E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Το ζευγάρι Βρετανών που παντρεύτηκε... 62 φορές!

Ο τελευταίος γάμος τους έγινε στην Κέρκυρα

Το ζευγάρι Βρετανών που παντρεύτηκε... 62 φορές!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν σταματούν να παντρεύονται η Lisa Gant και o Αlex Pelling. Έχουν φορέσει κοστούμια ταυρομάχου, χόρεψαν με τους Ζουλού, φόρεσαν χαβανέζικη στολή ή σκωτσέζικο κιλτ, αντάλλαξαν όρκους σε πλωτό παρεκκλήσι και μια μέρα βρέθηκαν και στην πανέμορφη Κέρκυρα, χορεύοντας στους ρυθμούς πορτογαλέζικων fados και του αργεντίνικου τάνγκο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

62 φορές έχουν παντρευτεί και συνεχίζουν! Πούλησαν όλα τα υπάρχοντά τους και άρχισαν τα ταξίδια. Ταξιδεύουν με ένα φορτηγάκι και συγκεντρώνουν χρήματα για τη Unicef. Στόχος τους είναι να εντοπίσουν το ιδανικό εκείνο μέρος του κόσμου, όπου μπορούν να πραγματοποιήσουν τον τέλειο γάμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μιλώντας στο ΑΠΕ–ΜΠΕ, η Lisa περιέγραψε το γάμο της λέγοντας πως λάτρεψε την τοποθεσία, τις προετοιμασίες, τους χορούς και τους ανθρώπους, και φυσικά τις ελληνικές παραδόσεις! «Πρέπει να μας πέταξαν περίπου... έναν τόνο ρύζι τη στιγμή που βγαίναμε από το ναό».

Ποια ήταν η κορυφαία στιγμή τους; «Οι κορυφαίες στιγμές ήταν τόσες πολλές! Και οι λόγοι για τους οποίους κάθε γάμος ήταν υπέροχος ήταν επίσης πολλοί. Σε περιοχές όπως η Ελλάδα, το Κολοράντο, η Ταϊτή και η Κροατία ήταν η εκπληκτική ομορφιά του τόπου. Σε περιοχές όπως ο Παναμάς, η Αφρική, η Βοσνία και η Myrtle Beach ήταν το πώς οι άνθρωποι μας υποδέχτηκαν και αγκάλιασαν αυτό που κάνουμε. Σε μέρη όπως το Περού, η Νέα Ορλεάνη, το Τέξας και η Χαβάη ήταν οι ιδιαίτερες λεπτομέρειες που τα έκαναν όλα τόσο υπέροχα», λέει η 62 φορές νύφη.

Το αγαπημένο τους στοιχείο σε όλους τους γάμους, είναι οι άνθρωποι: «Περνάμε χρόνο με τους ντόπιους σε όλο τον κόσμο. Κάποιες φορές, όταν είσαι ταξιδιώτης, γνωρίζεις μόνο ταξιδιώτες, όχι τους ντόπιους. 'Οταν όμως σχεδιάζεις και πραγματοποιείς γάμους που εναρμονίζονται με την τοπική κουλτούρα και τις παραδόσεις, αυτό σημαίνει ότι κάνεις φίλους που ζουν στη χώρα την οποία επισκέπτεσαι, για όλη σου τη ζωή. Αυτό μας κάνει να νιώθουμε πολύ ευλογημένοι», σημειώνει η νύφη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακόμη κι αν η επιθυμία τους να τα παρατήσουν όλα και να ταξιδεύουν τον κόσμο ακουγόταν τρελή, κανένας δεν προσπάθησε να τους μεταπείσει, ενώ μάλλον κανένας δεν πίστεψε πως θα μπορούσαν να το κάνουν. «Μας πήρε τρία χρόνια να πουλήσουμε την επιχείρηση και δουλέψαμε σκληρά για τόσον καιρό, που είχαμε και οι ίδιοι αρχίσει να πιστεύουμε ότι το όνειρό μας δεν θα γίνει ποτέ πραγματικότητα. Από τη στιγμή όμως που... συνέβη, επενδύουμε οτιδήποτε είχαμε σε αυτό και ποτέ δεν σταματήσαμε κάπου αρκετό καιρό, ώστε να το πολυσκεφτούμε. Πιστεύουμε ότι πολλοί άνθρωποι επιθυμούν να ταξιδέψουν, να εξερευνήσουν, να ζήσουν μια περιπέτεια ζωής, αλλά το σκέφτονται υπερβολικά και έτσι μεταπείθουν τον εαυτό τους. Ακούν φίλους, γνωστούς και συγγενείς, εναρμονίζονται με την κυρίαρχη νοοτροπία και δεν πιστεύουν ότι το όνειρό τους μπορεί να συμβεί. Και γι' αυτό δεν συμβαίνει», λέει η Lisa στο ΑΠΕ–ΜΠΕ.

Πόσο ακόμα λοιπόν θα ταξιδεύουν; H ίδια απαντά: «Η επιχείρησή μας δεν ήταν και η Microsoft! Τα χρήματα θα τελειώσουν κάποια στιγμή και φυσικά, στο μέλλον, θα θέλαμε ίσως να κάνουμε οικογένεια και να εγκατασταθούμε μόνιμα σε ένα σπίτι. Καθώς ταξιδεύουμε, ψάχνουμε ταυτόχρονα και ένα μέρος για να ζήσουμε, να κάνουμε ενδεχομένως οικογένεια και να αποκτήσουμε ένα λαχανόκηπο. Θεωρούμε ότι θα είμαστε στο δρόμο για περίπου ενάμιση χρόνο ακόμη. Μετά θα παντρευτούμε και... επισήμως, θα πιάσουμε δουλειά και θα ξεκινήσουμε από την αρχή. Αυτή θα είναι η επόμενη μεγάλη περιπέτεια», επισημαίνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ζευγάρι μαζεύει, μέσω των γάμων του, χρήματα για τη Unicef. Πώς λειτουργεί η διαδικασία; «Οι άνθρωποι άρχισαν να μας ρωτούν πώς θα μπορούσαν να μας κάνουνε ένα γαμήλιο δώρο ή να μας βοηθήσουν οικονομικά στα ταξίδια μας. Δεν θέλαμε όμως να πιστεύουν ότι έπρεπε να πληρώσουν αυτοί για να κάνουμε το δικό μας όνειρο πραγματικότητα, ούτε να μας αγοράζουν πράγματα όταν οι ίδιοι πουλήσαμε ό,τι είχαμε στην κατοχή μας. Αλλά θέλαμε οι άνθρωποι να νιώθουν ότι έχουν ενεργό ρόλο σε όλο αυτό [...] 'Ετσι διαλέξαμε τη Unicef, γιατί χωρίς μια καλή αρχή στη ζωή δεν θα μπορούσαμε ποτέ να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρό μας και να δουλέψουμε σκληρά γι' αυτό. Τα παιδιά πρέπει να έχουν μια αρχή έστω με τα στοιχειώδη στη ζωή, γι' αυτό θεωρούμε ότι το έργο της Unicef είναι εξαιρετικά σημαντικό [...] Όποιος θέλει να ενισχύσει τη Unicef μπορεί να το κάνει μέσω της ιστοσελίδας www. thirtyweddings.com. Στο τέλος του ταξιδιού μας θα βάλουμε τα ονόματα όλων των δωρητών σε ένα καπέλο, θα τραβήξουμε ένα χαρτάκι και θα συνοδέψουμε προσωπικά το νικητή και ένα συνοδό που ο ίδιος θα διαλέξει στον τελικό μας προορισμό γάμου, όπου και να βρίσκεται αυτός», εξηγεί η Lisa.

Το ζευγάρι φωτογράφισε στην Ελλάδα ο φωτογράφος Νίκος Πεκρίδης, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τατιάνα Στεφανίδου‑Νίκος Ευαγγελάτος: Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα το Πάσχα τους στην Πάρο

Πριν 11 ώρες

Τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε η παρουσιάστρια από το βράδυ της Ανάστασης

Survivor: Προς τη δεύτερη φάση της Ένωσης – Ποιος τραγουδιστής θα ανάψει το πάρτι;

Χτες

Η ένταση στις ψηφοφορίες και ο αγώνας ασυλίας φέρνουν δραματικές στιγμές στο νέο επεισόδιο

Μεγακλής Βιντιάδης για Γιώργο Λιάγκα: «Πέντε τύποι λένε ό,τι τους έρθει για να γράφουν τα έντυπα»

Χτες

Ο τηλεσκηνοθέτης επικρίνει τα σημερινά τηλεοπτικά προγράμματα για το τεχνητό τους μελόδραμα

Ο Μπεν Αφλεκ χαρίζει στην Τζένιφερ Λόπεζ το μερίδιό του από την έπαυλή τους αξίας 60 εκατ. δολαρίων

Χτες

Η κατοικία 3.500 τετραγωνικών μέτρων περιλαμβάνει 12 υπνοδωμάτια, 24 μπάνια και ένα γήπεδο μπάσκετ

Κατερίνα Καινούργιου: Τι της είπαν για τη βαφή της και πώς αντέδρασε ‑ «Δέχτηκα χυδαία σχόλια»

Προχτές

Η παρουσιάστρια του Alpha ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε μετά τη γέννηση της κόρης της και κάλεσε σε σεβασμό και επιείκεια.

Με γούνα και αυτιά η Καίτη Γαρμπή σε εμφάνιση... λαγουδάκι για το Πάσχα

Προχτές

Η τραγουδίστρια έστειλε ευχές για καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα

Η Φαίη Ξυλά πόζαρε με μαγιό στη θάλασσα, δείτε φωτογραφία

Προχτές

Η ηθοποιός ανέβασε μία εικόνα με καλοκαιρινή διάθεση

Ο ευρηματικός τρόπος της Τουρκάλας ρεπόρτερ Ντενίζ Ακσόι για να φτάσει στο ύψος τον Ταβάρες της Ρεάλ

Προχτές

Η δημοσιογράφος βρήκε λύση στη μεγάλη διαφορά ύψους με τον σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ο Ντάνιελ Κρεγκ στην περιφορά του Επιταφίου στον Αγιο Κωνσταντίνο της Γλυφάδας, δείτε βίντεο

Προχτές

Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται στην Ελλάδα για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Νταμιέν Σαζέλν, για την οποία γυρίσματα γίνονται σε Αθήνα και Κέρκυρα

Μπαρντελά: Το απρόσμενο ειδύλλιο με την Ιταλίδα πριγκίπισσα Μαρία Καρολίνα

Πριν 3 μέρες

Η αποκάλυψη για την σχέση του επικεφαλής της γαλλικής ακροδεξιάς με την Ιταλίδα πριγκίπισσα

Η Έφη Θώδη ευχήθηκε «καλή Ανάσταση» με ένα βίντεο στο Instagram

Πριν 3 μέρες

Σας εύχομαι υγεία, χαρά και ευλογία, είπε η τραγουδίστρια στους διαδικτυακούς της ακόλουθους

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πάσχα στη Μύκονο με τον Γιώργο Γεροντιδάκη ‑ Το φιλί του ζευγαριού

Πριν 3 μέρες

Το ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις μέρες στο νησί των ανέμων

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.