρι τότε στην ελληνική τηλεόραση. Κάτι με συγκίνησε, με άγγιξε πολύ. Την πόνεσα πολύ αυτή τη γυναίκα. Δεν ξέρω το φινάλε. Τα επεισόδια μας έρχονται λίγα λίγα. Φτάνουμε στα τελικά επεισόδια. Μας έχουν έρθει κάποια μαζεμένα τα οποία δεν έχω προλάβει να τα διαβάσω γιατί έχω τρομερό όγκο δουλειάς κι έχω τρελαθεί. Αυτό που ξέρω γενικά είναι ότι θα υπάρχει δικαίωση. Εγώ προσωπικά έχω πληρώσει. Άλλοι δεν έχουν πληρώσει. Εγώ έχω πληρώσει το μερίδιό μου. Έκανα το έγκλημα, κάλυψα τις άλλες τις σουπιές, πήγα τη φυλάκα μου».
Τέλος, για τη συνεργασία της με τον Βασίλη Μπισμπίκη σημείωσε: «Ήταν πολύ δύσκολο, πολύ βαρύ να το υποδυθώ όλο αυτό με την κακοποίηση. Ταυτόχρονα βγήκαν τα γεγονότα στον καλλιτεχνικό κόσμο. Με επηρέασε. Οι συνθήκες της φυλακής. Τα γυρίσματα ήταν πολύ σκληρά. Τα κάναμε ρεαλιστικά κι εγώ ήθελα να το κάνουμε ρεαλιστικό. Κανονικότα. Δεν με λυπήθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ούτε εγώ τον άφησα να με λυπηθεί. Μου πετάγανε κουβάδες με νερό, με έδεναν με αλυσίδες κανονικά και το ζητούσα κιόλας. Ήθελα να είναι ρεαλιστικό, να το ζήσουμε όλο και να αποτυπωθεί αυτός ο ρεαλισμός στο κοινό, να το νιώσει».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ταινίες της εβδομάδας: Μια instant cult ταινία που κανένας δεν πρέπει να χάσει
Σήμερα
ΑΘΗΝΑαπό 27/08 έως 02/09
Μια μάγισα καταρράστηκε την ταινία ‑ Τα μάγια δεν έπιασαν, και τώρα θα απολαύσουμε και το sequel
Προχτές
28 χρόνια μετά, οι μάγισσες που έγιναν cult επιστρέφουν – Όλα όσα ξέρουμε για το Practical Magic 2
Η γειτονιά της Θεσσαλονίκης που αποδεικνύει ότι τα παιδιά ακόμη διαβάζουν
Πριν 4 μέρες
Εκατοντάδες παιδιά, χιλιάδες βιβλία!
10 πράγματα που δεν ήξερες για τις πιο γνωστές ταινίες του παλιού ελληνικού σινεμά
Πριν 5 μέρες
Ίσως, μόνο εάν είσαι τεράστιος φαν!
Η αποτυχημένη ταινία με τη Julia Roberts που έβαλε μέσα την εταιρεία παραγωγής
Πριν 1 εβδομάδα
Μια από τις ταινίες της Julia Roberts δεν έφτασε στις καρδιές των ανθρώπων
Σπάνιο βίντεο από τα γυρίσματα της θρυλικής σειράς «Απαράδεκτοι»
Πριν 1 εβδομάδα
Μας γυρνάει 30 χρόνια πίσω!
5 ταινίες που θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπεις την ζωή
Πριν 1 εβδομάδα
Η καθεμιά με τον δικό της μοναδικό τρόπο
Το ωραιότερο τραγούδι που γράφτηκε ποτέ για τον Δεκαπενταύγουστο
Πριν 1 εβδομάδα
Με μια από τις ωραιότερες ελληνικές φωνές
«Στάσου Μύγδαλα»: Αυτό που κανείς δεν ήξερε για την επική ατάκα
Πριν 1 εβδομάδα
Ο Γιάννης Βόγλης θυμάται και μαθαίνουμε κι εμείς μαζί του
Πρεμιέρες Πέμπτης 13 Αυγούστου: Οι νέες ταινίες και οι επανεκδόσεις που θα δούμε στα σινεμά
Από ανατριχιαστικές ιστορίες μέχρι διαχρονικά αριστουργήματα, δείτε ποιες παραγωγές θα γεμίσουν τις αίθουσες τις επόμενες ημέρες.
Οδύσσεια Νόλαν: Τι πιστεύουν οι Έλληνες για την ταινία – 7 στους 10 θεατές τη βαθμολογούν θετικά
Πριν 2 εβδομάδες
Νέα πανελλαδική έρευνα της Κάπα Research αποτυπώνει τις απόψεις των Ελλήνων για την επίδραση της ταινίας στην εικόνα της Ελλάδας και του ελληνικού πολιτισμού διεθνώς
Οι ελληνικές σειρές που έκαναν την υψηλότερη τηλεθέαση
Πριν 2 εβδομάδες












