E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Βελτίωση των καιρικών συνθηκών το Σαββατοκύριακο

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 7/11/2013 | 00:00

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ, κατά το οποίο τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν και τις επόμενες ώρες σε Αττική, Εύβοια και Αιγαίο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, το σκηνικό του καιρού θα μείνει απαράλλαχτο μέχρι τις πρωινές ώρες της Πέμπτης, επηρεάζοντας περισσότερο την Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη έχει ζητήσει από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας, να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τυχόν επιπτώσεις από την κακοκαιρία.

Σύμφωνα με μετεωρολόγους πάντως, το κύμα κακοκαιρίας θα εξασθενήσει σταδιακά από την Πέμπτη και ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, ενώ η θερμοκρασία θα αυξηθεί το Σαββατοκύριακο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, το σκηνικό του καιρού θα επιδεινωθεί εκ νέου από την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο καιρός την Πέμπτη

Βελτίωση του καιρού στην Ηπειρωτική Ελλάδα και επέκταση των βροχών και των καταιγίδων στο Αιγαίο περιμένουμε την Πέμπτη. Τα φαινόμενα όμως σταδιακά και στο Αιγαίο θα εξασθενήσουν και ο καιρός τις βραδινές ώρες θα βελτιωθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 20 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 20 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 13 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 16 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν νοτιοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις, με εξασθένηση από τις βραδινές ώρες, και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι και στον Πατραϊκό ισχυροί.

Ηλιοφάνεια με νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Σαρωνικό και στον Ν. Ευβοϊκό θα πνέουν βόρειοι ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και πρόσκαιρα στον Νότιο Ευβοϊκό θυελλώδεις, με εξασθένηση από τις βραδινές ώρες.

Η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις, αλλά βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συνελήφθη 16χρονος που μαχαίρωσε τον αδελφό του μέσα στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη ‑ Σε σοβαρή κατάσταση το θύμα

Χτες

Ο 23χρονος τραυματίστηκε στον θώρακα και το πόδι - Την υπόθεση ερευνά το αστυνομικό τμήμα Νεάπολης Συκεών

ΟΦΗ ‑ ΠΑΟΚ 0‑5: Χόρεψε... πεντοζάλι στο Ηράκλειο ‑ Δείτε τα γκολ

Χτες

Ο... μισός ΠΑΟΚ έκανε πλάκα στο «Γεντί Κουλέ»

Οργή στο Ισραήλ για τους υποσιτισμένους ομήρους: «Σαν να ήταν σε στρατόπεδο συγκέντρωσης»

Χτες

Σύμφωνα με το ισραηλινό υπουργείο Υγείας, οι τρεις όμηροι είναι υποσιτισμένοι και έχασαν αρκετό σωματικό βάρος κατά τη διάρκεια των 491 ημερών αιχμαλωσίας τους

Εκτός παγκοσμίου πρωταθλήματος η intersex αθλήτρια Ιμάν Κελίφ – «Έχει πολύ υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης»

Χτες

«Οι τεχνικοί μας κανονισμοί ορίζουν ξεκάθαρα τις απαιτήσεις και τα κριτήρια για τη διοργάνωση», λέει η Διεθνής Ένωση Πυγμαχίας

«Σου άρεσε που σου χάιδεψα τα στήθη; – Είμαι ακόμα κ…» – Τα σοκαριστικά μηνύματα του καθηγητή από την Καβάλα στην 16χρονη

Χτες

Σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκε σε έναν φορητό υπολογιστή και σε ένα αποθηκευτικό μέσο (usb stick) υλικό παιδικής πορνογραφίας

Δημοσκόπηση‑σοκ για ΣΥΡΙΖΑ και Πλεύση Ελευθερίας: Τι ποσοστά λαμβάνουν όλα τα κόμματα

Χτες

Η υπόθεση των Τεμπών αξιολογείται το δεύτερο πλέον σημαντικότερο πρόβλημα μετά την ακρίβεια

Πέθανε ο ηθοποιός Πάνος Τουλιάτος

Χτες

Το δυσάρεστο γεγονός γνωστοποίησε ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτησή του

Πατριός τράνταξε μέχρι θανάτου 22 μηνών αγοράκι γιατί τον ενοχλούσε το κλάμα του

Χτες

Το ταρακούνησε τόσο δυνατά που ο εγκέφαλός του αποκολλήθηκε μέσα στο κρανίο του, αποφάνθηκε ο ιατροδικαστής - Καταδικάστηκε σε ισόβια

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.