E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Το μυστικό σeξι δωμάτιο στο καμπαρέ Moulin Rouge που διατίθεται μόνο για ένα ευρώ

Μέσω Airbnb

Το μυστικό σeξι δωμάτιο στο καμπαρέ Moulin Rouge που διατίθεται μόνο για ένα ευρώ
@airbnb.com
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM

Η πλατφόρμα ενοικιαζόμενων κατοικιών Airbnb, αποκάλυψε μια σeξι και απομονωμένη διαμονή, ακριβώς μέσα στον εμβληματικό κόκκινο ανεμόμυλο του καμπαρέ Moulin Rouge στο Παρίσι. Όπως αναφέρει η πλατφόρμα «έχει σχεδιαστεί πολυτελώς για να μεταφέρει τους επισκέπτες πίσω στο χρόνο στα τέλη του 19ου αιώνα».

Το μυστικό δωμάτιο βρίσκεται στο ιστορικό αξιοθέατο του Παρισιού και διατίθεται για μόλις 1 ευρώ τη βραδιά. Όπως είπε ο εκπρόσωπος της εταιρείας, το εσωτερικό του ανεμόμυλου έχει μετατραπεί σε μπουντουάρ της Belle Epoque, την εποχή που άνθισαν τα καμπαρέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μερικοί τυχεροί καλεσμένοι λοιπόν, θα έχουν την ευκαιρία να κοιτάξουν πίσω από τις κουρτίνες, να έχουν πρόσβαση στα παρασκήνια και το θέατρο, να φάνε ένα παραδοσιακό γαλλικό γεύμα αποτελούμενο από τρία πιάτα, να έχουν τις καλύτερες θέσεις στην περίφημη παράσταση Féerie, αλλά και μια διανυκτέρευση στον ανεμόμυλο. Κι όλα αυτά έναντι μόλις 1 ευρώ.

«Η παρουσία σε μια παράσταση στο Moulin Rouge προσφέρει μια απόδραση από την καθημερινότητα και μια απίστευτη βύθιση στη γοητεία και το μεγαλείο του French Music Hall», δήλωσε η ίσως κορυφαία χορεύτρια του Moulin Rouge, Claudine Van Den Bergh, η οποία θα έχει και τον ρόλο της οικοδέσποινας. «Το εσωτερικό του αγαπημένου μας ανεμόμυλου εμπνευσμένο από την Belle Époque θα μεταφέρει τους επισκέπτες στην εποχή από την οποία αναδύθηκε αυτό το διαχρονικό καμπαρέ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βέβαια οι διαμονές θα είναι περιορισμένες. Για την ακρίβεια θα υπάρξουν μόλις τρεις διανυκτερεύσεις, για δυο άτομα η καθεμία, στις 13, 20 και 27 Ιουνίου.

Το Moulin Rouge βρίσκεται στην καρδιά της Μονμάρτης και είναι γνωστό ως το μέρος που γεννήθηκε το γαλλικό Cancan, ίσως του πιο γνωστού καμπαρέ του κόσμου αλλά και παραστάσεων που σημάδεψαν την Belle Epoque.

Για να αναδημιούργησει την ατμόσφαιρα της εποχής, η Airbnb συνεργάστηκε με τον διάσημο Γάλλο ιστορικό του 19ου αιώνα, Jean-Claude Yon, για να καταφέρει να κάνει όσο πιο αυθεντικό το εσωτερικό του ανεμόμυλου και όσο γίνεται πιο κοντά στην πραγματικότητα του παρελθόντος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η εποχή της Belle Époque ήταν μια εποχή που άνθισε ο γαλλικός πολιτισμός και οι τέχνες –και κανένα ορόσημο δεν είναι πιο εμβληματικό για εκείνη την περίοδο από το Moulin Rouge», είπε ο Yon. «Αυτό το μυστικό δωμάτιο μέσα στον διάσημο ανεμόμυλο του καμπαρέ έχει σχεδιαστεί για να σας μεταφέρει σε ένα αυθεντικό ταξίδι πίσω στο χρόνο για να γνωρίσετε τη γαλλική πρωτεύουσα των τεχνών και των απολαύσεων σε μια στιγμή στην ιστορία».

Ο ανεμόμυλος κατασκευάστηκε το 1889, για να χαιρετίσει την αγροτική προέλευση της τοποθεσίας και ανακατασκευάστηκε 30 χρόνια αργότερα, μετά από μια πυρκαγιά. Τώρα είναι η πρώτη φορά που θα ανοίξει για το κοινό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο μυστικό αυτό δωμάτιο, οι επισκέπτες θα βρουν ένα πανέμορφο μπουντουάρ με χαρακτηριστικά art nouveau, όπως μια χάρτινη μινιατούρα, γκαρνταρόμπα με αντικείμενα από την Belle Epoque και μια ιδιωτική βεράντα όπου οι επισκέπτες μπορούν να πιούν ένα κοκτέιλ, πριν ή μετά την παράσταση. Η πλατφόρμα για τις κρατήσεις άνοιξε στις 17 Μαΐου στις 7 μ.μ.

Πηγή φωτογραφιών: airbnb.com

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

3 κακά παραδείγματα που δίνεις στο παιδί ενώ δεν το θέλεις

Σήμερα

Τα παιδιά κάνουν ό, τι βλέπουν και όχι ό, τι τους λένε

Τα πιο όμορφα λουλούδια για να φυτέψεις στη γλάστρα σου την άνοιξη

Σήμερα

Για να δημιουργήσεις τη δική σου όαση στο μπαλκόνι σου!

4 συμπληρώματα που ενισχύουν το κολλαγόνο για ελαστικό δέρμα

Σήμερα

Συμβουλευτείτε πρώτα το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε μια νέα ρουτίνα συμπληρωμάτων

Τα «οπίσθια γραφείου» και πως αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα

Χτες

Αν δουλεύεις σε γραφείο, το θέμα σε αφορά

Τα πιο νόστιμα vegan σουβλάκια στην Αθήνα που αξίζει να δοκιμάσεις

Χτες

Είτε είσαι vegan, είτε όχι, αυτά τα σουβλάκια πρέπει οπωσδήποτε να τα δοκιμάσεις!

Πώς να ζήσεις με κατοικίδιο, παρά τις αλλεργίες σου

Προχτές

Μπορείς να έχεις μια ευτυχισμένη, υγιή ζωή με τα κατοικίδια ζώα σου, ακόμα κι αν έχεις αλλεργία σε αυτά

Τα μυστικά ομορφιάς των διασήμων πέρα από τις επεμβάσεις και τις ακριβές κρέμες

Προχτές

Bασίζονται σε συγκεκριμένες ρουτίνες ομορφιάς και μυστικά

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.