To 3ο Aegean Cocktails & Spirits Festival επιστρέφει αυτό το Σαββατο!
Εννοείται θα είμαστε και εμείς εκεί!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ
Δημοσίευση 31/5/2022 | 17:46
Το πιο vibrant Φεστιβάλ που φέρνει το ελληνικό απόσταγμα στο επίκεντρο των παγκόσμιων τάσεων του cocktail, διοργανώνεται στην Αθήνα στις 4 Ιουνίου!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Μη χάσεις το 3ο Aegean Cocktails & Spirits Festival, που θα πραγματοποιηθεί στον πανέμορφο χώρο του Φάρου στο Κέντρο Πολιτισμού ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με θέα όλη την Αθήνα, το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022, 16.00-23.00.

Γιατί να πάμε στο Φεστιβάλ ;
- Για μία ολόκληρη ημέρα (16.00-23.00), 17 κορυφαίοι παραγωγοί θα στήσουν θα σερβίρουν cocktail με κάποιο ελληνικό twist.
- Θα δοκιμάσουμε διαφορετικά αποστάγματα, θα γνωρίσουμε τους ίδιους τους παραγωγούς και θα ενημερωθούμε για τον τρόπο παραγωγής τους.
- Στον ίδιο χώρο θα μάθουμε να φτιάχνουμε τα δικά μας cocktail στο “fun cocktail making”, και ακολουθώντας τις οδηγίες γνωστών bartenders, θα δημιουργήσουμε step by step τα δικά μας Aegean Cocktails.
- Μαζί μας, Country of Honour, το Love Cyprus για να γνωρίσουμε κυπριακά κρασιά και αποστάγματα της Κύπρου στο μπαρ του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού
- Αν είσαι και λίγο ονειροπόλος… Έχεις άλλο ένα λόγο να έρθεις. Να είσαι συμμέτοχος σε μια διαδικασία που ρίχνει τους προβολείς στα ελληνικά αποστάγματα και προϊόντα και τα βάζει στο επίκεντρο των παγκόσμιων τάσεων. Με το Aegean Cocktails & Spirits από το 2016 οι Έλληνες παραγωγοί πήραν το ρίσκο να κάνουν ένα καινούργιο βήμα σε ένα τομέα που πολλοί από αυτούς δεν γνωρίζουν. Όμως γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτό μπορεί να αποτελεί το μέλλον για τα αποστάγματα τους.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
5ο επετειακό Japan Festival 2026: Ένα διήμερο γεμάτο Ιαπωνία!
Πριν 1 εβδομάδα
4 και 5 Απριλίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου
Έρχεται η παράσταση «Γουέστερν» στο Μικρό Κεραμεικό
Πριν 1 εβδομάδα
ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥαπό 19/02 έως 30/04
«Μια ελληνική λέξη που αγαπώ»: Εκπαιδευτική δράση του Σ.ΕΚ.Β. για την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας
Πριν 2 εβδομάδες
Η 9η Φεβρουαρίου, ημέρα μνήμης του εθνικού μας ποιητή Διονύσιου Σολωμού, αποτελεί μια ημερομηνία ορόσημο για τον ελληνισμό
Athens Fashion Trade Show: Νέες συλλογές SS26 στο Metropolitan Expo
Πριν 4 εβδομάδες
Η Athens Fashion Trade Show θα πραγματοποιηθεί από 29 Ιανουαρίου έως 1 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo, παρουσιάζοντας τις συλλογές Ανοιξη / Καλοκαίρι 2026 (SS26)
Fuckup Nights Thessaloniki επιστρέφει για 2η χρονιά ‑ 4 αληθινές ιστορίες που αξίζει να ακουστούν
Πριν 4 εβδομάδες












