E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Μελάνια Τραμπ: Το «ποτέ μη λες ποτέ» και η συνέντευξη που «άναψε φωτιές»

Tο σφιγμένο χαμόγελο της πρώην Πρώτης Κυρίας,

Μελάνια Τραμπ: Το «ποτέ μη λες ποτέ» και η συνέντευξη που «άναψε φωτιές»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 21/5/2022 | 10:27

Το σφιγμένο χαμόγελο της πρώην Πρώτης Κυρίας, που... έσταξε χολή για τον Μπάιντεν και στηρίζει τον Ντόναλντ της, αυτόν που δεν ήθελε να βλέπει όταν ήταν πλανητάρχης - «Πετύχαμε πολλά στα τέσσερα χρόνια της διακυβέρνησης Τραμπ» είπε και κατέκρινε την πολιτική του σημερινού προέδρου

Φορώντας ένα αυστηρό ταγιέρ και με αυτό το political correct ύφος που επιβάλλεται, η Μελάνια Τραμπ παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρηση της από τον Λευκό Οίκο κι έβγαλε ειδήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πρώην πρώτη κυρία, υποδέχτηκε το συνεργείο του Fox News στην έπαυλη των Τραμπ στην Φλόριντα και μίλησε για όλους αλλά όχι για όλα, αφού πολλά θέματα, ειδικά τα επί προσωπικού δεν τέθηκαν καν.

Αρχικά υπερασπίσθηκε σθεναρά τον σύζυγό της λέγοντας: «Νομίζω ότι πετύχαμε πολλά στα τέσσερα χρόνια της διακυβέρνησης Τραμπ» ενώ όταν ρωτήθηκε αν θα επιστρέψει στον Λευκό Οίκο σε περίπτωση που ο Ντόναλντ θέσει υποψηφιότητα και κερδίσει η απάντηση της ήταν τέσσερις λέξεις: «Ποτέ μη λες ποτέ».

Στην ουσία επιβεβαίωσε ένα story του Politico που δημοσιεύθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο το οποίο ανέφερε ότι η Μελάνια θα σταθεί δίπλα στον Ντόναλντ της, αν ο τελευταίος διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ. Θα το κάνει ανέφερε το ρεπορτάζ του έγκριτου περιοδικού, παρά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και την θέλουν δυστυχισμένη και εγκλωβισμένη ουσιαστικά σε έναν γάμο από τον οποίο δεν μπορεί να ξεφύγει.

Όπως ήταν αναμενόμενο κατέκρινε την πολιτική που ακολουθεί ο Τζο Μπάιντεν πριν η κουβέντα στραφεί σε πιο ανάλαφρα θέματα, όπως το γιατί η Vogue δεν την φιλοξένησε ποτέ στο εξώφυλλο της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είναι προκατειλημμένοι μπορώ να πω και έχουν συμπάθειες και αντιπάθειες, κάτι που αντιλαμβάνεται και ο κόσμος αν και προσωπικά είχα πολύ πιο σημαντικά θέματα να ασχοληθώ όταν ήμουν στο Λευκό Οίκο από το αν θα είμαι εξώφυλλο στη Vogue».

Κάποιοι θυμήθηκαν ότι το συγκεκριμένο περιοδικό φιλοξένησε τρεις φορές την Μισέλ Ομπάμα στο cover story του, μια γυναίκα εντελώς διαφορετική από την «παγωμένη» συνήθως Μελάνια.

Αυτή που μίλησε για το φιλανθρωπικό της έργο, ειδικά για τα παιδιά που μεγαλώνουν σε ιδρύματα και περιμένουν ανάδοχες οικογένειες αλλά δεν είπε τίποτε για τα όσα έχουν γραφτεί για τα χρόνια της οργής στον Λευκό Οίκο, όταν δεν ήθελε καν να βλέπει μπροστά της τον πλανητάρχη τότε σύζυγό της.

Τα «πικρά» δάκρυα

Το βράδυ της 9ης Νοεμβρίου του 2016, η Μελάνια Τραμπ περίμενε να μάθει αν ο σύζυγος της Ντόναλντ Τραμπ, θα εκλεγόταν 45ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν ήταν δίπλα του σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά μετά. Πήγε μόλις άκουσε τα ουρλιαχτά των συνεργατών του και εμφανίστηκε με δάκρυα να τρέχουν από τα όμορφα μάτια της.

Όμως, σύμφωνα με τα όσα έγραψε μετά από δύο χρόνια ο Μάικλ Γουλφ στο βιβλίο του «Fire & Fury» τα δάκρυα της γοητευτικής Μελάνια, δεν ήταν από χαρά.

Ήταν από λύπη, διαισθανόμενη ίσως τι θα επακολουθούσε και τι θα ζούσε η ίδια ως πρώτη κυρία, δίπλα στον άνδρα με το μαλλί σε απόχρωση ώριμου πορτοκαλιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα από αυτά εκτός από το πρόσφατο «χαμογέλασε γιατί…» που είδε όλος ο κόσμος 5ο τελικό του Super Bowl στην Ουάσιγκτον πριν δυο χρόνια, εκεί όπου οι κάμερες «έπιασαν» τον πλανητάρχη να κοιτάζει την ανέκφραστη Μελάνια.

Ανοίγοντας διάπλατα το στόμα του σχημάτισε ένα τεράστιο χαμόγελο που «φώναζε» από μακριά ότι ήταν fake προτρέποντας εμφατικά την γυναίκα του να χαμογελάσει.

Το έπραξε, τόσο ώστε να την δει ο άντρας της και το εξαφάνισε αμέσως μόλις το βλέμμα του Ντόναλντ στράφηκε αλλού, απτό δείγμα του πόσο δεν θέλει ούτε να τον βλέπει.

Γόβες στιλέτο και καπέλα για αντιπερισπασμό!

Το έσχατο σφιγμένο χαμόγελο στην τηλεοπτική της συνέντευξη, θύμισε κάποια από τα επεισόδια σε αυτή την πολυτάραχη σχέση με τον επιχειρηματία, η οποία επιδεινώθηκε με την εκλογή του Τραμπ.

Μέχρι τότε η Μελάνια ήταν απλά η τρίτη σύζυγος ενός πετυχημένου εκατομμυριούχου, μια εντυπωσιακά όμορφη γυναίκα, που φέρεται να είχε ανεχθεί πολλά στον γάμο της.

Από την στιγμή όμως που έγινε πρώτη κυρία, έβγαλε στην επιφάνεια αντιδράσεις που έδωσαν αφορμές για ποικίλα σχόλια και δεκάδες άρθρα, γύρω από το status που επικρατεί στην σχέση του ζευγαριού.

Ένα status που προσομοιάζει με ένα στρώμα «πάγο» το οποίο έχει τυλίξει τους δύο πρωταγωνιστές μέσα του και με απόσταση ο ένας από τον άλλο.

Τα περιστατικά και οι ιστορίες χολής με τον Ντόναλντ να πιέζει την Μελάνια να κάνει κάτι που δεν θέλει γεμίζουν εύκολα ένα τεύχος περιοδικού.

Η πιο συχνή εμμονή του ήταν να της κρατάει το χέρι όταν έφταναν μαζί σε κάποιο γεγονός, αγνοώντας ότι η Μελάνια -και το είχε δείξει πολύ νωρίς- το απεχθάνεται.

Το στιγμιότυπο με την άφιξη του ζεύγους στην Ουάσιγκτον για την ορκωμοσία του Τραμπ, όπου στην σκάλα του αεροπλάνου της πιάνει το χέρι και εκείνη το παίρνει αμέσως, πέρασε τότε στα ψιλά.

Επαναλήφθηκε όμως ουκ ολίγες φορές μπροστά σε τηλεοπτικές κάμερες και φωτογράφους τα επόμενα χρόνια, συνεπικουρούμενο από πολλά άλλα επεισόδια χολής.

Κορυφαία είναι δύο. Το πρώτο έλαβε χώρα κατά την επίσκεψη του ζεύγους στην Ιταλία, όπου την στιγμή που ο Τραμπ πάει να της πιάσει τα χέρι η Μελάνια με μια μαγική κίνηση το ανεβάζει επάνω για να φτιάξει τα μαλλιά της.

Το δεύτερο συνέβη στο Τελ Αβίβ, όπου ο πλανητάρχης το αγγίζει και σε μισό δευτερόλεπτο, η σύζυγος του το τραβάει άμεσα, αφήνοντας τον solo! Μετά έρχονται τα φιλιά.

Η Μελάνια προσπαθεί και καταφέρνει να αποφεύγει τον ασπασμό του συζύγου της στο στόμα, επιστρατεύοντας διάφορα κόλπα.

Πολύ συχνά επιστράτευε ακόμη και 12ποντες γόβες ώστε ο πλανητάρχης να μην την φτάνει-κυριολεκτικά όμως-ενίοτε φορούσε τεράστια καπέλα ενώ όταν δεν μπορούσε να κάνει τίποτε άλλο, απέστρεφε το πρόσωπο της ώστε ο τότε πρόεδρος να την φιλάει στο μάγουλο.

Πολλοί ήταν σίγουροι ότι αυτός ο γάμος έχει ουσιαστικά σβήσει, ειδικά μετά την εκλογή του Τραμπ στον προεδρικό θώκο και απλά αφήνει πίσω του στάχτες και αποκαΐδια.

Τότε φυσικά δεν ήταν πρόεδρος, ήταν όμως φρεσκοπαντρεμένος με την εντυπωσιακά όμορφη Μελάνια, η οποία βρέθηκε αντιμέτωπη με το κέρατο από πολύ νωρίς.

Και μπορεί να κρατήθηκε στο ύψος της, λέγοντας ότι στηρίζει τον σύζυγο της όταν έσκασε η ιστορία, ελάχιστοι όμως γνωρίζουν πραγματικά ότι πίσω από τις κουρτίνες και τα παράθυρα του Λευκού, οι μάσκες πέφτουν και ακούγονται πολλά.

Εκατομμύρια το υποψιάζονται και υπάρχουν σίγουρα άνθρωποι που θα έδιναν το νεφρό τους για να ακούσουν έναν καυγά ανάμεσα στον Ντόναλντ και την Μελάνια.

Το τι πιστεύει κι ο ίδιος άλλωστε για τα αισθήματα της γυναίκας του σε περίπτωση που του συμβεί κάτι, αποκαλύφθηκε σε ένα ιδιωτικό φιλανθρωπικό δείπνο.

Ήταν μια εκδήλωση που έλαβε χώρα πέρυσι και κάποια στιγμή ο πρόεδρος αναφέρθηκε στον πολιτικό φίλο του Στιβ Καλίς, ο οποίος είχε πυροβοληθεί πριν τρία χρόνια λέγοντας: «Η γυναίκα του Στιβ έκλαιγε συνέχεια όταν την συνάντησα στο νοσοκομείο εκείνη την απαίσια μέρα. Δεν ξέρω πολλές γυναίκες που θα σπάραζαν έτσι. Η δικιά μου δεν θα το έκανε σίγουρα».

Αυτό κι αν είναι αλήθεια.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρούλα Ρέβη για Αποστόλη Τότσικα: «Δε νιώθω σύζυγος, ούτε σύντροφος, νιώθω φίλη μαζί του»

Σήμερα

«Το έχω ξαναπεί, για μένα, όταν νιώθεις απόλυτη οικειότητα και άνεση με έναν άνθρωπο κι αποδοχή, είναι το καλύτερο», πρόσθεσε

Κλειδαμπάρωσε το σπίτι η Μενεγάκη ‑ «Μου λέγανε τα παιδιά μου `μαμά τι γίνεται;`»

Σήμερα

Η αφρικανική σκόνη έχει ενοχλήσει ήδη πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της και έχει αυτές τις μέρες της το σπίτι κλειδαμπαρωμένο

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δε θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου»

Σήμερα

O παρουσιαστής δεν ξεκαθάρισε αν έκανε πλάκα ή αν μιλούσε σοβαρά - Δείτε το σχετικό βίντεο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Σήμερα

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Τα πέταξε όλα στην παραλία

Σήμερα

«Το καλύτερο στις διακοπές μου ήταν ότι ήμουν γυμνή στο νερό»

Σοφία Χατζηπαντελή: Πόζαρε άβαφη στο Instagram

Σήμερα

Δείτε το στιγμιότυπο που δημοσίευσε το μοντέλο

Διάσημοι άντρες με κοιλιακούς «φέτες»

Σήμερα

Από έξι ο καθένας ...τουλάχιστον!

Οι γονείς παρέδωσαν τα παιδιά τους στην αστυνομία αφού... λήστεψαν τράπεζα!

Σήμερα

Η αστυνομία δεν έχει ακόμη αποκαλύψει εάν κάποιος άλλος εμπλέκεται στην περίεργη ληστεία

par: 28
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.