E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Bridgerton: Πρωταγωνίστρια της σειράς νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική

«Θέλω να επιβιώσω και θα το κάνω»

Bridgerton: Πρωταγωνίστρια της σειράς νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 27/5/2022 | 17:33

Μία απρόσμενη ανακοίνωση έκανε η Ρούμπι Μπάκερ, η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς «Bridgerton»», σχετικά με την κατάσταση της ψυχικής της υγείας.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η 25χρονη ηθοποιός αποκάλυψε σε ένα βίντεο, ότι νοσηλεύεται για λόγους ψυχικής υγείας. Αφού διαβεβαίωσε τους θαυμαστές της ότι είναι καλύτερα, θέλησε να μιλήσει για όσα πέρασε, ενώ μετέφερε και το δικό της μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους, σχετικά με τα θέματα ψυχικής υγείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Θέλω να είμαι ειλικρινής με όλους», είπε στην αρχή του βίντεο και συνέχισε: «Είναι δύσκολα για μένα. Έτσι, αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο νοσοκομείο, από όπου θα πάρω σύντομα εξιτήριο και ελπίζω να συνεχίσω τη ζωή μου, αν και σκοπεύω να κάνω ένα μικρό διάλειμμα από τον εαυτό μου. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο νοσοκομείο, από όπου θα πάρω σύντομα εξιτήριο και ελπίζω να συνεχίσω τη ζωή μου, αν και σκοπεύω να κάνω ένα μικρό διάλειμμα από τον εαυτό μου». Στη συνέχεια των όσων είπε, πέρασε το μήνυμά της και ενθάρρυνε όσους αντιμετωπίζουν παρόμοιες καταστάσεις, να βοηθήσουν τους εαυτούς τους.


Αναλυτικότερα, είπε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Θα ήθελα να ενθαρρύνω και άλλους, αν δυσκολεύεστε, σας παρακαλώ, κάντε το για τον εαυτό σας. Κάντε ένα διάλειμμα, σταματήστε να είστε τόσο σκληροί μαζί του. Οι άλλοι ανέκαθεν μού έλεγαν να μην είμαι τόσο σκληρή με τον εαυτό μου, αλλά δεν είχα καταλάβει ποτέ πραγματικά τι σημαίνει αυτό».

Ανάμεσα σε όλα όσα είπε, δεν δίστασε να αναφέρει ότι όλο αυτό το διάστημα ένιωθε γεμάτη θυμό και απελπισία, μέχρι που αποφάσισε να αναζητήσει βοήθεια, καθώς αισθανόταν ότι: «κουβαλούσα όλο το βάρος του κόσμου στην πλάτη μου».

«Και τώρα, βρίσκομαι σε ένα σημείο όπου έχω μια διάγνωση, για την οποία θα σας μιλήσω κάποια άλλη φορά. Αλλά έχω διάγνωση και παίρνω μια απόσταση από τον εαυτό μου και συγχωρώ τον εαυτό μου» είπε και συνέχισε: «Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι όπως πήγαινα μέχρι τώρα. Πρέπει να αλλάξω. Αυτό κάνω τώρα, λοιπόν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Βρετανίδα ηθοποιός ευχαρίστησε επίσης την πλατφόρμα του Netflix και την παραγωγό του «Bridgerton», που όπως τόνισε ότι: «μου έδωσαν μια ευκαιρία, που με έσωσαν».

Τέλος, πρόσθεσε: «Δεν βλέπω την ώρα να ανταποκριθώ σε όλες τις δεσμεύσεις μου και να έχω μια καλή καριέρα και μια καλή ζωή. Θέλω να επιβιώσω και θα το κάνω. Το ίδιο και εσείς. Αν είστε μαζί μου, είστε σε καλά χέρια. Σας ευχαριστώ».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο αδιαπραγμάτευτος όρος στον γάμο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ, όταν έκλεισε τα 60

Σήμερα

Τι υποσχέθηκε στα 60 του ο ηθοποιός στη σύζυγο του

Χριστόφορος Παπακαλιάτης – Κλέλια Ανδριολάτου: Μαζί στη Βουδαπέστη για τα γυρίσματα του Maestro

Σήμερα

Στη μαγευτική Βουδαπέστη ταξίδεψαν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Κλέλια Ανδριολάτου, με αφορμή τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς Maestro

John Cena: Ο θρύλος του WWE αποσύρθηκε από τα ρινγκ ως ο αθλητής με τους περισσότερους τίτλους

Σήμερα

Ο John Cena αγωνίστηκε για τελευταία φορά ως αθλητής του WWE και αποθεώθηκε

Γιώργος Μουκίδης για Νατάσα Θεοδωρίδου: «Μου είπε κοσμητικά επίθετα – Από τότε δε μιλάμε»

Σήμερα

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σαββατοκύριακο» και τον δημοσιογράφο, Οδυσσέα Μητσόπουλο παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Μουκίδης

Taylor Swift: Έδωσε μπόνους $197 εκατ. στους συνεργάτες της: Η στιγμή που ξέσπασαν σε κλάματα μόλις το ανακοίνωσε

Σήμερα

Μετά την ολοκλήρωση του Eras Tour η τραγουδίστρια έδωσε στα μέλη της ομάδας της χειρόγραφα σημειώματα, όπου έγραφε το ποσό που έδινε στον καθένα

Νίκος Μουτσινάς: «Δεν μου άρεσε καθόλου όλο αυτό το σκ…ό που έπεφτε πάνω μου χωρίς κανένα λόγο»

Χτες

Οι «εξομολογήσεις» του Νίκου Μουτσινά για την τηλεόραση, καλεσμένος της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Ενοχλημένος ο Αϊβάζης με τις ερωτήσεις για τον χωρισμό του από την Κορινθίου: Θα αντέξεις τους λόγους;

Χτες

Σε ρωτάνε γιατί χώρισες, θα σου πω γιατί χώρισα; ανέφερε ο ηθοποιός

Σάλος στη Φινλανδία μετά τη «ρατσιστική» χειρονομία της Miss Finland, της πήραν τον τίτλο

Χτες

Η Σάρα Τζαφτσέ καθαιρέθηκε μόλις τρεις μήνες μετά τη στέψη της, έπειτα από αντιδράσεις για ανάρτηση στα social media

Πένθος για Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Προχτές

«Ξεκουράσου ομορφιά μου σε αγαπώ πολύ», σχολίασε ο ηθοποιός κάτω από την ανάρτηση του

Ο Γιάννης Νταλιάνης ξεσπά: «Με στεναχωρούν κάποια σχόλια για την προσωπική μου ζωή»

Προχτές

Η αναφορά στην κόρη του και την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.