E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τέτα Καμπουρέλη: «Μετά το συμβάν με τον σύζυγό μου είναι όλα δεσμευμένα, ζω με τη βιοπάλη»

Η πρώτη εμφάνιση του Βασίλη Γκουρούση

Τέτα Καμπουρέλη: «Μετά το συμβάν με τον σύζυγό μου είναι όλα δεσμευμένα, ζω με τη βιοπάλη»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 26/5/2022 | 09:59

Καλεσμένη στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα «Η Αρένα της ζωής» ήταν η Τέτα Καμπουρέλη, η οποία -μεταξύ άλλων- μίλησε για όλα όσα έγιναν με τον σύζυγό της, Βασίλη Γκουρούση.

«Οι εμπειρίες δυναμώνουν έναν άνθρωπο. Υγεία να έχουμε και τα περνάμε. Κάθε μέρα γίνονται τόσα πράγματα, ακούς ειδήσεις και φοβάσαι. Εμείς περάσαμε καλά στο παρελθόν και θέλω να περάσει καλά και η νεολαία. Θέλω αυτά τα παιδιά να είναι καλά, ελεύθερα, να ερωτευτούν» είπε αρχικά η αισθητικός για να συνεχίσει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είμαι μια χαρά και μόνη μου. Δεν μου λείπει κάτι. Αν μου λείψει θα πάω να το βρω. Έρωτας είναι να χτυπάει η καρδιά σου, να έχεις αγωνία να τελειώσεις τη δουλειά να πας να τον βρεις. Να μιλάτε, να λύνετε τα προβλήματά σας. Μου λείπει αυτή η επικοινωνία. Δεν έχω ερωτευτεί πολλές φορές στη ζωή μου, δεν πρόλαβα. Γνώρισα τον άντρα μου και παντρευτήκαμε» δήλωσε για την προσωπική της ζωή.

«Μετά το συμβάν είναι όλα δεσμευμένα. Δουλεύω και ζω. Έτσι πρέπει να γίνεται. Ζω με τη βιοπάλη. Πάλι καλά λέω δόξα τον Θεό, με αγαπάνε οι πελάτισσες» κατέληξε η Τέτα Καμπουρέλη.

Η πρώτη εμφάνιση του Βασίλη Γκουρούση

Ο Βασίλης Γκουρούσης, αποφυλακίστηκε μετά από 14 μήνες και έκανε την πρώτη εμφάνισή του το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη, όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, όταν βγήκε από τη φυλακή έμεινε στο σπίτι των γονιών του και όχι στην σπίτι που έμενε με την Τέτα Καμπουρέλη.

«Δικαιωμένος αισθάνομαι πρώτα από όλα. Δευτέρα πρωί αποφυλακίστηκα. Κανείς δεν ήρθε να με πάρει, έκανα έκπληξη σε όλους. Μόνο οι δικηγόροι μου το ήξεραν και τους είπα να μην πουν τίποτα. Γύρισα με το λεωφορείο. Πήγα στη μητέρα μου πρώτα γιατί ήξερα ότι είχε ο πατέρας μου μεγάλο πρόβλημα και ξύπναγε και κοιμόταν τόσο καιρό με μία φωτογραφία μου και πήγα στον πατέρα μου, καταλαβαίνεις ότι αυτή τη στιγμή δεν θα τη ξεχάσω ποτέ. Ήταν το κάτι άλλο. Είχα να τον δω 14 μήνες. Σκεφτόμουν προχωράς βρίσκεσαι μπλεγμένος σε κάτι που δεν ξέρεις πώς έχει γίνει, τι έχει γίνει κτλ. Τα υπόλοιπα θα τα μάθετε στην πορεία παιδιά. Βεβαίως και έχω μιλήσει με την Τέτα, τι είμαστε ξένοι;» δήλωσε ο Βασίλης Γκουρούσης.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οδηγός μηχανής «σόκαρε» το κέντρο της Αθήνας με το ασυνήθιστο «αξεσουάρ» του;

Σήμερα

Χιλιάδες προβολές συγκέντρωσε το βίντεο που καταγράφει έναν μοτοσικλετιστή να κυκλοφορεί στην Αθήνα με ένα τεράστιο φίδι τυλιγμένο στον λαιμό του.

Ποια ήταν η «κυρία με τα περιστέρια» του Home Alone 2 και τι αποκάλυψε για την υγεία της λίγο πριν φύγει

Σήμερα

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ιρλανδή ηθοποιός Brenda Fricker έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών, αφήνοντας πίσω της μια σπουδαία κινηματογραφική κληρονομιά.

Γιώργος Ελεύθερας: Νέα συγκινητική ανάρτηση στη μνήμη του Λορέντζο Καριέρε

Σήμερα

Ο Γιώργος Ελεύθερας αφιέρωσε μια συγκινητική ανάρτηση στον αγαπημένο του φίλο Λορέντζο Καριέρε

Ποια είναι η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος που άφησε τον Αντετοκούνμπο να μιλήσει ελληνικά στη συνέντευξη Τύπου

Χτες

Η Trish Christakis του NBC 6 έκανε ερώτηση στα ελληνικά στην παρουσίαση του Greek Freak από τους Μαϊάμι Χιτ, με τον Γιάννη να αστειεύεται πως «της είπε ότι δεν τη συμπαθεί».

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

Χτες

Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Γιώργος Ελεύθερας: Τι έγραψε για τον Λορέντζο Καριέρε που συγκλόνισε το διαδίκτυο

Χτες

Ο μουσικός αποχαιρέτησε τον παλιό του φίλο και συνεργάτη με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

Χτες

Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

Χτες

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

Η Ιωάννα Τούνη στο Μπαλί: Δείτε τις πόζες της μέσα σε καταπράσινο τοπίο

Χτες

Η Instagrammer συνεχίζει να μοιράζεται εικόνες από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί, με φόντο εντυπωσιακό κατάφυτο τοπίο.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε πράξη την τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού: «Ένα ποτήρι ουίσκι και ένα τσιγάρο…»

Χτες

Η σχέση της Μάρως Κοντού με τον Νικήτα Κακλαμάνη ξεπερνούσε τα όρια της πολιτικής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.